-
αυτό βλέπω, θνξ
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Exω ακομα το 3GS με βεντουζα και φορτιστη αυτοκινητου αν ενδιαφερεσαι...Εντάξει ρε, είπαμε μεταχειρισμένο, όχι oldtimer
-
Εχει bug το iOS 6.1.2 όταν το κλειδώνεις με την φωτεινότητα;
Μόλις το ξεκλειδωνω ειναι χαμηλά και πρέπει να την ξύπνησω από τις ρυθμίσεις του sb για να επανέλθει
-
Εχει δοκιμάσει κανείς μπαταρία από 4s σε 4αρη;;
-
-
Πόσο σας κρατάει η μπαταρία στο 5άρι?
-
1,5-2 μέρες σε normal συνθήκες. Με ανοιχτό 3g και πολλή χρήση ούτε μια. Με πολύ χαλαρή χρήση πιστεύω βγάζει και 3.
-
Εμένα βγάζει 1-1,5 μέρα με ανοιχτό το 3G, το οποίο δε κλείνει αν και ποτέ δε το έσβηνα.
Η μ@λ@κί@ είναι πρέπει να πάρω αντάπτορες τώρα για τα καλώδια φόρτισης που έχω στο σπίτι από τα iPad και για το φορτιστή αυτοκινήτου.
Επίσης, earpods SUCK και το βύσμα στο πάτο του iPhone δε μπορώ να το συνηθίσω.
Κατά τ'άλλα το κινητό τα σπάει...
-
Μια χαρά είναι τότε. Εγώ την χειρότερη αυτονομία την είχα σε ένα χωριό που δεν είχε καλό 3G και εναλλασσόταν με gprs πολύ συχνά.
Πάρε νέο iPad, όχι ανταπτορες. -
Τι λογικη εχει να ειναι το βυσμα στον πατο?
-
όταν το κρατάς και έχεις και τα ακουστικά, εμένα με βολεύει περισσότερο να φεύγει από κάτω το καλώδιο. Το οποίο ούτως ή άλλως πρώτα πάει προς τα κάτω και μετά 'ανεβαίνει' προς τα αυτιά σου.
Αν το έχεις σε τσέπη, απλώς το βάζεις ανάποδα.
-
Και το Nexus μου εκεί το έχει, άρα είναι η σωστή θέση!
(Nexus + Tapatalk) -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εμένα βγάζει 1-1,5 μέρα με ανοιχτό το 3G, το οποίο δε κλείνει αν και ποτέ δε το έσβηνα.Η μ@λ@κί@ είναι πρέπει να πάρω αντάπτορες τώρα για τα καλώδια φόρτισης που έχω στο σπίτι από τα iPad και για το φορτιστή αυτοκινήτου.
Μια χαρά σου κρατάει με 3G ανοιχτό.
Οι αντάπτορες δεν μας αφορούν κύριε
Το lightning μαμεί.Τα earpods είναι τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να βρεις σε κινητό μέσα σε κουτί.
Το βύσμα στον πάτο είναι το καλύτερο που έκαναν. Βολεύει σε όσους ακούμε μουσική και το βγάζουμε από την τσέπη.Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα iphone είναι πλέον αρχαιολογίες.
Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει σύγκριση με το 4s. Αιωνία του η μνήμη. RIP
-
Πολυ καλο κινητο οντως το μονο που με εχει λιγο κουρασει ειναι η μικρη οθονη γιατι κανω συνεχεια pinch.
Το εχω μονιμα στο edge και μονο wifi και μου βγαζει ανετα μια μερα με απλη χρηση.
Σκεφτομαι να αγορασω τα ακουστικα jabra sport για τρεξιμο ποδηλατο κλπ.
Τα ξερει κανεις;
Καλημεραinviato da un cellulare
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πόσο σας κρατάει η μπαταρία στο 5άρι?Ανετα βγαζω μια νορμαλ μερα στο γεαφειο μεχρι να γυρισω στο σπιτι το βραδυ με 70% να εχει μεινει. Με τετοια χρηση πολυ ανετα 2 μερες αλλα συνηθως το φορτιζω καθε βραδυ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εμένα βγάζει 1-1,5 μέρα με ανοιχτό το 3G, το οποίο δε κλείνει αν και ποτέ δε το έσβηνα.Η μ@λ@κί@ είναι πρέπει να πάρω αντάπτορες τώρα για τα καλώδια φόρτισης που έχω στο σπίτι από τα iPad και για το φορτιστή αυτοκινήτου.
Απλα βαζεις το καλωδιο του στους αλλους φορτιστες. Δεν βλεπω γιατι χρειαζεσαι ανταπτορς. Κανενα προβλημα με το νεο βυσμα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εμένα βγάζει 1-1,5 μέρα με ανοιχτό το 3G, το οποίο δε κλείνει αν και ποτέ δε το έσβηνα.
Η μ@λ@κί@ είναι πρέπει να πάρω αντάπτορες τώρα για τα καλώδια φόρτισης που έχω στο σπίτι από τα iPad και για το φορτιστή αυτοκινήτου.
Μια χαρά σου κρατάει με 3G ανοιχτό.
Οι αντάπτορες δεν μας αφορούν κύριε
Το lightning μαμεί.Τα earpods είναι τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να βρεις σε κινητό μέσα σε κουτί.
Το βύσμα στον πάτο είναι το καλύτερο που έκαναν. Βολεύει σε όσους ακούμε μουσική και το βγάζουμε από την τσέπη.Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα iphone είναι πλέον αρχαιολογίες.
Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει σύγκριση με το 4s. Αιωνία του η μνήμη. RIP
Σιγά τις καινοτομίες η την διάφορα σε ταχύτητα που έχει σε σχέση με ένα 4ς
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα earpods είναι τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να βρεις σε κινητό μέσα σε κουτί.
Συγκριτικά με τα αντίστοιχα από άλλους κατασκευαστές δεν μπορώ να γνωρίζω, γενικά όμως τα συγκεκριμένα δεν λένε απολύτως τίποτα.
http://www.digitalversus.com/headphones/apple-earpods-p14450/test.html
Με 30-50 ευρώ μπορεί κάποιος να αγοράσει σαφώς πιο αξιόλογα ακουστικά.
-
Ακριβώς!
Χρησιμοποιώ τα a-jays τα οποία είναι φανταστικά!
Τα earpods μπαίνουν σε συγκεκριμένα αυτιά, δε με βολεύει το δεξί να έχει το μικρόφωνο (άρα να το έχω εκεί όταν μιλάω) και πέφτει συνεχώς από το αυτί μου με το παραμικρό.
Τον αντάπτορα τον χρειάζομαι κυρίως για το αυτοκίνητο.
Sent from a mobile device
-
Καλησπερα παιδια, συγνωμη εκ΄των προτερων για την ερωτηση που θα κανω μιας και ειμαι σιγουρος οτι εχουν απαντηθει ολα αυτα μεσα στο παρον τοπικ παλαιοτερα.
Εχω αποφασισει να αντικαταστησω το λευκο MacBook μου με ενα πιο συγχρονο Pro. Kοιταω για μεταχειρισμενα i5-i7 σε 13 και 15 ιντσες, θελω να εχει 8gb RAM και με τον σκληρο δεν εχω προβλημα μιας και εχω καβατζα εναν 500αρη απ'το λευκο, ασε που μπορει να κοιταξω και για κανεναν SSD.
To θεμα ειναι οτι στις τιμες που βρισκω μεταχειρισμενα pro στην Ελλαδα, μπορω να παρω καινουριο απο US. Φευγει ενας φιλος για ΝΥ σε λιγο καιρο και βλεποντας το σite της Β&Η ειδα οτι μπορω να χτυπησω 13αρι pro με retina (δεν ξερω αν αξιζει) με 1169€.
Αυτο λοιπον που θελω να μου πειτε, ειναι το τι γινεται σχετικα με το τελωνειο. Ακουσα οτι τις αποσκευες μεγαλης αξιας πρεπει να τις δηλωσεις φευγοντας απο Ελλαδα και να τις ξανα-δηλωσεις γυρνωντας. Ισχυει κατι τετοιο ; Η μπορει απλα να μου αγορασει ο φιλος το λαπτοπ, να το βγαλει απο το κουτι του και να το φορτωσει στην βαλιτσα του χωρις να τον ρωτησει κανεις το παραμικρο ;
Γενικοτερα, φανταζομαι οτι δεν αλλαζει κατι στα χαρακτηριστικα του λαπτοπ (φορτιστες-inputs κτλ) επειδη θα προερχεται απο Αμερικη ;
Τα φωτα σας
-
αν το ανοίξει δεν έχεις κανένα θέμα...δοκιμασμένο πολλάκις από πολλά διαφορετικά άτομα...
θες ένα ανταπτοράκι για την πρίζα...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...