-
Ολα μεγαλωνουν..πρεπει να παμε με το κυμα!! Οι απαιτησεις αλλαζουν..Πλεον δεν τα εχουμε για να παιρνουμε τηλεφωνο!!!
Πιανω το κιν της κουτσουνας τωρα (παλιο δικο μου Σ2) και παθαινω σοκ με την οθονιτσα!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
προφανώς αν είναι γκουμούτσα και δεν χειρίζεται με το ένα χέρι δεν θα το αγοράσω στην γενικότερη ηλίθια πολιτική των εταιριών αναφέρομαι
Σωστά, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί ότι τα μεγέθη 4,5-5,5 είναι ηλίθια πολιτική. Να δω τι θα κάνετε όταν θα βγαίνουν ΜΟΝΟ αυτών των διαστάσεων κινητά.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ολα μεγαλωνουν..πρεπει να παμε με το κυμα!! Οι απαιτησεις αλλαζουν..Πλεον δεν τα εχουμε για να παιρνουμε τηλεφωνο!!!Πιανω το κιν της κουτσουνας τωρα (παλιο δικο μου Σ2) και παθαινω σοκ με την οθονιτσα!!!
εγώ παθαίνω σοκ όταν ψάχνω να βρώ κινητό να δουλεύεται με το ένα χέρι και οι μεγάλες ναυαρχίδες είναι σαν ρακέτες... δεν είναι θέμα απαιτήσεων, είναι θέμα εργονομίας... ιδανικές διαστάσεις για την χρήση που θέλω έχει το μοτο τζι... σοβαρή οθόνη για μαιλς, σοσιαλ μιντια, κανα βιδεο αλλά ταυτόχρονα πλήρως λειτουργικό με το ένα χέρι
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
προφανώς αν είναι γκουμούτσα και δεν χειρίζεται με το ένα χέρι δεν θα το αγοράσω στην γενικότερη ηλίθια πολιτική των εταιριών αναφέρομαι
Σωστά, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί ότι τα μεγέθη 4,5-5,5 είναι ηλίθια πολιτική. Να δω τι θα κάνετε όταν θα βγαίνουν ΜΟΝΟ αυτών των διαστάσεων κινητά.
να παράγονται μόνο μεγαλύτερα των 4,7 αποκλείεται... οι εταιρίες ξέρουν οτι πέρα από τους βλαμμένους που βλέπουν ίντσες και αναλύσεις >450ππι και χαίρονται σαν ιθαγενείς υπάρχουν και οι ορθολογιστές
-
Αυτό το ένα χέρι πάλι τι είδους κριτήριο είναι? Θες να τσατάρεις στο αμάξι ή στη μηχανή με το ένα χέρι ή να μπαίνεις fb και δεν θα φτάνεις με τον αντίχειρα το κουμπί του newsfeed? Για όλες τις άλλες λειτουργίες που πρέπει να γίνονται με το ένα χέρι οι σοβαρές εταιρίες που βγάζουν γκουμούτσες είναι way ahead of you. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει και η Apple και θα σας πει με περηφάνια ότι δεν χρειάζεται να μεγαλώσουν τελικά τα δάχτυλά σας για να απολαμβάνετε μεγάλη οθόνη. Άρα αυτό με το ένα χέρι παύει να είναι δικαιολογία. Οι εξωτερικές διαστάσεις επίσης δεν είναι δικαιολογία καθώς μέχρι και 5.5' τις βολεύεις άνετα στις ίδιες θήκες/τσέπες/δενξερωγωτιαλλο που βόλευες μέχρι πρότινως και το τουβλάκι iPhone 4.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
να παράγονται μόνο μεγαλύτερα των 4,7 αποκλείεται... οι εταιρίες ξέρουν οτι πέρα από τους βλαμμένους που βλέπουν ίντσες και αναλύσεις >450ππι και χαίρονται σαν ιθαγενείς υπάρχουν και οι ορθολογιστές
Καλά ντάξει τώρα λες μαλακίες και το ξέρεις. Προσαρμοστικότητα και ευελιξία 60χρονου. Εγώ δεν βλέπω πάντως πουθενά η αγαπημένη σου Apple να σχεδιάζει κάτι πάλι γύρω στις 4' άρα εφόσον δεν ψωνίζεις κάτι άλλο ετοιμάσου κι εσύ να γίνεις απο αυτούς τους βλαμμένους θέλοντας και μη. Και στο τέλος θα σου αρέσει κιόλας.
Α και το Moto G είναι 4.5'. Big fuckin deal. Στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις μπορεί να είναι ένα 5αρι με μικρότερα bezels.
-
Αυτό το ένα χέρι πάλι τι είδους κριτήριο είναι? Θες να τσατάρεις στο αμάξι ή στη μηχανή με το ένα χέρι ή να μπαίνεις fb και δεν θα φτάνεις με τον αντίχειρα το κουμπί του newsfeed? Για όλες τις άλλες λειτουργίες που πρέπει να γίνονται με το ένα χέρι οι σοβαρές εταιρίες που βγάζουν γκουμούτσες είναι way ahead of you. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει και η Apple και θα σας πει με περηφάνια ότι δεν χρειάζεται να μεγαλώσουν τελικά τα δάχτυλά σας για να απολαμβάνετε μεγάλη οθόνη. Άρα αυτό με το ένα χέρι παύει να είναι δικαιολογία. Οι εξωτερικές διαστάσεις επίσης δεν είναι δικαιολογία καθώς μέχρι και 5.5' τις βολεύεις άνετα στις ίδιες θήκες/τσέπες/δενξερωγωτιαλλο που βόλευες μέχρι πρότινως και το τουβλάκι iPhone 4.βρε πασά μου, εδώ δεν μπορείς να το πιάσεις καλά, οι εφαρμογές σε μαράνανε
αυτό με το ενα χέρι είναι εργονομικό κριτήριο εκλογής κινητής συσκευής... το ξέρω σου φαίνεται αδιανόητο αυτό...
με νοτέλι2 ξεχνάς τις φωτογραφίες με το ένα χέρι, τα μνμ, την πάνω μπάρα... και παρόλα αυτά επιμένεις ρε φούστη μου
-
Το ένα χέρι είναι εργονομικό κριτήριο επιλογής για συγκεκριμένες συνθήκες, όχι παντού και πάντα. Αλλιώς μόλις μας ακύρωσες τελειώς συσκευές όπως tablets πχ.
Προσωπικά δεν με προβληματίζει τίποτα από αυτά που αναφέρεις με συσκευή ίδια με το νοτελι. Και έχω νορμάλ χέρια, δεν είμαι ο Μπουρούσης.
-
Καλά ντάξει τώρα λες μαλακίες και το ξέρεις. Προσαρμοστικότητα και ευελιξία 60χρονου. Εγώ δεν βλέπω πάντως πουθενά η αγαπημένη σου Apple να σχεδιάζει κάτι πάλι γύρω στις 4' άρα εφόσον δεν ψωνίζεις κάτι άλλο ετοιμάσου κι εσύ να γίνεις απο αυτούς τους βλαμμένους θέλοντας και μη. Και στο τέλος θα σου αρέσει κιόλας.
Α και το Moto G είναι 4.5'. Big fuckin deal. Στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις μπορεί να είναι ένα 5αρι με μικρότερα bezels.
προφανώς και οι ανάγκες μας διαφέρουν, και αυτό όφειλαν να το σεβαστούν οι εταιρίες βγάζοντας σοβαρές ναυαρχίδες για όλα τα γούστα... μια περίοδο ήταν της μοδός οι σσ μηχανές με τις επιθετικές θέσεις οδήγησης και τα κλιπ ονς κάτω από την τιμονόπλακα... ε γέμισε η αθήνα με αγύμναστους βλαμμένου που την είδαν χελγουντ κυκλοφορώντας καθημερινά με αντιεργονομικά ςς... άσχετο που μετά την δουλεία δεν μπορούσαν ούτε να κατέβουν από τη μηχανή...
θέλω να πω, οτι δεν είναι θέμα ευελιξίας και προσαρμοστικότητας (ακυρότατος χαρακτηρισμός μπαι δε γουει), είναι θέμα εργονομίας και αναγκών... όχι στεφανάκο, δεν αράζουμε όλη τη μέρα το κινητό μεταξύ βάση αυτοκινήτου/γραφείο/τραπέζι καφέ... εκεί οι τεράστειες οθόνες είναι ταμαμ, έλα όμως που υπάρχουν και άλλες ανάγκες -
Τέσπα εγώ δεν προσπαθώ να σου υποδείξω τις ανάγκες σου. Πολύ απλά λέω εκ πείρας ότι εκτός αν δουλεύεις σφουγγαράς στην Κάλυμνο, ότι και άλλο να κάνεις δεν έχει καμία μα καμία διαφορά είτε χρησιμοποιείς ένα κινητό διαστάσεων iPhone είτε ένα οποιοδήποτε 5-5.5'. Οι για να είμαι πιο ακριβής οι διαφορές είναι αμελητέες.
-
Τέσπα εγώ δεν προσπαθώ να σου υποδείξω τις ανάγκες σου. Πολύ απλά λέω εκ πείρας ότι εκτός αν δουλεύεις σφουγγαράς στην Κάλυμνο, ότι και άλλο να κάνεις δεν έχει καμία μα καμία διαφορά είτε χρησιμοποιείς ένα κινητό διαστάσεων iPhone είτε ένα οποιοδήποτε 5-5.5'. Οι για να είμαι πιο ακριβής οι διαφορές είναι αμελητέες.ρε στεφανάκο γιατί επιμένεις? γιατί δεν μπορείς να δεκτείς οτι υπάρχουν ΚΑΙ διαφορετικές ανάγκες? γιατί εγώ που θέλω να τα σκάσω για μια καλή συσκευή για βάθος 2-3ετίας να πρέπει να πάρω το g2 mini που με καλύπτει μεν σε διαστάσεις, αλλά είναι ένας φτωχός συγγενής του οριτζιναλ?
π.χ. τελείως προσωπικές ανάγκες ε
το τζι2 δεν κάθετε στο μπράτσο για τρέξιμο
δεν βολεύει για φωτογραφίες όταν πρέπει παράλληλα να κρατιέσαι
μου κρύβει τα μισά όργανα στη μηχανή όταν το έχω στους χάρτες
στην εσωτερική τσέπη κολλητού δερμάτινου μηχανής ενοχλεί...κλπ κλπ κλπ
-
Red_monster
Αφού υπάρχει το τουμπανάκι z1 compact στην τιμή του g2 και μέγεθος ιδιο του 5/5s γιατι το κουράζεις?
+1 για νορμαλ μεγεθος κινητο.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
και αυτό ίσως ενδιαφέρει μερικούς
iPhone 5 Battery Replacement Program
... ψάχνω αν ισχύει κάτι για iphone4s καθώς στο Λονδίνο κατάλαβα πως δεν βγάζει ούτε μισή μέρα (σε αντίθεση με της συζήγου, το σκέτο 4, και με 2 χρόνια επιπλέον χρήση στην πλάτη του)Μην ψάχνεις άδικα. Δεν υπάρχει.
-
το 4ς έχει σαφώς χειρότερη μπαταρία από το 4αρη... και να την αλλάξεις με νέα ΟΕΜ, διαφορά δεν θα δεις (παθών)
-
Τέσπα εγώ δεν προσπαθώ να σου υποδείξω τις ανάγκες σου. Πολύ απλά λέω εκ πείρας ότι εκτός αν δουλεύεις σφουγγαράς στην Κάλυμνο, ότι και άλλο να κάνεις δεν έχει καμία μα καμία διαφορά είτε χρησιμοποιείς ένα κινητό διαστάσεων iPhone είτε ένα οποιοδήποτε 5-5.5'. Οι για να είμαι πιο ακριβής οι διαφορές είναι αμελητέες. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Red_monsterΑφού υπάρχει το τουμπανάκι z1 compact στην τιμή του g2 και μέγεθος ιδιο του 5/5s γιατι το κουράζεις?
+1 για νορμαλ μεγεθος κινητο.
Ναι το z1 compact είναι μάλλον το μόνο μικρό που έχει ακριβώς το ίδιο hw με το μεγάλο (πλην οθόνης)
-
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς bluetooth headset Sony mw1 με iPhone?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς bluetooth headset Sony mw1 με iPhone?Μην το επιχειρήσεις, μπλοκάρει την νταταμπεις
-
H China Mobile διαρρέει όλα τα specs του iPhone 6 και λέει ότι θα είναι αδιάβροχο!
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του iPhone 6, η China Mobile ξαναχτυπάει, αποκαλύπτοντας τα specs του, και το... περίεργο είναι ότι είναι κάπως... διαφορετικά από ό,τι έχουμε διαβάσει έως τώρα.
Οθόνη 4,7 ιντσών στην (όχι και τόσο εντυπωσιακή) ανάλυση των 1134x750 pixels, καλυμμένη, ωστόσο, με κρύσταλλο ζαφείρι, quad-core επεξεργαστής A8 της Apple, κάμερες 8 και 2.1MPixels, ενσωματωμένη μνήμη 16, 32, 64 και 128GB, αλλά και κάτι που μας κάνει εντύπωση: κατασκευή ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη!
Λέτε να επιβεβαιωθούν τα specs αυτά και να έχουμε την έκπληξη. Σε μερικές ώρες θα γνωρίζουμε.
Να σημειώσουμε πάντως ότι οι πληροφορίες που διέρρευσαν δεν περιλαμβάνουν στοιχεία για το iPhone 6 των 5,5 ιντσών, το οποίο ίσως δούμε και αυτό στη σημερινή εκδήλωση που ξεκινάει σε λιγότερο από 7 ώρες από τώρα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...