-
Υπόψη ότι η διαδικασία αντικατάστασης δεν είναι εύκολη.
http://ifixit.org/418/yes-the-ipad-2-is-repairable-but-just-barely/
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
30 δολαρια πάει, θα παραγγείλω μία κι ο θεός βοηθός -
περιμενω να βγει το mini με ρετινα
-
ναι, το 'κανες καλύτερο τώρα
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπόψη ότι η διαδικασία αντικατάστασης δεν είναι εύκολη.http://ifixit.org/418/yes-the-ipad-2-is-repairable-but-just-barely/
Έχουμε ήδη παραγγείλει και παραλάβει digitizer και ετοιμαζόμαστε για χειρουργείο μέσα στο ΣΚ σε iPad φίλου.
Βάσει των DIY βίντεο του γιουτούμπε πάντως δεν φαίνεται και τόσο δύσκολο. Για την ακρίβεια φαίνεται απείρως πιο εύκολο από iPhone 4 που οθόνη και digitizer είναι κολλημένα.
-
και εδώ έχει κόλλα και το γεγονός οτι είναι έχει μεγάλη επιφάνεια και λεπτή το καθιστά δυσκολούτσικο...
ρχ...
αν το ανοίγεις για πρώτη φορά θέλει υπομονή για να ξεκολλήσει σωστά...
άπαξ και το άνοιξες να ξες οτι θα έχει σκουπιδάκια ανάμεσα σε οθόνη και ντίτζι...ΤΙΠ: πριν αρχίσεις να το σφάζεις στάμπαρε τα σημεία στα οποία δεν πρέπει να περάσει η λεπίδα... αν θυμάμαι καλά είναι τουλάχιστον 3 στο ιπαδ2...
1)καμερα
2)wifi
3)καλωδίωση ντιτζι... -
Ναι ναι τα χουμε σταμπάρει αυτά σε βίντεο, δεν θα πάμε στα τυφλά. Το βασικότερο πρόβλημα είναι να ζεστάνουμε τις κόλλες όσο πρέπει, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο γιατί θα το κάνουμε με σεσουάρ και όχι με το άλλο το εξειδικευμένο το εργαλείο. Τώρα και να απεβιώει ο ασθενής μικρό το κακό (για μένα τουλάχιστον ). Ούτως ή άλλως το 2 είναι μεγάλο τριμπούρδελο.
-
έχω μεγάλη περιέργια να δω πως είναι το μίνι μέσα που είναι φλούδα ...
όχι και μπουρδέλο το 2
-
Τριμπούρδελο και μεγάλο κιόλας και λογικό βάσει της ηλικίας του. Γενικώς iPad άνευ ρέτινας=μια παπαριά και μισή. Τα πίξελ σε αυτή την κωλοοθόνη τα βλέπει μέχρι λάινσμαν που παίζει στο Καραϊσκάκι!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τριμπούρδελο και μεγάλο κιόλας και λογικό βάσει της ηλικίας του. Γενικώς iPad άνευ ρέτινας=μια παπαριά και μισή. Τα πίξελ σε αυτή την κωλοοθόνη τα βλέπει μέχρι λάινσμαν που παίζει στο Καραϊσκάκι!μλκ στεφανές , είσαι ο ορισμός της υπερβολής... τέλος... όσο ιπαδ έχω δει πάνε σφαίρα, τρέχουν τα πάντα και γενικά δεν έχουν κανένα θέμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχω μεγάλη περιέργια να δω πως είναι το μίνι μέσα που είναι φλούδα ... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
έχω μεγάλη περιέργια να δω πως είναι το μίνι μέσα που είναι φλούδα ...
το έχω δει αυτό, να το ανοίξω μόνος μου θέλω...
πως με τρώει δεν λέγεται
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τριμπούρδελο και μεγάλο κιόλας και λογικό βάσει της ηλικίας του. Γενικώς iPad άνευ ρέτινας=μια παπαριά και μισή. Τα πίξελ σε αυτή την κωλοοθόνη τα βλέπει μέχρι λάινσμαν που παίζει στο Καραϊσκάκι!
μλκ στεφανές , είσαι ο ορισμός της υπερβολής... τέλος... όσο ιπαδ έχω δει πάνε σφαίρα, τρέχουν τα πάντα και γενικά δεν έχουν κανένα θέμα
Δεν ξέρεις εσύ. Μαλακία είναι. Και το μίνι μαλακία είναι. Το έπαιξα το Σαββάτο στο McArthrur. To 4 είναι δύναμη. Μόλις βγει επιδότηση θα πάρω iPhone θα το πουλήσω και θα χτυπήσω ένα 4 ή 5 ή ότι έχει βγαλει μέχρι τότε...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μλκ στεφανές , είσαι ο ορισμός της υπερβολής... τέλος... όσο ιπαδ έχω δει πάνε σφαίρα, τρέχουν τα πάντα και γενικά δεν έχουν κανένα θέμα
Δεν ξέρεις εσύ. Μαλακία είναι. Και το μίνι μαλακία είναι. Το έπαιξα το Σαββάτο στο McArthrur. To 4 είναι δύναμη. Μόλις βγει επιδότηση θα πάρω iPhone θα το πουλήσω και θα χτυπήσω ένα 4 ή 5 ή ότι έχει βγαλει μέχρι τότε...
ε είσαι... \
-
Μια χαρα ειναι το 2, σιγα μη δουμε και hd στο ιπαδ.
Βρηκα μαροκινο bro που το φτιαχνει για 80, θα το παω το απογευμα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ασ' τα αυτά.
Τώρα έχεις ανέβει κατηγορία. new-iPad όπως είσαι+1
-
Ερωτηση κρισεως. Καποια φιλοι εδω κατω παραπονεθηκαν οτι κανοντας το update σε 4S της IOS 6.1.2 χωρις να το συνδεσουν στο iTunes (μεσω δηλαδη wifi ή 3G) εχασαν ολες τις επαφες τους. Ξερετε / εχετε ακουσει κατι?
Πχ. Το λαπτοπ που ειχα το itunes εχει crashαρει οποτε μεχρι σημερα τα update τα εκανα απ'ευθειας απο το τηλεφωνο και εχω και καιρο να κανω backup. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τρομερή δουλειά τα παλικάρια. Άνετα αξίζει το 1,5€.
Να ξυπνάει σιγά σιγά και η Apple.Ειδικά σε μεγάλες οθόνες
-
Υπάρχει τρόπος να μπει το mac σε standby όταν τελειώσει το upload που έχω βάλει ή θα μπει σε standby ανάλογα με τις ρυθμίσεις που θα ορίσω στο energy saver των system preferences;
-
Σπύρο, ισχύει το δεύτερο (εκτός να υπάρχει κάποια third-party εφαρμογή που το κάνει).
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις κάτι τέτοιο. Διακόπτεται το upload/download (αν έχεις τέτοιο πρόβλημα, θα σου πρότεινα να απενεργοποιήσεις τις σχετικές ρυθμίσεις);
Οι δικές μου ρυθμίσεις στο iMac:
Και δεν έχω κάποιο θέμα.
Τέλος, δυο ενδιαφέροντα άρθρα:
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...