-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Είναι σε ένα αγγλικό δίκτυο, κάπως με u2 Τελοσπαντων λέγεται. Δηλαδή η συσκευή ξεκλειδώνει από αυτούς μόνο έτσι?Στάλθηκε από το LG-E975 μου
O2 ναι επικοινωνησε μαζι τους για την διαδικασια.
-
Έγινε ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Το 5 μηνών 5S της γυναίκας έβγαζε μπλε οθόνη και έκανε restart (κανά 30'). Το σέρβις είπε κλασσικά... πλακέτα. Περιμένουμε αντικατάσταση τώρα.
Εμένα το 5άρι με 6.1.3 και JB άρχισε να έχει θέμα με τα versions των apps. Παίζει να το κάνω update σε πιο σύγχρονο ios και jb (ρωτάω μην ψάχνω 50 ώρες); Θα σέρνεται μήπως μετά;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το 5 μηνών 5S της γυναίκας έβγαζε μπλε οθόνη και έκανε restart (κανά 30'). Το σέρβις είπε κλασσικά... πλακέτα. Περιμένουμε αντικατάσταση τώρα.Εμένα το 5άρι με 6.1.3 και JB άρχισε να έχει θέμα με τα versions των apps. Παίζει να το κάνω update σε πιο σύγχρονο ios και jb (ρωτάω μην ψάχνω 50 ώρες); Θα σέρνεται μήπως μετά;
restore se 7.1.2, set up as new και jailbreak με pangu www.pangu.io/en
Θα πετάει. -
τρέμουν τα χεράκια μου που γράφω εδώ μεσα, αλλά τι να κανω που είναι για ανωτερο σκοπό
υπάρχει κάποιο ελεεινά εύκολο κι απλό απ που να μπορείς να ζωγραφίζεις επάνω σε φώτο;
θέλω να στέλνω τις φώτοζ σε φίλο και αυτός να μου δείχνει (σκιτσάρει) επάν στη φώτο αυτό που χρειάζεται.
νομίζω έχει το 4άρι και για jb κλπ το ψιλοαποκλείω...
πλιζ βοήθεια γιατί αύριο πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τρέμουν τα χεράκια μου που γράφω εδώ μεσα, αλλά τι να κανω που είναι για ανωτερο σκοπόυπάρχει κάποιο ελεεινά εύκολο κι απλό απ που να μπορείς να ζωγραφίζεις επάνω σε φώτο;
θέλω να στέλνω τις φώτοζ σε φίλο και αυτός να μου δείχνει (σκιτσάρει) επάν στη φώτο αυτό που χρειάζεται.
νομίζω έχει το 4άρι και για jb κλπ το ψιλοαποκλείω...
πλιζ βοήθεια γιατί αύριο πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία!
Κάτι τέτοιο δηλαδή?
https://itunes.apple.com/us/app/you-doo ... 71755?mt=8
-
Skitch?
-
τι να σε πω
κάτι που να μπορεί να σχεδιάσει επάνω στη φώτο για να δείξει αυτό που θέλει να γίνει.
να είναι ελαφρύ και βέβαια συμβατό με 4άρι.
το έχεις δοκιμάσει αυτό;
-
τι να σε πωκάτι που να μπορεί να σχεδιάσει επάνω στη φώτο για να δείξει αυτό που θέλει να γίνει.
να είναι ελαφρύ και βέβαια συμβατό με 4άρι.
το έχεις δοκιμάσει αυτό;
Ελαφρύ μου φαίνεται αυτό που σου έβαλα...
-
και μπορεί να σχεδιάσει με 'πενάκι' μέσα στη φώτο;; δε θέλω να προσθέτει μονάχα καπελάκια και χαζομάρες.
καταλαβαίνεις ε;
-
και μπορεί να σχεδιάσει με 'πενάκι' μέσα στη φώτο;; δε θέλω να προσθέτει μονάχα καπελάκια και χαζομάρες.καταλαβαίνεις ε;
Ναι, έτσι δείχνει:
-
Και το Skitch κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις και είναι δωρεάν (νομίζω, γιατί το είχα διαγράψει καθώς δεν το χρειαζόμουν και τώρα δεν μου βγάζει χρέωση). Επίσης είναι εξωφρενικά απλό στην χρήση.
Το δοκίμασα στο iPad, αλλά φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δουλεύει και στο iPhone.
Και του Νίκου τα ίδια κάνει, απ ότι φαίνεται.
-
ΟΚ θα του προτείνω και τα 2 κι ό,τι καταφέρει
ευχαριστώ κύριοι
-
Κάποια πρόταση για εφαρμογή iPad για τα ενδιαφέροντα σε UK (Λονδινο, Σκωτία, κλπ) ;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εμένα το 5άρι με 6.1.3 και JB άρχισε να έχει θέμα με τα versions των apps. Παίζει να το κάνω update σε πιο σύγχρονο ios και jb (ρωτάω μην ψάχνω 50 ώρες); Θα σέρνεται μήπως μετά;
restore se 7.1.2, set up as new και jailbreak με pangu http://www.pangu.io/en
Θα πετάει.Η 7.1.2 είναι η latest version ios, σωστά; Παίζει καλά το jb; Το έχεις δοκιμάσει;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
restore se 7.1.2, set up as new και jailbreak με pangu http://www.pangu.io/en
Θα πετάει.Η 7.1.2 είναι η latest version ios, σωστά; Παίζει καλά το jb; Το έχεις δοκιμάσει;
Ναι, η τελευταία. Άριστα. Εννοείται. Σε 4άρι κιόλας.
-
αυτό το 4ς ακόμα πετάει ... θα δυσκολευτώ πολύ όταν έρθει η ώρα να μεγαλώσουν τα δακτυλά μου να πάρω το 6αρη στις 4,7...
μπαγιερ, τα 2 4αρια των κοριτσιών τα έχω ακόμα με 6αρα με τον φόβο του κολλήματος, βελτιώθηκαν πλέον τα πράγματα με το τελευταίο απντειτ ?
-
Σοβαρά πετάει? Στα λεφτα ενος μτχ 4s δεν βρίσκεις κανα ενδιαφέρον android.
Με μια extended battery case γίνεται κιλλερ συνδυασμός
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σοβαρά πετάει? Στα λεφτα ενος μτχ 4s δεν βρίσκεις κανα ενδιαφέρον android.Με μια extended battery case γίνεται κιλλερ συνδυασμός
Σε καινούριο εννοείς?
-
Ναι. και θεωρωντας σαν μαξ τιμη για μτχ αηφον 4σ τα 200 ευρώ.
Σε καινουργιο ανδροιδ με
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...