-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μπανισες και συ το λευκο που γυροφερνει κοντα στα Jumbo??? Οντως πολυ ωραιο αυτοκινητο.Ναι, αυτό είδα κι εγώ 1-2 φορές!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nissan 370Z με ελληνικές πινακίδες:
http://img29.imageshack.us/i/dsc01505f.jpg/][img]http://img29.imageshack.us/img29/4961/dsc01505f.th.jpg
Που ειναι το περιεργο???
Που είδες το περίεργο σε αυτό που έγραψα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι κάποιος Έλληνας το αγόρασε στ'αλήθεια!
Νίκο από κοντά είναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακό! Σίγουρα θα ήταν μέσα στις προτιμήσεις μου σε αυτά τα χρήματα...
Βρε είναι, αλλά τα χρήματα είναι περίπου αντίστοιχα της αγοράς της Γης ολόκληρης. Και το κακό είναι ότι θα πάνε στο Κράτος, όπως και του 350Ζ που εδώ είχε 50-60 και αλλού είχε 20-25.
-
Παραείναι καλό για να είναι σύμπτωση... κούκλες πάντως!
-
-
@ Hannibal
Πες μας οτι ειναικαι το Νο 77 της παραγωγης για να μας στειλεις.....
αυτη παντως ειναι η Νο 1!!!!
-
Den kserw ti production number exei. En kinhsh to petyxa me enan filo....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τι λες τωρα !
-
-
-
Μπραβο κολλημα.. Η τελευταια ειναι και σπανια 2λιτρη acav αν κρινω απο τις ζαντες..
-
Μόλις είδα έξω από το σπίτι μου και για πρώτη φορά στη ζωή μου ένα Μίνι Countryman.
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μόλις είδα έξω από το σπίτι μου και για πρώτη φορά στη ζωή μου ένα Μίνι Countryman.
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.Πάρε τηλέφωνο τον Δήμο για να το μαζέψει...
-
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.πωπω και εγώ πέτυχα άνθρωπο που θέλει να το πάρει και έκανα τα πάντα να τον μεταπείσω! Πάρε το Σ του έλεγα, 1000 φορές!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.Ένα ποτήρι νερό για τον άνθρωπο!!!!
Εγώ το έχω πετύχει μόνο σε αντιπροσωπίες και πάνω που πίστευα ότι το κλάμπμαν ήταν ότι χειρότερο βγαίνει με 4 τροχούς ήρθε αυτό...
-
κάθε φορά που βλέπω clubman η πρώτη σκεψη που μου έρχεται είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ νέο μινι κουπέ , ναι , θα λέει , οι άλλες παραλλαγές....
-
Και όμως mini countryman έχω πετυχει και εγώ.. Οκ ψιλοαπαράδεκτο ειναι ...
Προχθές όμως παρασκευή απόγευμα καταβαίνοντας την Λ. Κηφισίας κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια αφού πήγαινα μαζί με μια Merc SLR McLaren
Μαύρη με ελληνικές πινακίδεςΟι φωτό την αδικούν πάντως. Πολυ πιο επιβλητική και πανέμορφη....
-
Fresko fresko, e8ea8ei sthn pista toy Yas Island
-
Η Paris Hilton πήρε ένα τέτοιο, σε κίτρινο, δωρο στον γκόμενο της. Αυτός είναι?
Carspotting [#7]