-
-
Κάποιος που να έχει ipad 2 ακόμα?
Το τελευταίο διάστημα εχω παρατηρήσει ραγδαία πτώση της αυτονομίας, μου βγάζει σκάρτα μέρα πλέον (με 3G). Eίναι και 3 χρονώ βέβαια
-
Μικρή μείωση της αυτονομίας έχω παρατηρήσει και εγώ, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό χρήσης. Την διδακτική μέρα μου πάντως την βγάζει.
-
Οποτε κατι τρεχει με την μπαταρια μου μαλλον.
Θαααα το πασαρω στους γονεις σιγασιγα -
Με 10-15 ευρώ αγοράζεις καινούργια.
-
Εμένα δεν αντέχει ούτε μισή μέρα με wifi.
Και το να αλλάξεις μπαταρία δεν ειναι οτι πιο εύκολο -
Τοτε που ειχα σπασει την οθονη επρεπε να την ειχα αλλαξει αφου ειναι τοσο φτηνη.
Τωρα χεστο... -
Κοιτά, αν βρεις την μπαταρία και την αγοράζεις, μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου.
Δεν ειναι εύκολο, αλλα δεν ειναι και τιποτα τρελό.
Απλα πρέπει να ξεκολλησεις με ζεστό αέρα και σπάτουλα το γυαλί, να βγάλεις απο μέσα όλα τα ηλεκτρονικά, να ξεκολλησεις την μπαταρία απο την πλάτη και το αντίστροφο για να το συναρμολογίσεις -
Παλι καλα!
Παντως κριμα, γιατι μεχρι και πριν απο ενα μηνα ηταν μια χαρα -
Όταν ανεβώ πανω θα κοιτάξω μήπως στο φτιάξω εγω
-
To iOS7 προκαλεί μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με τα προηγούμενα, γιατί έχει φέρει αρκετά πράγματα που σχετίζονται με background execution εφαρμογών, είτε τις έχεις ανοιχτές, είτε όχι.
Ανάλογα με τις συνήθειες του καθενός, τι εφαρμογές τρέχει, πότε, πόσο συχνά κλπ, αυτό μπορεί να προκαλεί αρκτές διαφοροποιήσεις.On other news, σε λίγη ώρα ξεκινάει και αυτό:
Live From Apple’s New iPad Announcement -
Ξέχασα να πω ότι έχω την 6, δεν έχω κάνει αναβάθμιση
Αλλά σε λίγη ώρα ξεκινάει και αυτό:
Live From Apple’s New iPad Announcement, οπότε case closed -
-
== θα σμπρώξω χρήμα στην αγορά, τιδενκαταλαβαινεις
-
Το mavericks θα είναι δωρεάν. Καλό αυτό.
-
Είναι διαθέσιμο από τώρα ή θα βγει αργότερα? Δεν το βλέπω στο app store.
-
The new MacPro will cost $2999
December -
The new iPad is called iPad Air
It’s got a 9.7″ Retina display, with a bezel 43% smaller than previous versions.
It’s just 7.5mm thin, 25% thinner than the previous device
The previous iPad weighed 1.4 lbs; the new one weighs 1.0 lb, flat.
A7, M7 κλπ
MIMO support for the first time in an iOS device.”
It’ll start at $499 for the WiFi model, and $629 for the Cellular model”The new iPad Mini will have a 7.9″ screen, running at 2048×1536
A7 chip
$399 -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
The new MacPro will cost $2999
December -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι dmitspan. Του Kid είναι.
Nikos! Δεν είναι ουτε το πρωτο ουτο το τελευταιο τέτοιο πρόγραμμα. Πχ navi apps παροχών κινητής χρησιμοποιουν στοιχεια τριγωνισμού χρηστών τους ως έξτρα δεδομένο για να προβλέπουν κίνηση σε διαδρομές. Φυσικά με την ανάλογη συνδρομή
Sent from my Nexus 4 using 3
Προφανώς, ο λόγος όμως που το αναφέρω είναι γιατί σε αυτό η google αποφάσισε να επενδύσει $1.3Βillion και όχι σε κάποιο από τα άλλα που αναφέρεις, ίσως γιατί αυτό δεν κάνει μόνο triangulation, αλλά και social interaction καθώς κάποιος χρήστης αναφέρει ατύχημα σε συγκεκριμένο σημείο ή μπλόκο κλπ στο app και το βλέπουν όλοι.
Επίσης, αυτό είναι free.
Sent from a mobile device
Στο το οτι αγορασε την συγκεκριμενη εταιρεια πολυ πιθανο να ειναι θεμα καλου μαρκετινγκ των πωλητων και επισης λογω των κοινων ριζων που εχουν. Πολλες εταιρειες εχουν καλες ιδεες αλλα δεν καταφερνουν να τις πουλησουν γιατι δεν εχουν τα καταλληλα καναλια και συνδεσεις...
Πως το εννοείς αυτό το 'θέμα καλού μάρκετινγκ'?
Δε νομίζω ότι το google έχει ανάγκη από 'καλό μάρκετινγκ' για να ξοδέψει $1.3 δις σε ένα Ισραηλινό startup.
Το αντίθετο, να το καταλάβαινα.
Καλο μαρκετινγκ και διασυνδεσεις της εταιρειας που αγοραστηκε φυσικα εννοω.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...