-
Ακου να δεις πως βολευτηκα εγω με το συγκεκριμενο θεμα στο 3GS μου.
Εχω φτιαξει καποιες playlist στο itunes μου στο Macbook. Καποιες προυπηρχαν για να ακουω μουσικη απο τον ΗΥ και καποιες αλλες τις εφτιαξα μονο για το iPhone. Οταν συνδεσεις το iPhone με τον HY και κανεις sync music, μπορεις να επιλεξεις συγκεκριμενες playlist, δεν εισαι αναγκασμενος να τις περασεις ολες στο iPhone. Οποτε εντασεις το τραγουδι που κατεβασες σε μια απο τις playlist που εχεις παλαιοτερα συγχρονισει με το iPhone και ξανακανεις sync. Ετσι θα προστεθει και το νεο τραγουδι στο κινητο σου ! Αν καταλαβα καλα, αυτο δεν θες να κανεις ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παρε pcΌπως λένε οι διαφημίσεις αλλά αντίστροφα εεε ?!
Ακου να δεις πως βολευτηκα εγω με το συγκεκριμενο θεμα στο 3GS μου.
Εχω φτιαξει καποιες playlist στο itunes μου στο Macbook. Καποιες προυπηρχαν για να ακουω μουσικη απο τον ΗΥ και καποιες αλλες τις εφτιαξα μονο για το iPhone. Οταν συνδεσεις το iPhone με τον HY και κανεις sync music, μπορεις να επιλεξεις συγκεκριμενες playlist, δεν εισαι αναγκασμενος να τις περασεις ολες στο iPhone. Οποτε εντασεις το τραγουδι που κατεβασες σε μια απο τις playlist που εχεις παλαιοτερα συγχρονισει με το iPhone και ξανακανεις sync. Ετσι θα προστεθει και το νεο τραγουδι στο κινητο σου ! Αν καταλαβα καλα, αυτο δεν θες να κανεις ;
Aυτό θέλω να κάνω και το προσπάθησα αλλά μου βγάζει μνμ ότι θα αντικαταστήσει (δεν είναι σαφές δλδ ότι θα προσθέσει τη νέα λίστα δίπλα στις άλλες. Όπως το γράφει εννοει ότι θα ξεκινήσει καινούριο κατάλογο από λίστες. Δεν το έχω πρόχειρο το μνμ γιατί είμαι στο φορητό αλλά κάτι γραφει για delete για τις λίστες του κινητού) τις playlists του κινητού με αυτές από το itunes.
Θα το ξαναδώ το βράδυ στο σταθερό. Ευχαριστώ.
-
Απο την στιγμη που μπαινεις στο iTunes με συνδεδεμενο το iPhone σου στον ΗΥ και πας στο tab που λεει music θα δεις οτι θα εχει ηδη τικαρισμενες καποιες playlist. Οι playlist που εχεις στο κινητο πρεπει να ειναι ιδιες με καποιες απο αυτες που εχεις στο iTunes, οποτε εφοσον προσθεσεις ενα νεο τραγουδι σε μια απο τις λιστες που εχεις στο κινητο και κανεις sync, το τραγουδι αυτο απλα θα προστεθει στο κινητο. Δεν καταλαβαινω γιατι σου γραφει για διαγραφες και ιστοριες και προσωπικα θα σου προτεινα να το γραψεις εκει που ξερεις και να συνεχισεις την διαδικασια καθως ειναι αδυνατον να χαθει κατι. Ακομα και αν ειχες μουσικη στο κινητο η οποια δεν υπηρχε πριν στον ΗΥ, με το που κανεις μια φορα sync, θα υπαρχει αυτοματα και στον ΗΥ σου, οποτε δεν χανεται τιποτα.
-
Το imageshack εχει βγαλει εφαρμογη για iPhone. Aν υποθεσουμε οτι την κατεβαζει καποιος, να υποθεσω οτι μπορει να ανεβαζει μονο φωτογραφιες που εχει ηδη μεσα στο κινητο του ; Γιατι απ'οτι εχω καταλαβει με το iPhone δεν μπορεις να κατεβασεις φωτογραφιες απ'το net στο κινητο σου μεσω save image to downloads πχ
-
Eυχαριστώ για την αναλυτικότατη απάντηση για τη μουσική. Μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω και θα ενημερώσω. Για τις φωτό που λες την εφαρμογή την έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς. Μπορείς να σώζεις φωτό από ιντερνετ ή από κάποιο επισυναπτόμενο αρχείο κάποιου μειλ. Η τουλάχιστον αυτό θυμάμαι ότι το έχω κάνει. Εκτός αν κατάλαβα λάθος το ζητούμενο !
-
Για να γινω πιο κατανοητος -->
Ειμαι ας πουμε στο google μεσω του iPhone, παταω στο search 'Gemballa GTR 650' και επιλεγω να δω εικονες. Διαλεγω μια φωτογραφια που μου αρεσει, κλικαρω στο 'Προβολη εικονας πληρους μεγεθους'
και βουαλα εχουμε την εικονα μας στην οθονη του iPhone. Τωρα σε εναν κανονικο ΗΥ θα μπορουσαμε με
ενα απλο δεξι κλικ να αποθηκευσουμε αυτην την εικονα στον σκληρο μας, ειτε μεσω 'save image as' ειτε
μεσω 'save image to downloads' κτλ. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: Μπορει να γινει κατι αντιστοιχο στο iPhone ? -
tap το image, κρατάς πατημένο, εμφανίζει διάλογο με επιλογή Save Image
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
tap το image, κρατάς πατημένο, εμφανίζει διάλογο με επιλογή Save ImageΔεν φανταζεσαι ποσο χαρουμενο με εκανες !
-
Εσπασα την μηλαρα μου...
Ευχαριστώ οσου με βοήθησαν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εσπασα την μηλαρα μου...Ευχαριστώ οσου με βοήθησαν...
Ρίξε μια ματιά εδώ, έχει μπόλικο και χρήσιμο διάβασμα: http://www.iphonehellas.gr/
-
http://itunes.apple.com/gr/app/ibooks/id364709193?mt=8
Δυστυχώς μόνο για το iPad, το iPhone δεν παίζει.
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
:inlove:+1
-
Οhh Ellada ?!? Klain mein for now! (Είπε ο θείος Στέφανος)
Το κορυφαίο είναι το:
«Ήθελα να το αγγίξω το ταχύτερο δυνατό. Ένιωσα πραγματική συγκίνηση όταν επιτέλους το πήρα στα χέρια μου» δήλωσε ο 19χρονος Τακετσίγιο Γιαμανάκα, πρώτος τυχερός.
Μιλάμε, αν είναι να συγκινούνται και οι Γιαπωνέζοι απο Γκατζετάκια θα τρελαθούμε στο τέλος.
-
Και το καλό που τους θέλω, να μην τολμήσουν να το εισάγουν πριν υποστηρίξει επίσημα τα Ελληνικά. Αν αυτό είναι σε 6 μήνες, σε 2 χρόνια, ή ποτέ, so be it. Η ξεφτίλα του να χρειάζεται να γράφεις Greeklish με το iPhone πρώτης γενιάς δεν πρέπει να επαναληφθεί.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και το καλό που τους θέλω, να μην τολμήσουν να το εισάγουν πριν υποστηρίξει επίσημα τα Ελληνικά. Αν αυτό είναι σε 6 μήνες, σε 2 χρόνια, ή ποτέ, so be it. Η ξεφτίλα του να χρειάζεται να γράφεις Greeklish με το iPhone πρώτης γενιάς δεν πρέπει να επαναληφθεί.+1
Ακόμη θυμάμαι το μεγάλο κάζο στους τυχερούς/άτυχους ιδιοκτήτες τους. Ακόμα 'σέρνονται' σα ζόμπι στο Itunes κάποιες εφαρμογές οι οποίες σου επιτρέπουν να γράφεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες! Και μάλλον θα παραμεινουν για πάντα για να θυμίζουν τα πέτρινα χρόνια.
-
Με αφορμή αυτό να πούμε οτι είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στο ελληνικό repo στο cydia με διάφορα πληκτρολόγια και μάλιστα δωρεάν, ενώ διάφοροι άλλοι ζητούσαν αμοιβές. Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα υπάρχει παντού.
-
Νομίζεις ότι μπορείς να με σπάσεις και να σταματήσω να δουλεύω? Make my day, punk ! ( )
Kαι όμως. Λάθος νομίζεις !!!!
-
Σου έπεσε;!
-
μόνο το τζάμι έχει σπάσει και όχι η οθόνη...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...