- 

Το 'χω ακούσει κι από άλλη κοπέλα το Μπένεθ... Πέθανα μιλάμε... 
- 

Η κλασσικη lp640 της λαρισας,δεκαδες φορες αλλα δε την εχω βγαλει φωτο γιατι ο ιδιοκτητης την παρκαρει σχεδον διπλα απ το τραπεζι του στο καφε που συχναζει κ ειναι κ φουσκωτος 
 Κοκκινο dodge ram στα διοδια των μαλγαρων,δυο τρια Α7 στην εθνικη,bentley continental στη λαρισα
- 

Αudi a7 
- 

Απο μπροστα οχι τοσο ωραιο,αλλα πισω και προφιλ εχει κατι εντυπωσιακο 
- 

Είδα και εγώ Α7 άσπρη με βουλγαρικες πινακίδες, στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης. 
- 

Ο χρήστης kostaskg έγραψε: 
 Είδα και εγώ Α7 άσπρο με βουλγαρικες πινακίδες, στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης.
- 

Σε βενζιναδικο κοντα στα Λουτρα της ωραιας Ελενης ομαδα του drive με κατευθυνση προς επιδαυρο audi RS3 audi S1 saab caravan (δεν του εδωσα και πολυ σημασια ) και αλλο ενα που παλι δεν πολυπροσεξα. 
- 

Ο χρήστης socratesn έγραψε: Είδα και εγώ Α7 άσπρο με βουλγαρικες πινακίδες, στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης. Ναι, mea culpa. 
- 

Ο χρήστης Sinanai έγραψε: 
 Το 'χω ακούσει κι από άλλη κοπέλα το Μπένεθ... Πέθανα μιλάμε...Επίσης το έχω ακούσει από κοπέλα, πολλά χρόνια πριν, συμμαθήτρια στη σχολή. 
- 

Ο χρήστης sv2 έγραψε: 
 Σε ένα απίστευτα ωραίο χρώμα......
  Uploaded with ImageShack.us Πρεπει να ειναι γνωστου τραγουδιστη... 
- 

Χθες το βραδυ στην Σοφούλη, μαυρη Βentley Continental. Υπεροχη!!! 
- 

Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε: 
 Σε βενζιναδικο κοντα στα Λουτρα της ωραιας Ελενης ομαδα του drive με κατευθυνση προς επιδαυρο audi RS3 audi S1 saab caravan (δεν του εδωσα και πολυ σημασια ) και αλλο ενα που παλι δεν πολυπροσεξα.audi s1? 
- 

Η κλασσικη lp640 της λαρισας,δεκαδες φορες αλλα δε την εχω βγαλει φωτο γιατι ο ιδιοκτητης την παρκαρει σχεδον διπλα απ το τραπεζι του στο καφε που συχναζει κ ειναι κ φουσκωτος Και το χα πεί στον Άρη ότι δεν μου κάνει για την απλή. 
- 

Audi A6 (το καινουριο).Επισης opel astra g 2.2 diesel.Πρωτη φορα ειδα με τετοιον κινητηρα. 
- 

Dodge Avenger χωρίς πινακίδες στο Περιστέρι. 
- 

Ο χρήστης fastmanakos έγραψε: Η κλασσικη lp640 της λαρισας,δεκαδες φορες αλλα δε την εχω βγαλει φωτο γιατι ο ιδιοκτητης την παρκαρει σχεδον διπλα απ το τραπεζι του στο καφε που συχναζει κ ειναι κ φουσκωτος Και το χα πεί στον Άρη ότι δεν μου κάνει για την απλή. Η Ζ06 του ομως ηταν πολυ πιο αλητεια
- 

Fiat Freemont με ιταλικές πινακίδες. Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε 
- 

Βασίλης Σπανούλης στο Καβούρι με SL, αυτή την έκδοση. 
- 

Maserati grandturismo,μαυρη με μαυρες ζαντες σε κλαμπακι της λαρισας χθες... Επικα κουκλα 
- 

Carspotting [#7]