-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κάτι γράφει ο busso στο crapdroid topic ότι θα σκοτώσει το 5άρι του για κάποια παντόφλα της samsung.
Δεν είναι ο μόνος
-
-
Λες να σταματήσω να κοιτάω από την κλειδαρότρυπα???
-
Εμμμ... Ειδικά όταν είσαι από τη μέσα πλευρά.
-
Αν η iOS7 δεν αλλάξει δραματικά, την άνοιξα την πόρτα και έφυγα...
-
Το δοκίμασα, καλό είναι. Ανώτερο εννοείται απο το swype στο crapdroid, αλλά και πάλι δεν έχω συνηθίσει να γράφω έτσι και μπερδεύομαι. Προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο. Ειδικά με το 'εκπαιδευμένο' auto corrent δουλεύει μια χαρά.
-
Αν θελατε να παρετε σημερα αυριο ενα ipad 4 16αρι, απο που θα το παιρνατε?
Το κοιταξα στο σκρουντζ και καποια αγνωστα μαγαζια εχουν σαφως καλυτερες τιμες απο το πλαισιο πχ.
-
Απο όπου το έχει φθηνότερα εννοείται
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αν θελατε να παρετε σημερα αυριο ενα ipad 4 16αρι, απο που θα το παιρνατε?Το κοιταξα στο σκρουντζ και καποια αγνωστα μαγαζια εχουν σαφως καλυτερες τιμες απο το πλαισιο πχ.
Πήρε την προηγούμενη βδομάδα συνάδελφος από εδώ. Και καλή τιμή και αξιόπιστος φαίνεται.
-
Αυτο χαζευα πριν Στεφαν.
Ειναι Βολο βεβαια.
Θα τους κανω ενα τηλ.Η διαφορα τιμης σε σχεση με ενα μεγαλο ονομα στην αγορα (πλαισιο ,media κλπ) πως δικαιολογειται?
-
Παραεισαγωγή. Α ξέχασα να σου πω ότι δεν έχει λευκά ετοιμοπαράδοτα.
-
Το θυμασαι οτι θελω λευκο ε?
Θα δω τι θα κανω.Ενας συναδελφος μου ειπε οτι και το birdphone.gr (νομιζω ετσι λεγεται) ειναι αξιοπιστο! Απο κει πηρε το 5αρι του πριν μια εβδομαδα! -
Όχι δεν θυμόμουν τέτοια λεπτομέρεια είναι η αλήθεια. Απλά είδα ότι είναι για γυναίκα και θυμήθηκα ότι μου το είπε και η συνάδελφος και λέω κάτσε να το αναφέρω...
Και για το birdphone καλό feedback έχω.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα δω τι θα κανω.Ενας συναδελφος μου ειπε οτι και το birdphone.gr (νομιζω ετσι λεγεται) ειναι αξιοπιστο! Απο κει πηρε το 5αρι του πριν μια εβδομαδα!πολύ καλό το μπιρντφον... όπου και να το πάρεις ίδιο είναι μην τρελαίνεσαι
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα δω τι θα κανω.Ενας συναδελφος μου ειπε οτι και το birdphone.gr (νομιζω ετσι λεγεται) ειναι αξιοπιστο! Απο κει πηρε το 5αρι του πριν μια εβδομαδα!Έχω ψωνίσει από το εν λόγω κατάστημα 2-3 συσκευές και ακουστικά Nokia και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Γρήγορα πριν το διαβάσει ο Νίκος147120320 και σου πει πως είναι από Γουατεμάλα
-
iphone Μανωλαδας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γρήγορα πριν το διαβάσει ο Νίκος147120320 και σου πει πως είναι από ΓουατεμάλαWhatevah. Fail άποψη κατ'εμέ αλλά δικαίωμα του να τα σκάει όπου του αρέσει.
Πάντως περισσότερο σαν αγορά της Γουατεμάλα είναι η ελληνική παρά η γαλλική/αγγλική/γερμανική. Οπότε αυτό που έλεγε ο Νικ, δεν έστεκε απλά.
Μετάνιωσα που πλήρωσα 740 από εδώ το μηλοφώνι, ενώ τώρα σε αυτά τα τα μαγαζάκια πωλείται από 584 ευρωπουλάκια. Ήταν η τελευταία φορά που τα δίνω σε κλεφτοκοτάδες. -
σας ευχαριστω.
Μαλλον αυριο θα περασω μια βολτα απο κει. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lol: σας ευχαριστω.
Μαλλον αυριο θα περασω μια βολτα απο κει.Στο συγκεκριμένο κατάστημα, πρέπει πρώτα να υποβάλλεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου. Έπειτα μπορείς να πας από εκεί.
Πρώτα πάρε τηλέφωνο.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...