-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
iTunes 11, διαθέσιμο από το software update.Κορυφαίο.
Έγινε τρομερή δουλειά. Από τις πρώτες εντυπώσεις, μου αρέσει πάρα πολύ η δυνατότητα να παίζεις κάποιο album σε grid view, ενώ ταυτόχρονα βλέπεις και τα υπόλοιπα:
(το χρώμα στο background προσαρμόζεται ανάλογα με το artwork)Μα της apple τα αλλαξα σχεδον αμεσως.Ειχα και τα δικα σου καποτε,αλλα δε με βολεψε ποτε το σχημα τους.Περνοντας απο καποια entry level yamaha,denon,philips,sony δε βρηκα με κανενα ηχο να με ενθουσιαζει στο Ipod.
Παντως μπηκα ηδη σε ιδεεςΈχω και τα Denon AH-C710 (τα είχα αγοράσει γύρω στα 100 ευρώ) τα οποία είναι ένα επίπεδο πιο πάνω (στα θετικά και η υψηλή ευαισθησία τους).
Για πιο απαιτητικά σε οδήγηση ακουστικά, έχω τους ενισχυτές ακουστικών της FiiO (E1, E5, E7) που οδηγούν ακόμα και τα δύσκολα Sennheiser HD 650.
Τα ακουστικά της Apple είναι απαράδεκτα.
Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως τα AKG K317.
Επιεικώς απαράδεκτα εννοείς.
Προσωπικά έχω βολευτεί με τα aJays Four. Τα σπάνε, απλά!
Γράψε εντυπώσεις άμεσα.
-
Εκανα update σε 6.0.1 το ipad κ σταματησε να κρασαρει ο σαφαρι. Το itunes λιγο περιεργο...
-
Υπάρχει τρόπος να έχουμε cover flow view;
-
Υπάρχει τρόπος να έχουμε cover flow view;Όχι.
-
Μια χαρά update.
Aυτό που μου κακοφάνηκε μόνο είναι το drop down menu για να επιλέξεις music, podcasts κ.λπ. Θα ήθελα να τα επιλέγεις με ένα κλικ -
Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν ενθουσιάστηκε! Γενικά δεν μου αρέσουν οι ριζικές αλλαγές, ούτε να ψάχνω πως θα κάνω πράγματα που ήξερα με κλειστά τα μάτια μέχρι χτες.
Δεν μου αρέσει που στις ταινίες μου πρέπει να πατήσω σε ένα πάρα πολύ μικρό βελάκι για να τις δω, το διπλό κλικ δεν κάνει τίποτα (εκτός αν είσαι σε list view).
-
Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν ενθουσιάστηκε! .Μπα, βρίζουν αρκετοί..
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ως μηχανικός λογισμικού, εγκρίνω τις ριζοσπαστικές αλλαγές (πχ. Windows 8 ).
Το update ήταν κορυφαίο και συγχαρητήρια στην Apple. Το δε cover flow, ανέκαθεν δεν μου άρεσε, ενώ ήταν και βαρύ. Μόνο στο iOS ενδεχομένως να είχε αξία κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εμπειριά κανείς με ipad mini?
Με ενδιαφέρει κυρίως το πώς είναι σε typing σε lanscale mode σε σχέση με το κλασσικό ipad. Παλεύεται; ή πολύ μικρό;Αν και μάλλον θα περιμένω μέχρι να βάλουν καμιά καλύτερη οθόνη
Και εγω θα περιμενα να βγει με ρετινα εκτος και το χρειαζεσαι τωρα για επαγγελματικη εφαρμογη.
Τελικά αποφάσισα να το δοκιμάσω
Για να δούμε Νομίζω ότι θα με καλύψει απόλυτα, αν και έχω έναν μικρό ενδιασμό για το πώς θα είναι η πληκτρολόγηση σε landscape mode (σε portrait είναι ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ καθώς μπορείς άνετα να πληκτρολογείς με τους αντίχειρες....)
Σε ότι αφορά την Retina, οκ δεν θα με χαλάσει τόσο γιατί η μετάβαση γίνεται από ipad2 που έχει ναι μεν ίδια ανάλυση, μεγαλύτερες διαστάσεις δε, πράγμα που σημαίνει και χειρότερη οθόνη (άρα στο mini θα φαίνονται καλύτερα).
Επίσης διαβάζω ότι ίσως αργήσουμε να δούμε mini με retina, λόγω κόστους, τεχνολογίας, βάρους, μπαταρίας και εφαρμογών. Άσε που μπορεί σε τόσο μικρό μέγεθος να κάνει πολύ μικρά τα γράμματα κλπ. -
Και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω, το περιμένω από USA
-
Koιτώντας τα δύο ipad ( 2 και mini), παρατήρησα ότι μοιράζονται τα ίδια: cpu, gpu, ανάλυση οθόνης και ram.
Ουσιαστικά το mini είναι ένα 2 που ζυγίζει το μισό.
Επίσης παράξενο μου φάνηκε το γεγονός ότι το 2 παρουσιάστηκε Μάρτιο του 2011. Θα έλεγα ότι είναι παλιότερο, δεδομένου πόσο παρωχημένο είναι σε specs ( -
Δεν έχει υπάρξει εφαρμογή που να μην πηγαίνει σφαίρα στο iPad 2 μου. Κορυφαία συσκευή πραγματικά, άξιζε τα χρήματα της μέχρι το τελευταίο λεπτό.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Οκ thanks. Ήταν να μου το δίνε ένας φίλος αλλά χάνει το σήμα πού κ πού κ έχει λήξει η εγγύησηαπ'όσο διαβάζω στο νετ λύνεται με απενεργοποίηση της sim lock (να μην ζητάει pin δηλαδή). είναι όντως έτσι;
αν έχει πάντως κανείς 4s για σμπρώξιμο ας μου πει
-
Πάντως το 1 είναι τραγικά αργό πλέον...
-
Το ένα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να το αγοράσει ένας Έλληνας. Δεν υποστήριζε καν την γλώσσα μας.
-
agreed
Το mini πάντως σαν αίσθηση στο χέρι είναι απίστευτο... Τώρα το πόσο βολεύει για business use, θα δείξει.
-
Το ένα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να το αγοράσει ένας Έλληνας. Δεν υποστήριζε καν την γλώσσα μας.Το είχε φέρει ο μπρο από καναδά. Εγώ πάντως δεν θεωρώ χρήσιμο το iPad. Προτιμώ το MacBook. Το μινι προορίζεται για παροχή υπηρεσίας στο καφέ μας, μαζί με το 1.
-
Εξαρτάται από την δουλειά σου και τις συνήθειες σου. Πλέον μπορώ να κάνω χωρίς το MacBook Pro, αλλά όχι χωρίς το iPad.
-
εγώ το αντίθετο
-
το θεωρώ κουραστικό. δεν με έχει βολέψει.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...