-
Άρα που καταλήγουμε?
Μαλακία τελικά έκανε η google? Έπεσε θύμα marketing λέτε?
-
Πρέπει να καταλήξουμε κάπου;
-
Καταιγισμός μηλονέων σήμερα. Νέα -ιδιαίτερα επιθυμητά- iPads (το AIR θα το χτυπούσα με κλειστά μάτια), ανανεωμένα MacBook pros (αδιάφορα για εμένα, το MBP 4ετίας μου δουλεύει άψογα), νέο λειτουργικό το οποίο θα περάσω σε λίγο, νέα iWork και iLife.
Επίσης νέα iOS 7.0.3 στην οποία επανήλθε κάτι για το οποίο είχα γκρινιάξει και εγώ, η αναζήτηση google και Wikipedia στο spotlight.
-
To νέο ipad όντως πρέπει να γαμεί, αν τα παίξει η μπαταρία του δικού μου με βλέπω για παραγγελία απο αμερική το καλοκαίρι.
Να φανταστώ είναι 4G?
-
Το νέο μίνι ειναι λουκουμι
Και ρετινα και α7...
Με δεδομένο οτι το υπάρχουν δεν λαγκαρει ούτε για δείγμα το νέο θα ειναι
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To νέο ipad όντως πρέπει να γαμεί, αν τα παίξει η μπαταρία του δικού μου με βλέπω για παραγγελία απο αμερική το καλοκαίρι.Να φανταστώ είναι 4G?
βαλτετσίου θα βγεις κι εσύ, ή είσαι λούζερ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ποιο;
Εγώ διαβάζω ότι με ios7, τα έχει τα σκαλωματάκια του
Mία ματιά που έριξα: ipad air
Αν και μου άρεσε περισσότερο το μέχρι τώρα σχήμα . Βασικά μου αρέσει το σταθερό πάχος bezel γύρω-γύρω. Δλδ προτιμότερο να ήταν το ίδιο λεπτότερο παντού. Αλλά νταξ, είναι κάτι που συνηθίζεται -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
To νέο ipad όντως πρέπει να γαμεί, αν τα παίξει η μπαταρία του δικού μου με βλέπω για παραγγελία απο αμερική το καλοκαίρι.
Να φανταστώ είναι 4G?
βαλτετσίου θα βγεις κι εσύ, ή είσαι λούζερ;
-
Σημαντικές βελτιώσεις στο mavericks. Και το αναγνωρίζω εγώ που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το os x . Σκέφτομαι να αρχίσω να το ξαναχρησιμοποιώ.
-
Αν δεν είχαν αλλάξει οι ταπετσαρίες μου και δεν είχαν μπει το ibooks και οι χάρτες στο dock, παίζει να μην είχα πάρει χαμπάρι ότι άλλαξε το λειτουργικό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό (if it ain't broke, don't fix it), αλλά σιγά σιγά η πλατφόρμα χρειάζεται μια πιο ριζική ανανέωση. Όχι από άποψη λειτουργικότητας, αλλά απλά γιατί οι άνθρωποι βαριούνται το ίδιο, όσο καλό και να είναι.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
ποιο;
Εγώ διαβάζω ότι με ios7, τα έχει τα σκαλωματάκια του
Mία ματιά που έριξα: ipad air
Αν και μου άρεσε περισσότερο το μέχρι τώρα σχήμα . Βασικά μου αρέσει το σταθερό πάχος bezel γύρω-γύρω. Δλδ προτιμότερο να ήταν το ίδιο λεπτότερο παντού. Αλλά νταξ, είναι κάτι που συνηθίζεταιΔεν έχω βάλει ακομα το ιοσ7 για προφανείς λόγους ...
Το μίνι με την 6αρα πετάει παντου και πάντα
-
Τα 16GB σε iPad μου φαίνονται οριακά ανεκτά και δεν θα έλεγα ότι το έχω φορτωμένο.
Αν έπαιρνα σήμερα θα κοιτούσα για 32άρι τουλάχιστον. -
Με την 7.0.3 το 4αρι επανηλθε λειτουργικα κατα ενα μεγαλο ποσοστο.Ελαχιστο lag και αυτονομια στα επιπεδα του ios 6!Θετικοτατες οι πρωτες εντυπωσεις ...
-
Το καινούργιο pages για Mac είναι υπέροχο.
(δεν μου αρέσει το εικονίδιο του, αλλά what the hell...) -
Εκανα χτες αναβαθμιση στη τελευταια αναβαθμιση του ιος σε ιπαδ3 και μεχρι στιγμης τρεις φορες επανηλθε απο παιχνιδι, στην επιφανεια εργασιας!
-
κρασάρει το παιχνίδι όπως καταλαβαίνεις...
-
Και φταιει το παιχνιδι? μετα απο τοσους μηνες?
-
Ε, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο να προκύπτουν τέτοια θέματα μετά από 'μεγάλα' updates λειτουργικού.
Λογικά θα βγάλουν κάποιο update στο παιχνίδι για να το κάνουν address.
-
Πάντως το iOS7 σε iPad 2 πάει μια χαρά.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...