-
τελικά η 6.1.2 λύνει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του 4S και της διάρκειας μπαταρίας;
-
6.1.3 για το iPhone 5: done
-
Παίδες έχω το 3GS στην 4.1 (μη ρωτάτε γιατί τόσο καιρό δεν την έκανα update... ) και προχθές προσπαθούσαμε να βάλουμε την 5 αλλά δεν γινόταν με τίποτα, έβγαζε ένα σφάλμα. Δοκίμασα και σε Mac αλλά τίποτα. Μήπως έχει μπλοκάρει η Apple το να βάλεις παλιότερη έκδοση κάτω απ' την 6?
Θέλω να βάλω την 5.χ.χ γιατί με την 6 σέρνεται ελάχιστα (Jailbreak πάντα). Any ideas? -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Παίδες έχω το 3GS στην 4.1 (μη ρωτάτε γιατί τόσο καιρό δεν την έκανα update... ) και προχθές προσπαθούσαμε να βάλουμε την 5 αλλά δεν γινόταν με τίποτα, έβγαζε ένα σφάλμα. Δοκίμασα και σε Mac αλλά τίποτα. Μήπως έχει μπλοκάρει η Apple το να βάλεις παλιότερη έκδοση κάτω απ' την 6?
Θέλω να βάλω την 5.χ.χ γιατί με την 6 σέρνεται ελάχιστα (Jailbreak πάντα). Any ideas?Δεν μπορείς να βάλεις παλιότερη έκδοση γιατί δεν την υπογράφει η Apple.
Μέχρι χθες το βράδυ υπέγραφε την 6.1.2, δοκίμασε να βάλεις αυτή αν την υπογράφει ακόμα η οποία γίνεται κανονικά jailbreak.
Αν δεν την υπογράφει πρέπει να βάλεις την 6.1.3 που βγήκε χθες η οποία δεν γίνεται jb.Υπάρχει τρόπος να βάλεις παλιότερη έκδοση φτιάχνοντας custom ipsw αν έχεις κρατήσει τα shsh αλλά απ' ό,τι βλέπω δεν νομίζω να το χεις κάνει.
-
Καλά κατάλαβα λοιπόν, γιατί έβλεπα πως όταν συνδεόταν μου έβγαζε το error. Κρίμα ρε γαμώτο. Δεν πειράζει θα βάλω αν είναι την τελευταία. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!
-
όπα περίμενε! φυσικά και μπορείς να βρεις shsh και να περάσεις την 5 που θες με το redsn0w
κατεβάζεις από εδώ το f/w που θες http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/
π.χ. iOS 5.0.1 iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw (iPhone 3GS)τα shsh κάπου υπάρχουν αλλά δε θυμάμαι πού, στα στέλνω όμως το απόγευμα αν θες που τα 'χω σπίτι
-
Είσαι σίγουρος ότι δουλεύουν τα shsh blobs από οποιοδήποτε συσκευή για iOS 5.x;
-
Δε δουλεύουν. Είναι μοναδικά για κάθε συσκευή.
-
όσοι έχετε το τσιπικό ιπαδ, πόσο σας βγάζει η μπαταρία με καλή χρήση?
-
Καλή χρήση σε τι; βίντεο, παιχνιδια, office, ibooks; Ο δικός μου μέσος όρος είναι περίπου 4-5 μέρες.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλή χρήση σε τι; βίντεο, παιχνιδια, office, ibooks; Ο δικός μου μέσος όρος είναι περίπου 4-5 μέρες.κυρίως σερφάρισμα και οφις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλή χρήση σε τι; βίντεο, παιχνιδια, office, ibooks; Ο δικός μου μέσος όρος είναι περίπου 4-5 μέρες.
κυρίως σερφάρισμα και οφις...
Τόσο τότε, ισως και περισσότερο. Στη θέση σου ο μόνος λόγος που θα το σκεφτόμουν είναι η έλευση του retina, αλλά δεν ξέρουμε πότε.
-
το έχω κανά μήνα ρε ... δωράκι από το αδέρφι για το δίπλωμα...
απλά μου κάνει εντύπωση η διάρκεια ζωή της... ένα ιπαδ 2 που είχα καβατζώζει πιο παλιά για μερικές μέρες θυμάμαι κράταγε συγκλονιστικά παραπάνω...
-
Καλοjailbreakωτο.
Απλά το παίζεις όλη μέρα μάλλον επειδή είναι γλυκούλι, ενώ το 2 έψαχνες πότε θα το παρατήσεις τόσο βαρύ που ήταν. -
το έχω σπασμένο από την πρώτη μέρα... όταν σου έλεγα ότι δεν μπορούσα να το σπάσω χωρίς να το κάνω ριστορ, για το μίνι σου έλεγα...
είναι ασύλληπτα ελαφρύ και βολικό...
-
Τελικώς, και αν έχετε εμπειρία, αξίζει τον κόπο το iphone 5 έναντι του 4s?
-
Το ίδιο πράγμα είναι, απλά το 4S σε λίγο καιρό θα είναι 2 γενεές πίσω..
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε δουλεύουν. Είναι μοναδικά για κάθε συσκευή.b/sh!it, το είχα κάνει στο δικό μου 3gs με ξένα shsh με το redsnow και πέρασα κανονικότατα την 5.1.1 και το είχα ξανακάνει παλιότερα για την 4.0.κάτι, απλά δε θυμάμαι πού τα είχα βρει. Ίσως να έπαιξε ρόλο που είχε την παλιά bootrom
http://absinthejailbreak.com/restore-id ... ios-6-1-2/
-
γνώμη από σας τους macβίους, γιατί δεν έχω ιδέα.
Σε ένα MacBook Pro 17-inch, Mid 2009, 3,06 GHz Intel Core 2 Duo ,8 GB 1067 MHz DDR3 θέλω να βάλω ένα SSD και να κρατήσω το δίσκο για 2ο στο DVD tray. Βρήκα αυτόν τον adaptor που έχει και οδηγίες εγκατάστασης σε video (dεν έχω ανοίξει ποτέ mac).
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τελικώς, και αν έχετε εμπειρία, αξίζει τον κόπο το iphone 5 έναντι του 4s?Αξίζει αν έχεις επιδότηση.
Την ίδια μετάβαση έκανα κι έχω να δηλώσω τα εξής. Το 5αρι είναι:
-Ένα κλικ πιο γρήγορο
-Έχει μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με σημαντικά βελτιωμένη ευκρίνεια και καθαρότερα χρώματα
-Καλύτερη μπαταρία
-Αισθητά πιο λεπτό και ελαφρύ
-Λίγο καλυτερη κάμεραΤο βασικό του όμως πλεονέκτημα για μένα είναι το lte το οποίο είναι απίστευτα γρήγορο.
Ευχαριστημένος είμαι, αλλά δε θα έσκαγα 860 ευρώ (32αρι) να το αγόραζα.
Το πήρα με 480 επιδότηση και πούλησα το 4αρι (απλό, όχι s 32gb) 300, οπότε η διαφορά των 80 ευρώ σίγουρα άξιζε.
Sent from a mobile device
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...