-
Εγώ λέω προς τα τέλη Ιουλίου να αναχωρήσω για Σκόπελο.Όποιες πληροφορίες δεκτές
-
Εγω φετος το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παω 5-6 μερες στις Σπετσες που ειναι δωρεαν και η διαμονη μεσα στον αυγουστο..Και αν ειναι μονο αυτο δε θα μου φτασει με τιποτα..
Ευτυχως εχω ενα 400αρι μαζεψει και κανα 100ρικο ακομα πιστευω να παιξει οποτε θα παω και αλλου..Το θεμα ειναι πού και με τι κοσμο?Βεβαια το εχω φανταστει αλλιως φετος εφοσον η κατασκηνωση που πηγαινα επι απειρα χρονια εκλεισε φετος.. Δλδ να μεινω στη πατρα και τον ιουλιο δουλευοντας και να εχω τη θαλασσα (Καλογρια-Αγιο βασιλη) διπλα και να πηγαινω και τιποτα Καλαβρυτα-Αιγιο τα πσκ.Θελω δλδ να δουλευω και να κανω διακοπες ταυτοχρονα.. Το θεμα ειναι οτι εχω ακομα 5-6 βδομαδες να βρω δουλεια γιατι αυτο που ειχα για κλεισμενο δεν εκατσε..
-
Τελευταιο σαββατοκυριακο Ιουλιου μαλλον θα παω Κεφαλλονια
Τις πρωτες μερες του Αυγουστου στη ΛημνοΚαι μετα στο χωριο μου (Δερβενι Κορινθιας )
Μπορει να προκυψουν και τιποτα τριγυρω εξορμησεις αλλα θα δουμε
Αντε να περασουν οι μερες!!!!!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Φοβαμαι οτι θα πληξεις στο Κιονι .Εχει μια ωραια παραλια στην εξωτερικη πλευρα ,βλεπεις Κεφαλονια .
Αν πεσεις σε καυσωνα θα δεινοπαθησεις κ ανεβαζει κ πολυ υγρασια .
Γενικα ειναι νησι που αξιζει να το επισκεφτεις με σκαφος ,δεν προσφερεται για διακοπες .
Σου ευχομαι να περασεις καλυτερα απο μεναΕμείς δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για κοσμικότητες και κλαμπάκια. Θέλουμε μπάνιο(ΠΟΛΥ κολυμπι), χαλάρωση και χαλαρές βολτούλες. Η βραδυνή μας διασκέδαση είναι βόλτα και παγωτάκι ή χαλαρό ποτό.
Επίσης, μαζί μας θα έχουμε και το αμάξι, οπότε μπορούμε να μετακινούμαστε
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Εγώ λέω προς τα τέλη Ιουλίου να αναχωρήσω για Σκόπελο.Όποιες πληροφορίες δεκτέςέκανα εκεί τις διακοπές μου το 2008. Όμορφο νησί, καλές παραλίες, πράσινο...Δυστυχώς (καθώς είμαι σκράπας περί των χολυγουντιανών ταινιών τύπου ΜαμμαΜια), πήγα τη χρονιά που είχε βγει η ταινία, επομένως είχε πάρα πολύ κόσμο....Καλύτερες παραλίες εν τάχει Μηλιές, Χόβολο. Η πρώτη είναι αμμουδιά μέσα στο πράσινο, η δεύτερη πιο ερημική με βότσαλο και μικρότερη. Στα μείον του νησιού οι σχετικά αλμυρές τιμές στο φαγητό και η φτωχή αναλογικά ποιότητά του. Επίσης η μετάβαση στο νησί είναι ένα θεματάκι...Το δελφίνι καλό αλλά τσουχτερό...Κάποια μέρα που θα έχω μια ωρίτσα κενή θα συγκεντρώσω πληροφορίες και θα στείλω πμ!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ λέω προς τα τέλη Ιουλίου να αναχωρήσω για Σκόπελο.Όποιες πληροφορίες δεκτές
έκανα εκεί τις διακοπές μου το 2008. Όμορφο νησί, καλές παραλίες, πράσινο...Δυστυχώς (καθώς είμαι σκράπας περί των χολυγουντιανών ταινιών τύπου ΜαμμαΜια), πήγα τη χρονιά που είχε βγει η ταινία, επομένως είχε πάρα πολύ κόσμο....Καλύτερες παραλίες εν τάχει Μηλιές, Χόβολο. Η πρώτη είναι αμμουδιά μέσα στο πράσινο, η δεύτερη πιο ερημική με βότσαλο και μικρότερη. Στα μείον του νησιού οι σχετικά αλμυρές τιμές στο φαγητό και η φτωχή αναλογικά ποιότητά του. Επίσης η μετάβαση στο νησί είναι ένα θεματάκι...Το δελφίνι καλό αλλά τσουχτερό...Κάποια μέρα που θα έχω μια ωρίτσα κενή θα συγκεντρώσω πληροφορίες και θα στείλω πμ!
Αναγκαστικά θα πάω με το αυτοκίνητο οπότε για δελφίνι δεν το βλέπω.
Το μόνο που ελπίζω είναι να είναι καλύτερα από τη Λευκάδα πέρσι και με λιγότερο κόσμο.
Σ ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. -
Εγώ μιας και πέρυσι η μπέμπα ήταν 1μηνών δεν πήγα διακοπές, φέτος που είναι 1 χρονών θα πάω διπλές! Έχει ξεσαλώσει η μικρή και μας βλέπω στα ξενοδοχεία να μας κοιτάνε με μισό ματι όσοι θέλουν ησυχία.
Θα πάω μια βδομάδα στην Νάξο και δυο στην Κεφαλλονιά.
Ζορίστηκα να βρω ξενοδοχείο sea front, all inclusive και να με υποστηρίξει στο φαγητό της μπέμπας (αλεσμένα κλπ), αλλά τελικά όλα Ok. -
ΔΕΝ πρόκειται ακριβώς για διακοπές , αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον 'κόπο' :
Από : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=141363&cid=4
' Λέμε «ναι» στον εθελοντισμό με το WWF για φτηνές διακοπές!
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010, 09:14
Για τέταρτη συνεχή χρονιά η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς διοργανώνει «Θερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας και Δασοπυροπροστασίας» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στόχος των προγραμμάτων, που πλέον έχουν γίνει θεσμός για την οργάνωση, είναι να καλλιεργηθεί η αξία της εθελοντικής προσφοράς για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν οι συμμετέχοντες την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει η επαφή με τη φύση, σε συνδυασμό με τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς για την ουσιαστική προστασία του φυσικού πλούτου της Ελλάδας.
Τα θερινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιοχές και ημερομηνίες:
Σούδα Χανίων, Κρήτη, 11 - 24 Ιουλίου 2010
Παραλία Σεκανίων, Ζάκυνθος, 18 - 31 Ιουλίου 2010
Λίμνη Κερκίνη , 25 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2010
Πρέσπες, 8 - 21 Αυγούστου 2010
Βωβούσα, Ανατολικό Ζαγόρι, Πίνδος, 1 Αυγούστου - 12 Σεπτεμβρίου 2010
Ταΰγετος, 1 - 29 Αυγούστου 2010
Νότια Ρόδος, 8 - 22 Αυγούστου 2010Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στο 2103314893 και στο email: j.lazarou@wwf.gr. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.'
-
Εχετε ψυχολογία για διακοπές ρε σεις....;;
-
ναι
παρέα για τα μέρη που θέλουμε δεν έχουμε -
εγω φετος δεν θα παω διακοπες ,θα την αραξω σπιτι μου.
αλλωστε τι διακοπες να κανω αφου με την ανεργια που υπαρχει πιο πολυ καθομαι παρα δουλευω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
................Ευτυχως εχω ενα 400αρι μαζεψει .....Είδες για να είναι μόνος..... 400 € και φύγαμε!!!!!
Στην περίπτωσή μου με 400€ βγάζω μόνο εισιτήρια για πηγαιμό και παίρνω κολατσό για το ταξίδι!!!!
-
Να είναι καλά οι γονείς που αγόρασαν το 79' το εξοχικό στην Χαλκιδική. Έκτοτε κάθε χρόνο εκεί είμαστε πόσο μάλλον τώρα. Το σπίτι έχει κάνει απόσβεση τόσα χρόνια αφού πηγαίνουμε από το Πάσχα μέχρι Οκτώβριο. Απόσταση 99χλμ από την πόλη. Ψήσιμο, μουσικούλα και ποτό στον κήπο θα παίξει φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά
-
Τόσοι Ι.Υ. δεν πήρε κανείς εισιτήρια εργατικής εστίας; Όχι ότι είναι πανάκεια, αλλά εξασφαλίζεις ένα μίνιμουμ καλής παροχής με μικρός κόστος, ειδικά εάν δεν πας high season.
-
Εγώ δεν βλέπω να πηγαίνω...
αλλά πραγματικά τις χρειάζομαι... πχ διακοπές 2010 γράφει το τιτλος, δισκέτες διαβασα εγώ... -
'Διακοπες 2010'= 'Ελβετος Καπετανιος'
Το πιο συντομο ανεκδοτο... -
delete
-
70 ευρώ τα 2 άτομα μια βδομάδα σε 4στερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική(Ποσείδι) με εισιτήρια εργατικής εστίας.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
70 ευρώ τα 2 άτομα μια βδομάδα σε 4στερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική(Ποσείδι) με εισιτήρια εργατικής εστίας.Εγώ είχα βρεί καθαρό δωμάτιο (απλά για να κοιμηθώ το ήθελα) με 30 ευρώ
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
'Διακοπες 2010'= 'Ελβετος Καπετανιος'
Το πιο συντομο ανεκδοτο...τα ανέκδοτα είναι απ' τη ζωή βγαλμένα....
Διακοπες 2010/2011