-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελικώς, και αν έχετε εμπειρία, αξίζει τον κόπο το iphone 5 έναντι του 4s?
Αξίζει αν έχεις επιδότηση.
Την ίδια μετάβαση έκανα κι έχω να δηλώσω τα εξής. Το 5αρι είναι:
-Ένα κλικ πιο γρήγορο
-Έχει μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με σημαντικά βελτιωμένη ευκρίνεια και καθαρότερα χρώματα
-Καλύτερη μπαταρία
-Αισθητά πιο λεπτό και ελαφρύ
-Λίγο καλυτερη κάμεραΤο βασικό του όμως πλεονέκτημα για μένα είναι το lte το οποίο είναι απίστευτα γρήγορο.
Ευχαριστημένος είμαι, αλλά δε θα έσκαγα 860 ευρώ (32αρι) να το αγόραζα.
Το πήρα με 480 επιδότηση και πούλησα το 4αρι (απλό, όχι s 32gb) 300, οπότε η διαφορά των 80 ευρώ σίγουρα άξιζε.
Sent from a mobile device
Μου βγαίνει το 16άρι με επιδότηση 420 (από 740) και σκέφτομαι να δώσω και το 4s το οποίο έχω σε κατάσταση καινούργιου (θήκη Belkin από τη δεύτερη ημέρα, ζελατίνες μπρος πίσω σε από τη δεύτερη βδομάδα κτλ).
-
Κάντο με κλειστά μάτια.
-
Προχώρα...
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το βασικό του όμως πλεονέκτημα για μένα είναι το lte το οποίο είναι απίστευτα γρήγορο.
Μην τα λες αυτά έτσι... καρφώνεσαι! Τώρα ολο το φορουμ ξέρει που μένεις!
-
Και άλλο μέλος του forum απολαμβάνει LTE πάντως, από το iPad του!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το βασικό του όμως πλεονέκτημα για μένα είναι το lte το οποίο είναι απίστευτα γρήγορο.
Δε το'πιασα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε το'πιασα
Ειναι τοσο διαδεδομενο το LTE που δινεις στιγμα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δε το'πιασα
Ειναι τοσο διαδεδομενο το LTE που δινεις στιγμα
Μα σε πολλά σημεία της Αθήνας πιάνω LTE
Τέσπα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μα σε πολλά σημεία της Αθήνας πιάνω LTE
Τέσπα...
χα... δεν το πιστευω! σε ακολουθει το βανακι της Cosmote!!! Εναν πελατη LTE εχουν, και τον εχουν στα ωπα ωπα
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τελικώς, και αν έχετε εμπειρία, αξίζει τον κόπο το iphone 5 έναντι του 4s?Nαι! Μεγαλυτερη οθονη, ταχυτερο, διπλασια μνημη (σημαντικα για το μελλον), ελαφροτερο, ΛΤΕ, λιγο καλυτερη καμερα. Ιδιο κοστος αγορας λιγο πολυ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol:Και άλλο μέλος του forum απολαμβάνει LTE πάντως, από το iPad του!
εγω δεν πιανομαι να φανταστω....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
γνώμη από σας τους macβίους, γιατί δεν έχω ιδέα.Σε ένα MacBook Pro 17-inch, Mid 2009, 3,06 GHz Intel Core 2 Duo ,8 GB 1067 MHz DDR3 θέλω να βάλω ένα SSD και να κρατήσω το δίσκο για 2ο στο DVD tray. Βρήκα αυτόν τον adaptor που έχει και οδηγίες εγκατάστασης σε video (dεν έχω ανοίξει ποτέ mac).
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο?
κανείς?
-
Γινετε να συνδεσω δυο διαφορετικα iphone με διαφορετικα apple id στον ιδιο υπολογιστη για backup κτλ ή θα εχω προβλημα?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Γινετε να συνδεσω δυο διαφορετικα iphone με διαφορετικα apple id στον ιδιο υπολογιστη για backup κτλ ή θα εχω προβλημα?γινεται πιστευω
-
Θα ξεκινάς το itunes με alt για να αλλάζεις library.
-
Τελικα το εκανα χθες .Τα αναγνωριζει αυτοματα.Οποτε γινετε μονο του!
-
Εγώ μια φορά είχα κάνει την μπούρδα είχα συνδέσει ένα iPad με διαφορετικό id στο υπολογιστή και του έκανα update με το δικο μου id. Ευτυχώς είχε μόνο μια εφαρμογή -pages- την οποία και έσβησε βέβαια αλλά το διορθώσαμε ευτυχώς μετά.
Από τότε όμως το AppStore μου δίνει την pages κανονικά σαν να την έχω αγοράσει και για το δικό μου iPhone. Όταν το iPhone δεν είναι jb δεν μου την περνάει, όταν όμως είναι jb την περνάει κανονικά. -
Πάω να κάνω backup το 4s με το iTunes και δεν το βλέπει καν.
Τι μπορεί να φταίει;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πάω να κάνω backup το 4s με το iTunes και δεν το βλέπει καν.Τι μπορεί να φταίει;
Δεν βλέπει καν το τηλέφωνο? Δεν στο ανοίγει δηλαδή στο iTunes?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάω να κάνω backup το 4s με το iTunes και δεν το βλέπει καν.
Τι μπορεί να φταίει;
Δεν βλέπει καν το τηλέφωνο? Δεν στο ανοίγει δηλαδή στο iTunes?
Τσου.
Αφού το αποσυνδέσω λέει ότι απέτυχε να συνδεθεί.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...