-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πρώτη μερα scuba σήμερα...
Πλάι πλάιμε καρχαριες
Manta ray
Ναπολεόν... Και... Και.... έχω ζαλιστεί!(τάσο τον πούστη απλώς πρόσεξε μην πηδήσει κανείς, γιατί μετά αγριεύει!)
Το ήξερα ότι είσαι άρρωστος : τρώγατε mille-feuille παρέα με καρχαρίες ;
http://en.wikipedia.org/wiki/Mille-feuille
The Mille-feuille vanilla slice, cream slice, custard slice, also known as the Napoleon (U.S.), is a French-originating pastry
είμαι απόλυτα βέβαιος ότι για μια και μοναδική φορά είναι σε δίαιτα από τέτοια εδέσματα
αν σε φάνε οι καρχαρίες θέλω να μου αφήσεις τα κλειδιά της χοντάρας
-
Μόλις γύρισα απο Κεφαλονιά που περάσαμε πολύ ωραία (2η φορά φέτος και μας βλέπω να ξαναπάμε και 3η γιατί από Ληξούρι δεν πήγαμε καθόλου)
Μερικά updates :
Οσον αφορά τις παραλίες ισχύουν τα γνωστά και μη εξαιρετέα οπωσδήποτε:
Μύρτος, Αντίσαμος, Αγ Κυριακή, Λουρδάς, Μακρύς-Πλατύς γυαλός, Κορώνι, Σκάλα κλπ κλπΤο φαγητό ήταν πολύ καλό και σχετικά φτηνό, 45-58 ευρώ για 4 άτομα (2 ορεκτικά, σαλάτα, 4 πιάτα & νερά, κρασί ή μπύρες)
Εκτός της Κυανής ακτής στο Αργοστόλι πολύ ωραίο φαγητό φάγαμε στην Παλιά Πλάκα (λίγο πιό κάτω απο την Κυανή Ακτή), στο Πέτρινο στα Περατάτα και στο Εναστρον στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Καραβάδου-Λουρδά, τα δύο τελευταία συνιστώνται ανεπιφύλακτα. Επίσης καλό φαγητό σε πακέτο για το 'σπίτι' είχε το Sorento στα Περατάτα
Πολύ ωραία η κρεατόπιτα και φυσικά η κεφαληνιακή φέτα
Για παγωτό στου Σπαθί στο Λιθόστρωτο
Το Παλατινό στο κάστρο του Αγ. Γεωργίου που κάποιος πρότεινε είναι ακριβό αλλά με ωραία θέα- Μέναμε στον Καραβάδο, για περισσότερα πληροφορίες εντός
-
Στην Μηλο αν καποιος θελει να παει να προτιμησει Πλάκα αν θελει για πιο φτηνα,ενω πχ στα Πολώνια γινεται χαμος,αλλου πεφτει πεινα.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μόλις γύρισα απο Κεφαλονιά που περάσαμε πολύ ωραία (2η φορά φέτος και μας βλέπω να ξαναπάμε και 3η γιατί από Ληξούρι δεν πήγαμε καθόλου)
Μερικά updates :
Μύρτος, Αντίσαμος, Αγ Κυριακή, Λουρδάς, Μακρύς-Πλατύς γυαλός, Κορώνι, Σκάλα κλπ κλπΤο φαγητό ήταν πολύ καλό και σχετικά φτηνό, 45-58 ευρώ για 4 άτομα (2 ορεκτικά, σαλάτα, 4 πιάτα & νερά, κρασί ή μπύρες)
Εκτός της Κυανής ακτής στο Αργοστόλι πολύ ωραίο φαγητό φάγαμε στην Παλιά Πλάκα (λίγο πιό κάτω απο την Κυανή Ακτή), στο Πέτρινο στα Περατάτα και στο Εναστρον στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Καραβάδου-Λουρδά, τα δύο τελευταία συνιστώνται ανεπιφύλακτα. Επίσης καλό φαγητό σε πακέτο για το 'σπίτι' είχε το Sorento στα Περατάτα
Το Παλατινό στο κάστρο του Αγ. Γεωργίου που κάποιος πρότεινε είναι ακριβό αλλά με ωραία θέα- Μέναμε στον Καραβάδο, για περισσότερα πληροφορίες εντός
Tουλαχιστον σας αρεσε το ενα απο αυτα που προτινα (Παλια Πλακα).
Το Παλατινο ακριβο?
Μπορει να αλλαξε λογω καλοκαιριου. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πάω Γύθειο εύριο για μερικές μέρες....
Καμια πρόταση;; (Σκέφτομαι 1 μέρα να πάω Ελαφόνησσο)
Μια βουτια στου Σιμου ισως σε κανει να τις κανεις δυο η τρεις τις ημερες......
thnx both για τα tips
Ήταν πραγματικά ωραία εμπειρία και αρκετά χαλαρωτική.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μερικά updates :
Tουλαχιστον σας αρεσε το ενα απο αυτα που προτινα (Παλια Πλακα).
Το Παλατινο ακριβο?
Μπορει να αλλαξε λογω καλοκαιριου.Στην Παλιά Πλάκα μου έκανε εντύπωση η ποικιλία από τα γκουρμέ μαγειρευτά που ήταν όλα ένα και ένα καθώς και ότι ήταν γεματο απο Ελληνες ηλικιωμένους δείγμα πως έχει καλό φαγητό,
Το Παλατινό είναι ακριβό και τα γλυκά του μέτρια, για 4 γλυκά + ένα μπουκαλάκι νερό πληρώσαμε 26 ευρώ Καλά να πάθουμεΟλα τα υπόλοιπα όμως ήταν νορμαλ και περάσαμε σούπερ
-
Eχει κανεις πληροφοριες για Κω;
Ψαχνω για Σεπτεμβρη,καπου οχι κοντα στο κεντρο-φασαρια κτλ,και να δεχονται κατοικιδια. -
Μολις γυρισα απο Σαντορινη...Για μια ακομα φορα απλα μαγευτικη!
Αντε και αυριο επιστρεφω και στον Εβρο τον εξωτικο... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πλάκα έκανα με τη συγκριση ταιτής κ rarotonga, πιο δυτικά κι απ'τα δύο είναι, αλλά νομίζω αντιδιαμετρικα από ελλάδα.
Ντριφτης είχε πρόβλημα με το gps, δεν αγοράζει χάρτες ειρηνικούBali ?
-
μπαλί?
τρε μπαναλ για τον κλάμπανο
-
Τις κανονίσαμε και εμείς τις διακοπές μας τελικά.
Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου στη Λευκάδα. Κλείσαμε ξενοδοχείο στον Επίσκοπο Νικιάνας, οπότε ξεκινάει η προετοιμασία σιγά σιγά για το ταξίδι. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μπαλί?τρε μπαναλ για τον κλάμπανο
Νέο μερος τώρα, λιγο πιο ανατολικά...λιγότερο ανεπτυγμένο (έως κ μη ανεπτυγμένο), πιο ήρεμο, πιο φυσικό.
Άλλη μια βδομάδα υπέροχων βυθών, βλάστησης κ´ ενός ορίζοντα που δεν τελειώνει πουθενά!
Α! Εννοείται πως βρήκαμε κ καμένο δυτικο με που έχει φτιάξει δικό τπυ microbrewery για ασταμάτητη μπυροποσία -
Τον κωλο σου κατω να χτυπησεις δεν προκειται να σου πουμε που πεφτει αυτο το μερος
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μπαλί?
τρε μπαναλ για τον κλάμπανο
Νέο μερος τώρα, λιγο πιο ανατολικά...λιγότερο ανεπτυγμένο (έως κ μη ανεπτυγμένο), πιο ήρεμο, πιο φυσικό.
Άλλη μια βδομάδα υπέροχων βυθών, βλάστησης κ´ ενός ορίζοντα που δεν τελειώνει πουθενά!
Α! Εννοείται πως βρήκαμε κ καμένο δυτικο με που έχει φτιάξει δικό τπυ microbrewery για ασταμάτητη μπυροποσίαεφόσον βρίσκεις ίντερνετ ακόμα δεν μ έχεις εντυπωσιάσει
(ρε μπας κι έχεις δορυφορικό )
-
Έχουν κάτι κοινοτικά περίεργα εδώ!
Με δορυφορικό σιγά μη ξόδευα kb για να ποστάρω
-
Αυριο θα παω ημερησια στη νΑσπροβαλτα και στη γύρω περιοχη.
Εχει να προτεινει καποιος σημεια που πρέπει να επισκεφτούμε? Για μπανιο, φαι, καφε κλπ...
τη περιοχη τη ξέρω λίγο. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αυριο θα παω ημερησια στη νΑσπροβαλτα και στη γύρω περιοχη.
Εχει να προτεινει καποιος σημεια που πρέπει να επισκεφτούμε? Για μπανιο, φαι, καφε κλπ...
τη περιοχη τη ξέρω λίγο.Και εγώ θέλω να μάθω για την Ασπροβάλτα. Θα πάω γύρω στις 18-19 Αυγούστου για καμιά εβδομάδα, ίσως και 10 μέρες. Σημειωτέον, είναι η πρώτη φορά που θα πάω.
Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε, καλοδεχούμενη. Από τιμές τι παίζει. Και επίσης, χρειάζεται από τώρα να κλείσω ή θα βρω, γιατί θα είναι και μετά το δεκαπενταύγουστο, οπότε η κίνηση θα έχει πέσει κάπως. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Π Αστρος Κυνουριας 2η και 3η εβδομαδα Αυγουστου.
Κοτοπουλο στην σχαρα στην παραλια Αγιου Ανδρεα στην παραλια,ουζακι τα μεσημερια στο Κρυονερι.
Μαζι και τα δυο αυτοκινητα.
Πρωινο ξυπνημα για εξορμησεις ορεινες χωρις κινηση με το δικο μου.
απογευματακι χωμα με το εταιρικοΚαλό το Κρυονέρι για ουζάκι; Γιατί ελάχιστα λίγο πιο νότια στον Τσέρφο μια χαρά ήταν.
Στον Αγ. Ιωάννη στο βουνό έχεις (ή έχετε άλλοι) πάει; Έχει καλή μάσα και δροσιά λένε (τι τσάμπα τα έχουμε τα κιλά οι κοιλιόδουλοι; ).
Α, ρε Κυνουρία, την γνώρισα μέσω της (ιθαγενούς ) γυναίκας και την έχω συμπαθήσει τα μάλα.
Στο κρυονερι ειναι ακομα καλυτερα με πολλες ευκολιες(beach bar/ταβερνα/ποικιλια καφεδων/καλυτερη ''θεα'' ).Για ορεινες εξορμησεις μακραν καλυτερος προορισμος εκει κοντα η Καστανιτσα.Τρως στην δεξια ταβερνα οπως μπαινεις στην πλατεια.
Ετεροχρονισμένη η ανάγνωση, αλλά πρέπει να πω ότι κι εγώ πέρσι είχα πάει Κυνουρία, στα Πούληθρα, έξω από το Λεωνίδιο και είχα περάσει καταπληκτικά. Πολύ όμορφη περιοχή, συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Είχα γυρίσει πολλές περιοχές με το αμάξι: Κοσμάς, Έλωνα, μέχρι Μονεμβάσια και Γύθειο. Εκπληκτική η διαδρομή από Πούληθρα προς Πελετά. Επίσης έκανα και χωμάτινη διαδρομή αρκετών χιλιομέτρων μέσα στον πανέμορφο Πάρνωνα, από Άγιο Βασίλειο προς Πραστό και Καστάνιτσα. Στην Καστάνιτσα έκατσα για φαγητό στην ταβλερνα που λες και ούτε λίγο ούτε πολύ βγήκαμε με κοινούς γνωστούς, ελέω Σπετσών όπου είχε εγκατασταθεί ως επιχειρηματίας πριν μερικά χρόνια. Όμορφη και η παραλία της Πλάκας Λεωνιδίου. Γενικότερα μια πολύ όμορφη περιοχή με απλούς και φιλόξενους ανθρώπους κι επιπλέον καλές τιμές σε καταλύματα και φαγητό. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για ήσυχες και φυσιολατρικές διακοπές με εκδρομές και συνδυασμό βουνού -θάλασσας.
Μη ξεχάσω και την εκπληκτική παραλία του Φωκιανού στα όρια Αρκαδίας - Λακωνίας.
Μου άρεσε δε τόσο η περιοχή ώστε και φέτος επέλεξα για τις διακοπές μου λίγο πιο κάτω στο Λιμάνι Γέρακα Λακωνίας, 22 χλμ βόρεια της Μονεμβάσιας. Εντυπώσεις σε άλλο Post. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Π Αστρος Κυνουριας 2η και 3η εβδομαδα Αυγουστου.
Κοτοπουλο στην σχαρα στην παραλια Αγιου Ανδρεα στην παραλια,ουζακι τα μεσημερια στο Κρυονερι.
Μαζι και τα δυο αυτοκινητα.
Πρωινο ξυπνημα για εξορμησεις ορεινες χωρις κινηση με το δικο μου.
απογευματακι χωμα με το εταιρικοΚαλό το Κρυονέρι για ουζάκι; Γιατί ελάχιστα λίγο πιο νότια στον Τσέρφο μια χαρά ήταν.
Στον Αγ. Ιωάννη στο βουνό έχεις (ή έχετε άλλοι) πάει; Έχει καλή μάσα και δροσιά λένε (τι τσάμπα τα έχουμε τα κιλά οι κοιλιόδουλοι; ).
Α, ρε Κυνουρία, την γνώρισα μέσω της (ιθαγενούς ) γυναίκας και την έχω συμπαθήσει τα μάλα.
Στο κρυονερι ειναι ακομα καλυτερα με πολλες ευκολιες(beach bar/ταβερνα/ποικιλια καφεδων/καλυτερη ''θεα'' ).Για ορεινες εξορμησεις μακραν καλυτερος προορισμος εκει κοντα η Καστανιτσα.Τρως στην δεξια ταβερνα οπως μπαινεις στην πλατεια.
Ετεροχρονισμένη η ανάγνωση, αλλά πρέπει να πω ότι κι εγώ πέρσι είχα πάει Κυνουρία, στα Πούληθρα, έξω από το Λεωνίδιο και είχα περάσει καταπληκτικά. Πολύ όμορφη περιοχή, συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Είχα γυρίσει πολλές περιοχές με το αμάξι: Κοσμάς, Έλωνα, μέχρι Μονεμβάσια και Γύθειο. Εκπληκτική η διαδρομή από Πούληθρα προς Πελετά. Επίσης έκανα και χωμάτινη διαδρομή αρκετών χιλιομέτρων μέσα στον πανέμορφο Πάρνωνα, από Άγιο Βασίλειο προς Πραστό και Καστάνιτσα. Στην Καστάνιτσα έκατσα για φαγητό στην ταβλερνα που λες και ούτε λίγο ούτε πολύ βγήκαμε με κοινούς γνωστούς, ελέω Σπετσών όπου είχε εγκατασταθεί ως επιχειρηματίας πριν μερικά χρόνια. Όμορφη και η παραλία της Πλάκας Λεωνιδίου. Γενικότερα μια πολύ όμορφη περιοχή με απλούς και φιλόξενους ανθρώπους κι επιπλέον καλές τιμές σε καταλύματα και φαγητό. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για ήσυχες και φυσιολατρικές διακοπές με εκδρομές και συνδυασμό βουνού -θάλασσας.
Μη ξεχάσω και την εκπληκτική παραλία του Φωκιανού στα όρια Αρκαδίας - Λακωνίας.
Μου άρεσε δε τόσο η περιοχή ώστε και φέτος επέλεξα για τις διακοπές μου λίγο πιο κάτω στο Λιμάνι Γέρακα Λακωνίας, 22 χλμ βόρεια της Μονεμβάσιας. Εντυπώσεις σε άλλο Post.Οντως εκπληκτικη διαδρομη με πλουσια χλωριδα .Μην παραλειψεις να επισκεφτεις το Κυπαρισσι οταν κατεβεις στο Γερακα,ομορφο ψαροχωρι
-
To έχω επισκεφτεί φίλε μου το Κυπαρίσσι. Ήταν όντως , όπως και η παραλία Γλυφάδας (ή Βλυχάδας κατά κάποιους) κοντά στο χωριό Ρειχιά (επαρχία Ζάρακα Λακωνίας).
Ήμουν στην περιοχή μεταξύ 19-23 Ιουλίου. Τώρα Σπέτσες.
Οι νεόπλουτοι μας μάραναν
Διακοπες 2010/2011