-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/
αυτό τί ακριβώς είναι ?
Αυτά που θα μπορούσες να εγκαταστήσεις αν είχες το αντίστοιχο SHSH της έκδοσης.
Εγω εχω μπερδευτει
Εχεις 5.1 JB.
Τι χρειαζεται να κανεις για να βαλεις 5.1.1 ?Τα SHSH μπορείς να τα αποκτήσεις μόνο όσο καιρό η apple υπογράφει τη συγκεκριμένη έκδοση. Τώρα δηλαδή μπορείς να κρατήσεις μόνο της 6.
Αυτός που έχει 5.1 έπρεπε να έχει κρατήσει τα SHSH όταν η apple υπέγραφε ακόμη την 5.1.1 (μέχρι πριν μερικές εβδομάδες δηλαδή) για να μπορέσει να πάει σε αυτή κάποια στιγμή στο μέλλον. Μετά ακολουθείς έναν οδηγό για downgrade (άσχετα που σε αυτή την περίπτωση είναι upgrade). -
και τα SHSH ειναι μοναδικα για καθε συσκευη ξεχωριστα;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και τα SHSH ειναι μοναδικα για καθε συσκευη ξεχωριστα;5 posts πιο πάνω το έγραψα.
-
δεν το ειδα
-
εγώ γενικά σε τπτ δεν κάνω αναβάθμιση αν δε σιγουρευτώ απ τους άλλους τί παίζει (βλ κιούση και άλλα τεκνοφρικ ) απλά στη συγκεκριμένη ξεχάστηκα τελείως και με πρόλαβε η 6
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η προσωπική μου εμπειρία από το iOS 6 είναι πολύ διαφορετική και εντελώς απροβλημάτιστη.
σε τι συσκευες?
iPhone 3Gs 16Gb και iPad 2 3g 64Gb.
Απροβλημάτιστη και η δική μου εμπειρία αυτό το ΣΚ με Μacbook pro & i Phone 4.
Στο πρώτο έκανα clean install και restore τα αρχεία & χρήστες με το timemachine.
Κάποιο πρόβλημα συνεχίζω και έχω με το iphoto (@macbook) και κάποια στιγμή θα πρέπει να το ψάξω (μου κάνει συνεχώς recover κάποιες φωτογραφίες ) (μου κολλάει και στα preferences )
Αυτά στον δικό μου χρήστη και φυσικά συνεχίστηκαν λόγω restore.Στο iPhone όλα καλά αλλά είναι νωρίς ακόμα.
-
Ζητώ την jailbreak βοήθεια σας καθώς δεν ασχολούμαι με το άθλημα.
Πώς θα κάνω unlock ένα 4S με 5,1,1 και baseband 2,0,12? -
Υπάρχει το ultrasnow, αλλά δεν πρέπει να δουλεύει σε 4S. Μάλλον χρειάζεσαι gevey sim.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Υπάρχει το ultrasnow, αλλά δεν πρέπει να δουλεύει σε 4S. Μάλλον χρειάζεσαι gevey sim.το κοιτάω! ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η προσωπική μου εμπειρία από το iOS 6 είναι πολύ διαφορετική και εντελώς απροβλημάτιστη.
σε τι συσκευες?
εγω στο 5αρι εχω θεματα...το γυρισα πισω.
beta tester με 839Ε δεν γινομαι. -
Τι θέματα;
-
@InFiNiTy λύσε μου και εμένα μια απορία σχετικά με τα SHSH.
Η εφαρμογή iSHSit από το Cydia κάνει backup τα SHSH του τηλεφώνου τα οποία μπορείς να στείλεις με mail κάπου, που στο καλό δεν ξέρω.
Τι πρέπει να βάλεις στην διεύθυνση του παραλήπτη του mail, που πρέπει να στείλεις τα SHSH και πως μπορείς να τα ανακτήσεις από εκεί; -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
σε τι συσκευες?
εγω στο 5αρι εχω θεματα...το γυρισα πισω.
beta tester με 839Ε δεν γινομαι.ρε πικ πες μας λίγα πράγματα για το 5αρη...
με το τσιγκέλι στα βγάζουμε
-
μπορειτε να μη μου τον ταραζετε?
ηρεμησε πικ, ηρεμησε.. ολα θα πανε καλα..
αλλα κι εσυ πηγες να χρησιμοποιησεις ios μετα απο jelly, τι σκ@τα σκεφτοσουν?
-
μπορει έπαθε κανα σοκ από την μαζεμένη σμουθινες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπορει έπαθε κανα σοκ από την μαζεμένη σμουθινες...αμα πεταξεις το 4αρι εχει και αλλου σμουθινες μη φοβασαι πετα το εσυ και θα δεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπορει έπαθε κανα σοκ από την μαζεμένη σμουθινες...
αμα πεταξεις το 4αρι εχει και αλλου σμουθινες μη φοβασαι πετα το εσυ και θα δεις
πλέον είναι βιντατζ ...
πέρα από τον χαβαλέ , δεν βλέπω κάτι που να με τραβάει να χώσω... πέσαν και οι επιδοτήσει...
-
και με 0 ευρω κανεις μεταβαση αν πουλησεις το 4αρι , αλλα γουστα ειναι αυτα
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
@InFiNiTy λύσε μου και εμένα μια απορία σχετικά με τα SHSH.
Η εφαρμογή iSHSit από το Cydia κάνει backup τα SHSH του τηλεφώνου τα οποία μπορείς να στείλεις με mail κάπου, που στο καλό δεν ξέρω.
Τι πρέπει να βάλεις στην διεύθυνση του παραλήπτη του mail, που πρέπει να στείλεις τα SHSH και πως μπορείς να τα ανακτήσεις από εκεί;Στο mail σου τα στέλνεις. Απλά τα κρατάς backup κάπου και όταν τα χρειαστείς σε μελλοντικό downgrade, θα καταλάβεις που χρειάζονται.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...