-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Σε ενα απο τα μαγαζια μας για πλυσιμο...
Νομιζω ο,τι ομορφοτερο κυκλοφορει σε 4 ροδες!!!

Uploaded with ImageShack.us
Yperbolike.... Dhladh ama to deis se ayth thn ekdosh ti 8a kaneis?

Τα ορια της ομορφιας μολις τατοπιστηκαν κατα τι πιο περα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:

Θα συμφωνησω με τον Ζηση
Ζηση σου ειπαν πως εχεις καλο γουστο??? -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:

Θα συμφωνησω με τον Ζηση
Ζηση σου ειπαν πως εχεις καλο γουστο??? -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
BMW 535xi σήμερα στην Βας. Σοφίας.Περίεργη επιλογή, πόσο πιο φθηνό να ήταν απο την Μ5;
Όχι πολύ. Και ακριβώς αυτό κάνει την επιλογή του ανθρώπου ιδιαιτέρως συνειδητοποιημένη. Προσωπικά, [spoiler:1h1vhi7h]θα προτιμούσα μια 535-σκέτο-d από μια Μ5[/spoiler:1h1vhi7h]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
BMW 535xi σήμερα στην Βας. Σοφίας.
Περίεργη επιλογή, πόσο πιο φθηνό να ήταν απο την Μ5;
Όχι πολύ. Και ακριβώς αυτό κάνει την επιλογή του ανθρώπου ιδιαιτέρως συνειδητοποιημένη. Προσωπικά, [spoiler:216y2k40]θα προτιμούσα μια 535-σκέτο-d από μια Μ5[/spoiler:216y2k40]
δεν εισαι ο μονος...
ομως σε σχεση με την 5αρα το Α6 ειναι πολυ πιο ομορφο...πιστευω τουλαχιστον απο μπροστα...
-
Aυτη ηταν η μ@υναρα των Α6.Πουλαγα και τη μανα μου για αυτο το αυτοκινητο.

-
Εγώ όχι
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Εγώ όχιΘες να κανουνε κλαπ τωρα ε????
-
Που υπογραφω για ανταλλαγη μανας με Α6?
-
LOL.
Σας αρέσει πιο πολύ το σίχαμα ή Α6 και δεν σας αρέσει η νέα bmw 5 ?
-
Η πιτσιρικαρία του φόρουμ είναι λίγο ανώμαλη στα γούστα της, τη βρίσκουν με σεντάν και πολυμορφικά. Τι είσαστε εσείς ρε?
-
Καλά είσαι
Εγώ θέλω μεσαίο coupe -
Μεσαίο κουπέ είναι η Λαγκούνα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μεσαίο κουπέ είναι η Λαγκούνα?Ναι η Laguna Coupe Gt
-
Ρε μλκ, 4,60-κάτι είναι, αυτό λες μεσαίο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε μλκ, 4,60-κάτι είναι, αυτό λες μεσαίο?ε ναι d-segment είναι τι θες να κάνω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η πιτσιρικαρία του φόρουμ είναι λίγο ανώμαλη στα γούστα της, τη βρίσκουν με σεντάν και πολυμορφικά. Τι είσαστε εσείς ρε?Είμαι ειλικρινά σαστισμένος από τα γούστα των πίτσι... Εμείς είμαστε 35άρηδες και κοιτάμε διθέσια και αυτά στα 18-20 θέλουν 5θέσια και βάλε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η πιτσιρικαρία του φόρουμ είναι λίγο ανώμαλη στα γούστα της, τη βρίσκουν με σεντάν και πολυμορφικά. Τι είσαστε εσείς ρε?
Είμαι ειλικρινά σαστισμένος από τα γούστα των πίτσι... Εμείς είμαστε 35άρηδες και κοιτάμε διθέσια και αυτά στα 18-20 θέλουν 5θέσια και βάλε...
Λες να είναι τυχαιο?
Εσείς έχετε σπίτι γυναίκα.Εμέις όλα μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να τα κάνουμε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εμέις όλα μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να τα κάνουμεΤρίθυρο R5, σου λέει κάτι ...;
Ούτε καν 'ευέλικτοι' δεν είστε ρε πια ; -
Tα μικρά χατς ειναι καλύτερα για τη δουλειά, κάθεσαι πίσω και δε φοβάσαι μη σου ανοίξει κανας ανώμαλος την πόρτα. Ρίχνεις και τα καθίσματα μπροστά και είσαι άρχοντας από χώρους. Άσε που θολώνει και πιο εύκολα το τζάμι, επειδή είναι πιο μικρό συνήθως.
Carspotting [#7]