-
Εντάξει, επιτυχίες.
Ο δίσκος δεν διαβάζεται πλέον.
Έχασα αρκετές ταινίες (αδιάφορο), μερικές χιλιάδες τραγούδια (και πάλι εντελώς αδιάφορο, γιατί δεν ήταν κλασσική μουσική), αλλά το σημαντικό ήταν ότι έχασα όλα τα project σε .NET/Oracle από το 2002 μέχρι σήμερα.
Μπράβο μου.
ΥΓ. Η τελευταία ελπίδα είναι να ανοίξω το κουτί και να βγάλω το δίσκο.
-
αν βρεις ίδιο και πιάνουν τα χέρια σου μπορεί να δουλέψει...
-
Νομίζω εννοεί να τον βγάλει να τον βάλει σε sata κανονικού pc μπας και..
Το να βάλει άλλον μέσα στο κουτί δε θα κάνει τίποτα.
Απλά θα έχει πάλι εξωτερικό
(Δε χρειάζεται να είναι ακριβώς ο ίδιος)
Ερνανι γυρνάει καθόλου; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Νομίζω εννοεί να τον βγάλει να τον βάλει σε sata κανονικού pc μπας και..
[...]Αυτό ακριβώς, αν και νομίζω ότι είναι δυο οι δίσκοι και μάλιστα σε raid (νομίζω ότι πρόκειται για μια από τις πρώτες υλοποιήσεις 1 TB που έβγαλε η WD το 2007).
-
Πρώτη φορά το ακούω αυτό (raid σε εξωτερικό) , πολύ παρακινδυνευμένο μου ακούγεται για αποθήκη
-
Όχι Γιώργο, είναι κλασσική υλοποίηση από τη WD:
http://en.wikipedia.org/wiki/Western_Digital_My_Book
Το ξέρω και από φίλο με WD που βοήθησα το 2008 μέσω linux προκειμένου να διορθώσει λάθος setup.
-
μαλιστα δε το γνωριζα.. ισως γιατι κοιτουσα πιο φθηνες λυσεις σε εξωτερικους
γενικα ομως δε το εμπιστευομαι το raid για αποθηκη
εγω εχω απλα εναν τετοιο εδω και 2-3 χρονια
-
έχω ένα τέτοιο παπαράκι που το χω βάλει στο καλώδιο του alpine για να μπορεί να φορτίζει το iphone.
http://www.ebay.com/itm/12V-TO-5V-CHARG ... 3a637f7908
επειδή όμως είναι ίσα ίσα και έχω και φοράω και τη θήκη στο iphone, δεν κουμπώνει σωστά με αποτέλεσμα στο παραμικρό άγγιγμα να φεύγει. Πέρα από το να βγάλω τη θήκη, υπάρχει κάποια 'μούφα' για να το κάνει μακρύτερο και ίσως με κλείδωμα;
-
Την έχω πατήσει και γώ με WD MyBook, είναι όλα για πέταμα. Εγώ είχα το MyBook World που είχε μόνο σύνδεση Ethernet. Δούλεψε για κανα εξάμηνο (αν και πάντα ήταν πολύ αργό καθώς το ethernet ήταν 10/100) και μετά άρχισε τα περίεργα, πχ δεν το έβρισκα στο δίκτυο, ήθελε restart κτλ, μέχρι που έπαψε εντελώς να δουλέυει.
Ευτυχώς ο δίσκος δέν είχε πάθει τίποτα και μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι ο δίσκος συστήματος σε έναν απο τους υπολογιστές μου. Απλά για να βγάλω τα δεδομένα χρειάστηκα linux live cd γιατι το filesystem ήταν EXT2 ή EXT3.
-
Θα μου φέρει ένας φίλος αύριο ένα icy box με υποστήριξη raid μήπως και δεν φταίνε οι δίσκοι τελικά.
Ήθελα επίσης να ρωτήσω, έχει δοκιμάσει κανείς το DiskWarrior;
-
Μόλις μας ήρθε mail για το upgrade του IOS
Dear colleagues,
We are receiving messages that there are problems with the new iOS6.1 of Apple.
The problem is that an iOS6.1 device that tries to connect or change a recurrent appointment on the exchange server ends up in an endless loop.
Known effects are decreasing battery life of the iPhone and iPad devices and errors on our exchange servers.Dienst ICT Centraal is keeping a close eye on the exchange servers and will take measures if needed.
To get an idea of the scale of the problem we would appreciate it that if you experience problems that you contact us.
For the moment we strongly advice you not to upgrade your iPhone or iPad devices to iOS 6.1
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Θα μου φέρει ένας φίλος αύριο ένα icy box με υποστήριξη raid μήπως και δεν φταίνε οι δίσκοι τελικά.Ήθελα επίσης να ρωτήσω, έχει δοκιμάσει κανείς το DiskWarrior;
Τί RAID έχει, 0 ή 1? Αν έιναι 1 τότε και οι δύο δίσκοι έχουν ακριβώς τα ίδια περιεχόμενα, οπότε αρκεί να συνδέσεις τον έναν μόνο με έναν απλό SATA to USB adaptor.
Αν έχει RAID 0 τότε μπλέκουν τα πράγματα. Πιθανόν όχι μόνο δέν θα δουλέψει με άλλο RAID controller αλλά μπορεί και να σου κάνει corrupt τα δεδομένα.
Γενικά πάντως, πρίν συνδέσεις τους δίσκους οπουδήποτε ψάξε τα φόρουμ της WD, σίγουρα και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
-
RAID 0 έχει. Θα το κοιτάξω πάντως αυτό που λες και σ' ευχαριστώ. Στον φίλο είχε παίξει χωρίς πρόβλημα (την είχε πατήσει από WD κι αυτός) και μάλιστα επειδή το είχε πειράξει του ξανάφτιαξα το RAID configuration από το linux.
-
Εδω και καιρο το Home button στο iphone4 δουλευε οποτε ηθελε και παντα ηθελε πολυ δυνατο πατημα.Απο χθες που εβαλα την 6.1 beta δουλευει μια χαρα
Πώς γινετε αυτο ?Λετε να ειναι τυχαιο?? -
Τα ίδια και το δικό μου home button σε 4άρι, αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια και με την 6.1.
Το μόνο που άλλαξε είναι πως η μπαταρία ξαφνικά εξαντλείται στον μισό χρόνο σε σχέση με πριν. -
Το θέμα με την μπαταρία το έχω και εγώ (αν φταίει αυτό δηλαδή). Και το Σάββατο και την Κυριακή έμεινα από μπαταρία στο βουνό, παρόλο που ήταν φορτισμένο μέχρι το πρωί το 3Gs.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το θέμα με την μπαταρία το έχω και εγώ (αν φταίει αυτό δηλαδή). Και το Σάββατο και την Κυριακή έμεινα από μπαταρία στο βουνό, παρόλο που ήταν φορτισμένο μέχρι το πρωί το 3Gs.Για το 3G ακουσα οτι εχει θεμα με το 6 και τη μπαταρια.Εχουν πολλοι προβλημα εχουν παει να αλλαξουν μπαταρια γιατι νομιζαν οτι χαλασε αλλα το προβλημα παραμενει.
-
τα φωτα των ειδικωνπαρακαλω
εχω κατεβασει στο Ipad την πλατφορμα της Pokerstars για να μπορω να παιζω και απο το ipad
πριν κανα μηνα την ωρα που παω να κανω log in μου βγαζει μνμ οτι διατιθεται ενημερωση της εφαρμογης
με πεταει στο appstore και εκει βγαζει μνμ οτι η αναβθμιση δεν διατιθεται στο appstore της χωρας μουμαλλον θα εχει σχεση με καποιο περιορισμο για τον Online τζογο υποθετω
Και τωρα η ερωτηση
υπαρχει κανας τροπος μεσω ipad να μπω σε αλλης χωρας appstore ωστε να κατεβασω απο εκει την εφαρμογη? -
Η μπαταρία του ipod πνέει τα λοίσθια , η apple μου ζήτησε 50 € για να μου την αλλάξει , οπότε την πήρα από το amazon με 11 € . Το θέμα είναι ότι βλέπω στα DIY videos στο youtube
να χρησιμοποιούν κάτι λεπίδια και μένω κάπως έτσι . Δοκίμασα και με κατσαβίδια και με κάτι πένες κιθάρας (!) αλλά μια οπή εις στο ύδωρ, νιώθω λες και είμαι ο Γιακούμπ και κάνω επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Υπάρχει καμιά ιδέα πως να το ανοίξω το ρημάδι;
-
Προσοχή με τα κατσαβίδια μην του κάνεις ζημιά.
Apple designed their new iPods to be very difficult to take apart without destroying major components. Because of the metal faceplate, the metal backing, and the 13 (yes, 13) metal clips holding the case together, this is one of the toughest iPods to disassemble. Proceed with caution and the warning that you may significantly damage your iPod beyond its present condition.
[...]http://www.ifixit.com/Guide/Installing+iPod+Classic+Battery/561/1
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...