-
Σπανιο σε φορουμ καποιος να συμφωνησει με αλλον
-
Πολύ καλό και free.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξεκάθαρα μαύρο
Μην γίνεις σαν τους κατόχους σιροκο
Νταξ μωρε...ωρα για αλλαγη.
Sent via mobile device
Λευκο που δεν ειναι ακριβως λευκο αλλα μιξη με αλουμινιο και λευκο νομιζω ειναι καλυτερο. Λιγο πιο ανθεκτικο στις μικροζημιες καθως τις κρυβει ενω το μαυρο τις δειχνει αμεσως.
Αργησες λιγο να το παρεις ομως.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σπύρο, ρίξε μια ματιά και σ' αυτό:
Intel-based Macs: Resetting the System Management Controller (SMC)Σ' ευχαριστώ Πάνο. Θα το δοκιμάσω
Btw, δοκίμασα το caffeine. Το ενεργοποίησα και μετά από μια ώρα που γύρισα βρήκα και την οθόνη αναμμένη -
Προς το παρον δεν κανω τπτ, το εφτιαξα και θα περιμενω το μινι ρετινα για να αποφασισω.
Αλλωστε σε αυτα κανουμε ο,τι λεει ο ινφινιτυ -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ξεκάθαρα μαύρο
Μην γίνεις σαν τους κατόχους σιροκο
Νταξ μωρε...ωρα για αλλαγη.
Sent via mobile device
Λευκο που δεν ειναι ακριβως λευκο αλλα μιξη με αλουμινιο και λευκο νομιζω ειναι καλυτερο. Λιγο πιο ανθεκτικο στις μικροζημιες καθως τις κρυβει ενω το μαυρο τις δειχνει αμεσως.
Αργησες λιγο να το παρεις ομως.
Άργησα αρκετά...αλλά δε μου έβγαζε επιδότηση η cosmote. Τελικά μου την έβγαλαν τη προηγούμενη εβδομάδα.
Καλύτερο δε ξέρω αν είναι, αλλά μου αρέσει έστω για αλλαγή. Είναι πάντως αρκετά διαφορετικό από το 4s. Έχει λίγο καλύτερη ευκρίνεια οθόνης και τα χρώματα είναι λίγο πιο ζωντανά.
Με ενοχλεί απίστευτα όμως η θύρα των ακουστικών.
Ποιός μ@λ@κ@ς σκέφτηκε να τη βάλει εκεί?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Από iPad2 σε Mini μόνο downgrade δεν είναι!
Όποιος διαβάζει αρκετά και το θέλει μαζί του καθημερινά θα το λατρέψει!
Όποιος τη βρίσκει με ταινίες και αράζει σπίτι ας πάει για το maxi!
Εγώ και καμιά ταινία θα δω, μπόλικο surf και αρκετό διάβασμα και το βρίσκω ιδανικό
Ναι θα ήταν καλύτερα με retina αλλά από iPad2 πήγα στο mini, οπότε τι είχες Γιάννη, τι είχα πάνταΣχετικά με το Wifi και το Cellular, στο ίδιο δίλημμα ήμουν και κατέληξα στο Cellular! Βολικό το hotspot μέσω iPhone εάν κουβαλάς βέβαια φορτιστή και υπάρχει πρίζα διαθέσιμη γιατί η μπαταρία κυριολεκτικά αποφορτίζεται σε ελάχιστο χρόνο, οπότε για λίγο δεν πειράζει αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση το Wifi το χρειάζεσαι και μη ξεχνάμε πως χωρίς Cellular ξεχνάς το GPS (τιμημένη apple)
+1
Έχω κάνει την μετάβαση και δεν έχω αναζητήσει από τότε ξανα το ipad2.
Και το οτι δεν έχει retina (με την χρήση που του κάνω (surfing, emails, reading, και λίγο video), δεν με ενοχλεί καθόλου, ουσιαστικά δεν το έχω παρατηρήσει!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποιός μ@λ@κ@ς σκέφτηκε να τη βάλει εκεί?
Nαι αλλά είναι πιο φυσικός ο τρόπος που πλέον μπορείς να το βάλει-βγάλεις στην τσέπη σου εάν θέλεις να έχεις τα ακουστικά στα αυτιά σου
-
- το ότι θα είναι πιο μαζεμένα τα καλώδια στο αυτοκίνητο (φορτιστής και καρφί aux δίπλα δίπλα).
-
I am willing to sell my beloved iphone for 250 only as I have got new one.
The details are:- Iphone 4 Black, 16 GB
- OS Version 4.3.4
- Unlocked (Jailbroken) works with any carrier
- Only used for talking (not for gaming etc)
- Very very minor scratch on back, hard to notice from eye (always kept in a hard protective cover)
- Protective shiled on main screen
αξίζει?
-
Ευκαιρία δεν είναι, αλλά γενικότερα τα αξίζει τα 250.
-
Διευκρίνισε λίγο το 3. Είναι factory unlocked ή το έχει ξεκλειδώσει μέσω του jailbreak και της γνωστής διαδικασίας για unlock?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
. Έχει λίγο καλύτερη ευκρίνεια οθόνης και τα χρώματα είναι λίγο πιο ζωντανά.:
τα χρωματα ειναι οντως πιο εντονα αλλα καλυτερη ευκρινεια δεν εχει μια και ειναι η ιδια αναλυση
εχει πιο εντονο φωτισμο backlight και πιο εντονα χρωματα.Αυτο ναι.Πολύ καλό και free.
πολυ καλο το κατεβασα!
thanks
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Διευκρίνισε λίγο το 3. Είναι factory unlocked ή το έχει ξεκλειδώσει μέσω του jailbreak και της γνωστής διαδικασίας για unlock?Αυτο με προβληματιζει κι εμενα, νομιζω το δευτερο.
Αν χρειαστει reset για οποιοδηποτε λογο, μπορε να υπαρξει θεμα? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διευκρίνισε λίγο το 3. Είναι factory unlocked ή το έχει ξεκλειδώσει μέσω του jailbreak και της γνωστής διαδικασίας για unlock?
Αυτο με προβληματιζει κι εμενα, νομιζω το δευτερο.
Αν χρειαστει reset για οποιοδηποτε λογο, μπορε να υπαρξει θεμα?Ναι, θα έχεις θέμα. Φοράει αρχαίο iOS (με ότι αυτό συνεπάγεται) και δεν μπορείς να αναβαθμίσεις γιατί θα χάσεις το unlock.
Νομίζω ότι στα 250 μπορείς να βρεις ξεκλείδωτο iphone4 16άρι. Τουλάχιστον στην Ελλάδα εκεί παίζουν οι τιμές στα μεταχειρισμένα.
Εκεί που είσαι δεν ξέρω. -
οκ got it, κι εδώ στανταρ θα μπορεις να βρεις κάτι τετοιο.
Το 4αρι το απλό σηκώνει το iOS 6?
-
Εδώ το σηκώνει το 3Gs.
-
Kαλά, εσύ δεν μετράς
-
Exω ακομα το 3GS με βεντουζα και φορτιστη αυτοκινητου αν ενδιαφερεσαι...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
οκ got it, κι εδώ στανταρ θα μπορεις να βρεις κάτι τετοιο.Το 4αρι το απλό σηκώνει το iOS 6?
Ναι, μια χαρά ...
Με μικρή διάφορα βρίσκεις 4s που αξίζει σίγουρα τα επιπλεον λεφτά ...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...