-
Αυτό κι αν είναι εύρημα στα μέρη μας.
-
Mantra?? Πουλαει και μεταχειρισμενα?? Πρωτη φορα το ακουω και το σουλουπι δηλωνει Sprinter.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τις προάλλες ήμουν στο φλοκαφε στην **Ποσειδώνος **στο Καλαμάκι και έπινα μια γρήγορη μπυρίτσα. Έρχεται από Γλυφάδα ένα λευκό GT-R πλακωμένο και κάνει αλλαγή μπροστά μου με σκάσιμο.... Τι δεν έχει ήχο ρε Δία, εγώ μια χαρά φτιάχτηκαΣτείλε και κανένα πμ ρε.
Φάε κι άλλες τώρα.
-
την είδα σήμερα στο δρόμο,απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τεράστιο φαίνεται!όχι μόνο φαίνεται,αλλά είναι.πάντως είναι κουκλί,ειδικά από πίσω!!!
-
Ποιά S Class, ποιά 7 Series και ποιό Α8; Η XJ είναι σε δική της κλάση!!!
-
-
Και το κακό που είναι;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιά S Class, ποιά 7 Series και ποιό Α8; Η XJ είναι σε δική της κλάση!!!+1
Βέβαια δεν την έχω δει από κοντά ακόμα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και το κακό που είναι;Ελα ντε...
-
Τη χαιτεκ κ βλακείες!! Σαν την κλασσική βελόνα δεν εχει!!
Να ενα όμορφο καντραν στα γρήγορα (αν κ εχει πολυ πιο ωραια)
-
Γιωργο, ειχες το Viper πριν λιγο καιρο στην Μαρινα του Φλοισβου κ καλυμμενο?
γιατι ειχα δει ενα viper μπλε με ασπρες ριγες κ αν θυμαμαι καλα αγγλικες πινακιδες, εξω απο τα σκαφη...!! ηταν απλα
-
Σε πείσμα των hi tech καιρών...
-
Ο χρήστης kakwskeimena έγραψε:
Γιωργο, ειχες το Viper πριν λιγο καιρο στην Μαρινα του Φλοισβου κ καλυμμενο?γιατι ειχα δει ενα viper μπλε με ασπρες ριγες κ αν θυμαμαι καλα αγγλικες πινακιδες, εξω απο τα σκαφη...!! ηταν απλα
Μηπως εννοεις πριν 3-4 εβδομαδες στην Μαρινα Αλιμου? Εξω απο το Pizza Hut?
-
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
Γιωργο, ειχες το Viper πριν λιγο καιρο στην Μαρινα του Φλοισβου κ καλυμμενο?
γιατι ειχα δει ενα viper μπλε με ασπρες ριγες κ αν θυμαμαι καλα αγγλικες πινακιδες, εξω απο τα σκαφη...!! ηταν απλα
Μηπως εννοεις πριν 3-4 εβδομαδες στην Μαρινα Αλιμου? Εξω απο το Pizza Hut?
Ούτε να κλάσεις δεν μπορείς, 2 βδομάδες εδώ μέσα σε έχουν εντοπίσει σχεδόν παντού.
-
-
ΕΛΕΟΣ !!!
Τι πανε και αγοραζουνε ρε μλκ
-
Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
-
Ολα τα supermini sedan δε βλεπονται..
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Περί ορέξεως ουδείς λόγος.Ρε γιαρις σενταν ? Μα που το βρηκε ? Που βρηκε οτι υπαρχει τετοιο πραγμα ? πιο περιοδικο ανοιξε και το βρηκε μεσα ? ποιον ρωτησε και του ειπε '' Ναι τραβα παρτο ειναι καλο αμαξι '' Δηλαδη τοσα αμαξια που υπαρχουν τα απερριψε και το μονο που του εκανε ειναι το Γιαρις Σενταν ? Θα κανανε τον σταυρό τους εκει στην αντιπροσωπεία
Χαθηκε ο κοσμος να παρει ενα Tiida ?
Carspotting [#7]