-
Το 4s είναι έτοιμο και φορματισμένο στο κουτί του και περιμένει. Ενδιαφέρεται κανείς πριν ποστάρω αγγελία;
-
Eχω το breaking bad σε mkv με υπότιτλους, μπαίνει στο ipad ή παπαλα?
edit AVplayer HD
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eχω το breaking bad σε mkv με υπότιτλους, μπαίνει στο ipad ή παπαλα?edit AVplayer HD
Ποσα γκιγκα ειναι;
-
γύρω στα 2
-
It's playing
-
Μιας και μου ήρθαν η οθόνη http://www.ebay.com/itm/130955371548?ss ... 1439.l2648 και μια μπαταρία για το 3GS αποφάσισα να τ'αλλάξω. Μπαταρία έχω ξαναλλάξει οπότε δεν ήταν κάτι καινούριο για μένα.
Τα αλλάζω όλα λοιπόν, και πριν κουμπώσω εντελώς τη νέα οθόνη το ανοίγω για να δοκιμάσω. Όλα κομπλέ βλέπω ότι δουλεύει τζιτζί.
Όταν πάω όμως να την κουμπώσω βλέπω ότι σκουραίνει, σα να πατάει κάπου και να χαλάει. Την βγάζω, την ξαναβάζω και μετά έγιναν όλα άσπρα! Έβγαλα και ξανάβαλα 500 φορές τις επαφές, μέχρι και όλο το ξανάλυσα και το ξανάδεσα αλλά πάλι άσπρα. Έβαλα και την παλιά κι εκεί άσπρα τα δείχνει
Δοκιμάζω διάφορα tips για white screen of death αλλά δεν έχει λειτουργήσει κάτι. Δε μπορώ ούτε σε DFU να μπω. Το itunes το βλέπει κανονικά. Δοκιμάζω restore τώρα.WTF?
-
Εχθές, εκει που έκανα time machine για πρώτη φορα και έλεγε οτι θα μεταφέρει 250gb σε 16(!!!) ωρες, σταμάτησε στα 23gb
Τι στο καλο!Τωρα τι μπορω να κανω;!
-
Βγάλε τον δίσκο και ξαναβάλε τον. Αν δεν αρχίσει μόνο του, κλικ στο εικονίδιο στο menu bar -> Δημιουργία Εφεδρικού Αντιγράφου Τώρα.
Άφησε το ανοιχτό όλη νύχτα να κάνει το πρώτο backup. Τα υπόλοιπα θα παίρνουν λιγότερο.
-
Τελικα δεν το έκανα γιατι διάβασα αργα το post σου
Ερώτηση για καλούς macάδες.
IMac με τον μαμά δίσκο και bootable cd (παλιότερη έκδοση αλλα δεν παίζει ρόλο) κατα την εκκίνηση πατώντας το option πλήκτρο βλέπει και τα δυο και σε ρωτάει απο που να κανει boot.
iMac με ssd δίσκο και bootable cd δεν βλέπει τιποτα...Ο iMac ειναι ο early 2008 20' και ο ssd ειναι ένας samsung σειρά 480 EVO.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τελικα δεν το έκανα γιατι διάβασα αργα το post σουΕρώτηση για καλούς macάδες.
IMac με τον μαμά δίσκο και bootable cd (παλιότερη έκδοση αλλα δεν παίζει ρόλο) κατα την εκκίνηση πατώντας το option πλήκτρο βλέπει και τα δυο και σε ρωτάει απο που να κανει boot.
iMac με ssd δίσκο και bootable cd δεν βλέπει τιποτα...Ο iMac ειναι ο early 2008 20' και ο ssd ειναι ένας samsung σειρά 480 EVO.
αυτον εχεις?
https://www.ifixit.com/Teardown/iMac+In ... down/11936 -
Όχι καλε! Αυτο ειναι Ferrari εμπρός στον δικο μου!
Ο δικός μου ειναι 20' μοντέλο αρχές του 08.
-
ξερω οτι μαλλον το εκανες αλλα κοιταξες τα καλωδια αν ειναι σωστα?
-
Ναι ρε όλα ταιριάζουν κανονικα.
Και η αντιπροσωπεία στην ελλαδα τον ίδιο δίσκο βάζει.
Sata άλλωστε ειναι η φισα. -
γενικη ομολογια ειναι οτι αμα δεν τον βλεπει το sw ο δισκος καπου εχει προβλημα ειτε ειναι καλωδιακο ειτε ο δισκος (το OF τον βλεπει?)
-
Μάλλον ο δίσκος είναι ήδη φορμαρισμένος για Windows και γι αυτό δέν τον βλέπει. Πρέπει να τον φορμάρεις με HFS
Βάλε στο google how to format hfs και θα σου βγάλει διάφορα tutorials.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μάλλον ο δίσκος είναι ήδη φορμαρισμένος για Windows και γι αυτό δέν τον βλέπει. Πρέπει να τον φορμάρεις με HFSΒάλε στο google how to format hfs και θα σου βγάλει διάφορα tutorials.
δεν θα επρεπε να τον βλεπει πριν μπει στο λειτουργικο ετσι και αλλιως? απο οτι θυμαμαι απο το of το εβλεπε ειτε ειχε ntfs ειτε ext ειτε hfs
-
OF ?
-
Κανονικά θα έπρεπε να το βλέπει, αλλά καμια φορά τρώνε σκάλωμα.
Παρόμοιο πρόβλημα είχα με linux το οποίο υποτίθεται διαβάζει όλα τα filesystems.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
OF ?open firmware το bios της apple (αν δεν εχεις intel cpu αλλιως ειναι EFI)
-
Τελικά δεν κάναμε τίποτα.
Πήρα τηλέφωνο το service του Πλαισίου και μου είπαν οτι λογικά δεν θα είναι συμβατός ο Samsung με τον υπολογιστή μου και να περάσω απο ένα κατάστημα να πάρω άλλο.
Πάω, μου έδωσαν έναν Adata, τον έβαλα πάνω και ούτε αυτός συμβατός... τον γύρισα πίσω και πήρα τα χρήματα μου πίσω.Τώρα του φοράω τον μαμά...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...