-
Πέρασε και ένα τέτοιο με ελληνικές κόκκινες πινακίδες και οδηγούσε μια νεαρή. Για Αμερική είναι άλλα εισαγόταν κονονικά ή όντως είναι από τα ελάχιστα που υπάρχουν στην Ελλάδα;
Δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω γιατί έτρεχε και μάλιστα πολύ -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μηπως δεν ήταν το countryman αλλα το αλλο το clubman ;Τα ξεχωρίζω. Clubman (όχι πολλά, ένα συγκεκριμένο καφέ) βλέπω σχεδόν καθημερινά και διαφέρει απο το καινούριο. Αλλη πρόσοψη, άλλο προφίλ, άλλο πίσω μέρος.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
307 εννοείς; Στην αρχή της Εθνικής Αντιστάσεως ήσουν, στο φανάρι, και περίμενες να στρίψεις αριστερά προς αυτήν;
Στο απέναντι από σένα φανάρι ήμουν και πήγαινα ευθεία προς Μάκρο. Μέχρι να σε δω ... έστριψες!
Ναι, σε είδα (εσένα και τους καθρέφτες σου )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πετυχαινω τωρα τελευταια στη Πατρα μια 156 crosswagon q4 στο κλασσικο λαδι μεταλλικο.. Σπανιοτατη..νομιζω την εχει γιατρος. κυκλοφορει σχετικα αρκετα στο ριο
-
Το ξερω θα ριξω το επιπεδο του τοπικου αλλα μολις διαπιστωσα οτι μου ξεμεινε μια φωτο που δεν ειχα ανεβασει απο Κων/πολη
Τα θυμαστε? Καποτε ειχαν κανει καριερα στην Ελλαδα... Στην Τουρκια συνεχιζουν με ιδιαιτερα επιτυχια και τα 2. Το Palio εχει την ιδια μουρη με του Albea οποτε δεν χρειαστηκε να βγαλω κι αλλη φωτο
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ειχα πετυχει σε αντιπροσωπεια της Renault κοντα στα συνορα ενα Latitude.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το ξερω θα ριξω το επιπεδο του τοπικου αλλα μολις διαπιστωσα οτι μου ξεμεινε μια φωτο που δεν ειχα ανεβασει απο Κων/πολη
Τα θυμαστε? Καποτε ειχαν κανει καριερα στην Ελλαδα... Στην Τουρκια συνεχιζουν με ιδιαιτερα επιτυχια και τα 2. Το Palio εχει την ιδια μουρη με του Albea οποτε δεν χρειαστηκε να βγαλω κι αλλη φωτο
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ειχα πετυχει σε αντιπροσωπεια της Renault κοντα στα συνορα ενα Latitude..Latitude είδα και εγώ στην Αυστρία. Άλλα και το Albea και το Palio όπως και το Linea απέτυχαν στην Ελλάδα
Στην Τουρκία άλλες ανάγκες άλλες προτιμήσεις. Στην Αυστρία Fiat δεν παίρνει κανείς. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πετυχαινω τωρα τελευταια στη Πατρα μια 156 crosswagon q4 στο κλασσικο λαδι μεταλλικο.. Σπανιοτατη..Υπαρχει και εδω μια τετοια diesel σε μαυρο!
-
Κ εδω λαρισα ειναι μια και μαλιστα κρατικη
-
Αρκετές δημόσιες υπηρεσίες κάνανε το κομμάτι τους με την crosswagon (και με διάφορα Land Rover κ.α.) όταν ήταν παχιές οι αγελάδες. Έχω δει μια στις Σέρρες με διακριτικά της ΔΕΗ και άλλη μια στη Ν. Εύβοια πάλι κάποιας υπηρεσίας.
-
Όταν δεν πληρώνεις τις επισκευές από την τσέπη σου...
-
Honda Civic Wagon σαν της φωτο εδω και λιγες μερες στη γειτονια μου.
-
Δεν ξέρω αν εμπίπτει στην κατηγορία του carspotting, αλλά χτες είδα ένα Seat Ibiza station wagon με ρουμάνικες πινακίδες.
Ένα τέτοιο:
-
Μάλλον στα Σπάνια πουλιά θα πρέπει να το βάλεις.
-
Όχι, εδώ ταιριάζει. Τα σπάνια πουλιά άλλο θέμα (καταλήξαμε ότι) είναι.
-
Μια 'ιστορική' Ferrari:
Και η 'piccolla Ferrari'...
-
Η Ferrari του λαού!
-
-
εχει αρκετά παρκιγκ κοντά, βαριότανε να περπατησουν λίγο?
δε θα κινδύνευαν και απο ξυσιμο -
Μάλλον στο ξενοδοχείο ήτανε και σου λέει 'έλα μωρέ, ποιος το βάζει στο πάρκινγκ τους, άσε να το δει και λίγο ο ήλιος'
-
και τα γκομενάκια
το R8 πολύ εντυπωσιακό
αν και το προτιμώ σε cabrio κοκκινο
Carspotting [#7]