-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν είναι στο στυλ της 5GT το Crosstour ... σίγουρα θα μ' αρεσει.Η Nissan στο Micra μου αυτό το χρώμα το λέει 'Bean' ('φασολί' φαντάζομαι). Στην Ferrari πως το λένε?
'Η το grigio ingrid ειναι ή το avorio...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Ferrari πως το λένε?μπεζ
Thάnos
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ασταρωμενο ειναι ,και περιμενει το βαψιμο ....Και η ονομασια του ειναι QUICK BEANQuick και expensive bean
'Η το grigio ingrid ειναι ή το avorio...
Μάλλον το Avorio που δείχνει πιο έντονο εκρού-μπεζ.
-
The widow maker...
-
Φωτο απο το καταπληκτικο MPH SHOW του Λονδινου την Παρασκευη που μας περασε
458 oakly design 02/07
Tρομερη η enzo αλλα δεν εμεινα... Anamesa se veyron + noble
Μια απο τις 4 sls
+Koenigsegg ccr
Μεσα σε μια lp640 roadster coca. ΕΛΕΟΣ
S E X Y CINQUE ROADSTER 05/05
Υ.Γ. Αν ειχα επιλογη, μετα την cinque θα επαιρνα την 16M.
-
Πανέμορφο είναι το άτιμο... -
Μολις ηρθαν στον αντιπροσωπο εδω...
-
Ειμαι πολυ περηφανος που μπηκα χθες σε μια τετοια!!
-
Χθες στην πασαρελα της Σαλονικης (Ν.Κρηνη) Ζ8 διχρωμη! κυπαρισι με μπεζ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ειμαι πολυ περηφανος που μπηκα χθες σε μια τετοια!!
Εγώ μπήκα και απογοητεύτηκα....
Εντάξει είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να βλέπω ένα τέτοιο εσωτερικό
Την έχω πετύχει 2-3 φορές Αθήνα σε ασημί και έχει μία άγρια ασχήμια που τελικά μου αρέσει. Μάλλον φταίει η λατρεία μου προς το ορίτζιναλ.
Επί του θέματος είδα πρώτη φορά προχτές 458 σε διχρωμία άσπρο-μαύρο. Εξωγήινο το σχήμα όντως, αλλά η διχρωμία μου έβγαζε να την οδηγάει άραβας με κελεμπία, σαντάλι και χρυσό ρόλεξ. Οι 'μικρές' φερράρι για μένα πρέπει να είναι κόκκινες.
-
Αφού δεν του άρεσε του ανθρώπου, με το ζόρι δηλαδή να του αρέσει; Και φαντάζομαι δεν αναφέρεται μόνο στο εσωτερικό αλλά κυρίως στην εμπειρία οδήγησης ή συνοδήγησης.
-
Προσωπικα μπορει και να προτιμουσα μια SL65 BLACK απο μια SLS
Σε ασπρο περλε.... -
Δεν είμαι σίγουρος αν πηγαίνει εδώ, αλλα εγώ θα τη βάλω
Αν και λείπαν κάτι πορτοκαλί λεπτομέρειες, ήταν γνήσια Mika Hakkinen Edition
-
Κάπου τη βλέπω τακτικά, αλλά δεν μου έρχεται τώρα...
-
Μία τέτοια πάντως κυκλοφορούσε κοντά στον Άγιο Φανούριο στην Τούμπα και ήταν ενός κομμωτή της περιοχής... Άλλη δεν έχω δει από εκείνη τόσα χρόνια.
-
-
Z3 M Coupe... το γρήγορο παπούτσι.
-
Είδα πάνω σε νταλίκα που κουβαλάει αυτοκίνητα ένα από τα καινούργια Nissan Juke σε άσπρο σαν κι αυτό.
Όμορφο μου φάνηκε, πιο καλό από τις φωτό που ειδικά απόεμπρός φαίνεται πολύ σκληρό σαν σχήμα, στα αλήθεια είναι πιο γλυκό. -
Σαν πολυμορφικη παντοφλα μου μοιαζει..τι εβγλανα παλι οι επιστημονες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Z3 M Coupe... το γρήγορο παπούτσι.Το είδα το καλοκαίρι 2 φορές. Απαίσιο και τις 2
Carspotting [#7]