-
-
Εθνικής Αντίστασης;
Το είχα πετύχει κι εγώ τον Σεπτέμβριο, το είχα ποστάρει κιόλας
-
Ναι
Πάμε να παίξουμε λόττο
-
Στη Λάρρρσα Βentley Continental GT, δίπλα μου πρώτοι στο φανάρι, σκόνη την έκανα... έστριψε μετά το φανάρι
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εθνικής Αντίστασης;Το είχα πετύχει κι εγώ τον Σεπτέμβριο, το είχα ποστάρει κιόλας
Αρκετές φορές το έχω πετύχει και εγώ στην Εθ. Αντιστασεως.
Αρκετά ... θορυβώδες! -
μετά τη σημερινή βόλτα με το evo συμφοιτητή -
Υπονοείς ότι είναι φοιτητής κι έχει Evo;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Υπονοείς ότι είναι φοιτητής κι έχει Evo;yeap!!!!!!
-
Και όταν -με το καλό- αποφοιτήσει ... τι θα πάρει?
??? -
Ο χρήστης teox έγραψε:
yeap!!!!!!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Υπονοείς ότι είναι φοιτητής κι έχει Evo;Το πηρε για να μην αργει στο μαθημα , με 2 γκαζίες ειναι στο πανεπιστημιο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν είναι και κάτι φοβερό.....ξέρω φοιτητή με 599.
ναι μωρέ, δεν είναι κάτι φοβερό
ο απλός καθημερινός φοιτητής της διπλανής πόρτας
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μου φαίνεται λίγο περίεργο φοιτητές με τέτοια αυτοκίνητα. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο παρκαρισμένο σε πανεπιστημιούπολη βράδυ... θα προκαλεί λίγο.
-
Το πιο περιεργο αυτοκινητο φοιτητη στη δικη μας σχολη ειναι μια 525i
-
το επόμενο λέει ότι θα είναι gtr..πάντως δεν είναι και τόσο παράξενο να έχει evo,γνωρίζω,όπως και εσείς φοιτητή με z4
sv2 το φοιτητή{οικονομικής σχολής αν θυμάμαι καλά} με την 599 τον είχε δείξει και η Tv νομίζω,φαινόταν μια χαρά σοβαρό παιδί πάντως. -
Και τώρα επί 3 σελίδες κάποιοι θα λένε πως ο φοιτητής θα πρέπει να έχει το πολύ ζάσταβα yugo, άλλοι θα λένε πως ο κηπουρός τους έχει μία veyron για να αποθηκεύει τους γκασμάδες κλπ κλπ
Déjà vu
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Μου φαίνεται λίγο περίεργο φοιτητές με τέτοια αυτοκίνητα. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο παρκαρισμένο σε πανεπιστημιούπολη βράδυ... θα προκαλεί λίγο.
και μερα προκαλουν... φιλοι μου το απεφευγαν να σκανε εκει με καλα αυτοκινητα, αν και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα?
αν ο αλλος εχει λεφτα τι στο διαολο να παρει..?
σε μας ευτυχως δεν υπηρξαν ποτε κομπλεξικοι και δεν εχω δει κανενα αυτοκινητο πειραγμενο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και τώρα επί 3 σελίδες κάποιοι θα λένε πως ο φοιτητής θα πρέπει να έχει το πολύ ζάσταβα yugo, άλλοι θα λένε πως ο κηπουρός τους έχει μία veyron για να αποθηκεύει τους γκασμάδες κλπ κλπDéjà vu
Τόσα χρόνια αυτή η συζήτηση έχει γίνει δεκάδες φορές!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Και τώρα επί 3 σελίδες κάποιοι θα λένε πως ο φοιτητής θα πρέπει να έχει το πολύ ζάσταβα yugo, άλλοι θα λένε πως ο κηπουρός τους έχει μία veyron για να αποθηκεύει τους γκασμάδες κλπ κλπ
Déjà vu
Τόσα χρόνια αυτή η συζήτηση έχει γίνει δεκάδες φορές!
Εμενα το αφεντικο του πατερα μου για τις δουλειες γυρω γυρω στο Αιγιο εχει μια veyron.Οικονομικη,φτηνα σερβις,και φτανεις γρηγορα στον προορισμο σου και ατσαλακωος....Και ανετο παντα ετσι...Ουτε καν που ειναι σκληρο! Εμενα ο πατερας μου βαζει τα λαστιχα στο καθισμα του συνοδηγου και τον σταυρο μαζι με το ανηψωτηρακι κατω στα ποδια.Φυσικα πως χωνεται μεσα με τη φορμα και το αμαξι δεν εχει καλυματα.Ακομα και στο φοκους εχει μια πετσετα.
-
Απόψε στην Μεταμόρφωση απέναντι από το στριπτιτζάδικο STAR, έξω από ένα συνεργείο της BMW ήταν μια μαύρη Ζ8!!! Τις έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας πιθανόν και τα φανάρια.
Μια 6άρα που ήταν δίπλα της πέρασε τόσο απαρατήρητη που δεν πρόσεξα αν ήταν m6 ή κάποια 'απλή'.
Carspotting [#7]