-
κι αλλο κουλο
κι εδω 2 'ξεκοιλιασματα' για να δουμε και τα ενδοτερα (το 2ο βιντεο καλυτερο)
https://www.youtube.com/watch?v=nlUQfXwvQLc&feature=player_embedded#!
-
Σύντομα οι android users θα ζητάνε apple maps.
-
στα 3g/3gs αλλάζεις εύκολα οθόνη και τζαμι οθόνης
στα 4/4ς αλλάζεις εύκολα το πίσω κάλυμμα και την μπαταρίαστο 5αρη αλλάζουν ευκολα και μπαταρία και οθόνη
-
Όχι, όμως, το πίσω κάλυμμα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τώρα που λέτε για οθόνες:http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm
Based on our extensive Lab measurements the iPhone 5 has a true state-of-the-art display – it’s not perfect and there is plenty of room for improvements (and competitors) but it’s the best Smartphone display we have tested to date.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τώρα που λέτε για οθόνες:
http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm
Based on our extensive Lab measurements the iPhone 5 has a true state-of-the-art display – it’s not perfect and there is plenty of room for improvements (and competitors) but it’s the best Smartphone display we have tested to date.
συγκριση με s3 ειναι μαλακια, οι pentile amoled εχουν πολλα αρνητικα
μια συγκριση με onex θα ηταν πιο ενδιαφερουσα μιας και ειναι η καλυτερη hd imho (του i5 δεν ειναι hd, οποτε δε λεω οτι ειναι καλυτερο και αυτου)
-
@ bibendum Χτές κατέβασα το mountain Lion και το USB tethering λύθηκε.
@ όλους για εμένα θέμα με την εφαρμογή maps της apple δεν υπάρχει θέμα. το gps στον χάρτη δείχνει με μεγαλύτερη ακρίβεια την θέση μου, οι εικόνες είναι νεότερες απο google maps και όσες διαδρομές έβαλα μια χαρά της υπολόγισε. -
Σύντομα οι android users θα ζητάνε apple maps.Όχι θα πάρουμε κατευθείαν το τηλεκοντρόλ , δε μπορούμε άλλο τις παντόφλες
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το 5 έχει νόημα για εμένα που είμαι με συσκευή 3 ετών (αν και με το iOS 6 να δουλεύει άψογα πάνω στο 3Gs πραγματικά δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω το έξοδο).
Πραγματικά ΜΟΝΟ εσυ το λες αυτο. Όσους κατόχους 3GS ξέρω, και ξέρω καμπόσους, έχουν βλαστημήσει ήδη από το iOS5. Οι περισσότεροι, δε, δεν θα μπουν καν στον κόπο να περάσουν iOS6 για ευνόητους λόγους.
Καμια σχεση. Μια χαρα τρεχει το ιΟς 5 και το 6 απλα στο 6 χανεις τους γνωστους χαρτες. Ενταξει υπαρχει μια μικρη διαφορα στην αποκριση αλλα δεν νομιζω να βρεις καποιον που θα παει να δωσει 600ε για να παρει ενα πχ 4ς μονο και μονο γιατι οταν ανοιγεις μια εφαρμογη κανει 1/4 του δευτερολεπτου παραπανω για να ανοιξει!
Εγω εκει που εχω προβλημα με το 3Γς ειναι στην καμερα που δεν ειναι καλη σε σχεση με αυτες που εχουν τα κορυφαια τηλεφωνα σημερα.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παντως στο apple store που πηγα 2 απ τα 3 που κοιταξα ειχαν γρατσουνιες στο μαυρο μεταλλο γυρω γυρω...Ειχε ξεφτισει το μαυρο χρωμα. Στα ασπρα δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Πράκτορες της Samsung είναι, μπαίνουν μέσα στα apple stores παριστάνοντας τους πελάτες και γρατζουνάνε τα δείγματα iphone5 με συρματάκι για τα κατσαρολικά.
Τι θέλω να πω; Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από το τηλέφωνο, τόσο το iPhone, όσο και ένα καλό Android μπορούν ν' αντέξουν αρκετά. Εγώ αν αλλάξω, θ' αλλάξω απλώς για να αγοράσω κάτι καινούριο και διαφορετικό. Δεν τίθεται θέμα performance δηλαδή ή οτιδήποτε άλλο.
Εντάξει, είσαι θλιβερός και βγάλε. Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν φτάνει που πήρες φτηνιάρικο κινητό, πλέον έχεις φτηνιάρικο και παλιό κινητό!
δεν ειναι το ιδιο, εχει δικιο ο Χρηστος. Το δικο σου πχ, μπορει να μην παρει ποτε επισημα 4.1 εστω και αν το HW μπορει να το σηκωσει.
+1. Ό,τι και να λέμε, είναι ένα πλεονέκτημα του iphone ότι το αγοράζεις και ξέρεις ότι θα έχεις υποστήριξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ενώ με το android, ο κάθε licensee κατασκευαστής μπορεί να φτιάξει ένα μοντέλο και να το παρατήσει στην ευχή του Θεού.
Είπαμε, η αναβάθμιση πρέπει να έχει νόημα και ουσία. Τα 7άρια σε έναν υπολογιστή που δεν παίζεις παιχνίδια πχ δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω νομίζω... Εντάξει, μην ακούσω για υποστήριξη συσκευών, αυτό μπορεί να γίνει στο διηνεκές και στα ΧΡ.
Τα 7άρια είναι αιώνες μπροστά από τα ΧΡ. Σε efficiency, σε ασφάλεια, στο UI κλπ.
-
Σύντομα οι android users θα ζητάνε apple maps.Σε κάποια μέρη θα έπρατταν πολύ σοφά αν ζητούσαν ΚΑΙ apple maps.
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, Κελάρια, Κτίριο 1950 (το πάνω σαλέ)
Άνω Στενή
Πάργα
google maps:
apple maps:
Ναι, οι χάρτες της google είναι καλύτεροι, σε γενικές γραμμές. Δεν θα εκπλαγώ όμως αν οι διαφορές μικρύνουν αρκετά στους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε, οι χρήστες iOS 6 έχουν ακόμα μια επιλογή.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η iOS 6 είναι πολύ σημαντική έκδοση κυρίως λόγω της πλήρους ενσωμάτωσης βασικών εφαρμογών με το iCloud. Έγγραφα του Pages, Nimbers κλπ συνεχίζουν στο iPad από εκεί που σταμάτησες από το Mac σου, όπως ακριβώς έγραφα ότι έπρεπε να συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν: viewtopic.php?f=13&t=43655&p=2243083&hilit=webdav#p2243063Μόλις ΤΩΡΑ εδέησε η apple να κάνει το σύστημα να δουλέψει όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα δηλαδή για να μεταφερθούν οι αλλαγές από την μια συσκευή στην άλλη.
Τότε που έγραφες, έγραφες λες και λειτουργούσε άψογα. Τελικά όπως τα γράφεις τώρα φαίνεται ότι δεν λειτουργούσε. Θυμίζει τεστ 4τροχών όπου όταν βγει το νέο μοντέλο μαθαίνεις τα μειονεκτήματα του παλαιού ...
Τώρα το Mac σου ποιό Lion τρέχει;
-
Είχε ανακοινωθεί, δεν είχε βγει ακόμα.
Όταν κυκλοφόρησε συνειδητοποίησα ότι και πάλι έπρεπε να κάνεις κινήσεις για να μεταφέρεις τα έγγραφα σου μέσω του iCloud από iPad σε Mac και αντίστροφα. Κινήσεις περίπλοκές και βαρετές.
Τώρα το πράγμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Όταν ανοίγω το Numbers, ή μια αντίστοιχη εφαρμογή, βλέπω αυτή την οθόνη:
Επιλέγοντας ένα από τα έγγραφα που έχω αποθηκεύσει στο iCloud το βλέπω όπως ακριβώς το άφησα στο Mac ή στο iPad, (ή στο iPhone, αλλά ποιος γράφει κείμενο στο iPhone?)
Όταν ξεκινάω ένα καινούργιο έγγραφο με ρωτάει αν θέλω να το αποθηκεύσω στο iCloud (πράγμα που θα το κάνει προσβάσιμο και από τις άλλες συσκευές μου), ή μόνο τοπικά.
Τώρα το σύστημα δουλεύει τέλεια, όπως θα έπρεπε από την αρχή.
Στο Mac έχω Mountain Lion.
-
Ευχαριστώ.
Σήμερα το πρωί δίστασα να περάσω το iOs6. Όπως δίστασα και το Lion περιμένοντας μεγαλύτερη ωριμότητα.
Με βλέπω να τα κάνω και τα 2 σύντομα.
Υπάρχει περίπτωση κάποια εφαρμογή να μην είναι συμβατή με iOs6; (π.χ Mireo Don't Panic) -
Την συγκεκριμένη δεν την έχω, αλλά το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να μην παίζει.
Ακόμα και αν δεν είναι συμβατή η εφαρμογή, είναι 1000% σίγουρο ότι θα βγει καινούργια έκδοση που θα την κάνει να παίζει, πάντα έτσι γίνεται.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μπά μάλλον από καθαρή τύχη είχα USB tethering το τελευταίο διάστημα!
Η αναβάθμιση ήταν στο μυαλό μου έτσι κ αλλιώς οπότε απλά θα γίνει νωρίτερα!
Αλλά για το γαμωτο όταν πάω σπίτι, αν πάω νωρίς βέβαια, θα ψάξω πάλι!Φανταζομαι οτι δεν βρηκες καποια ακρη ε;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
@ bibendum Χτές κατέβασα το mountain Lion και το USB tethering λύθηκε.
@ όλους για εμένα θέμα με την εφαρμογή maps της apple δεν υπάρχει θέμα. το gps στον χάρτη δείχνει με μεγαλύτερη ακρίβεια την θέση μου, οι εικόνες είναι νεότερες απο google maps και όσες διαδρομές έβαλα μια χαρά της υπολόγισε.Μου κόστισε βέβαια 15,99€ !
-
Ωραια...τουλαχιστον ξερουμε κατι που σε εσενα επιασε. Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια οτι θα πιασει και σε μενα..
Το χασα το ποστ σου αναμεσα στα αλλα!
-
Οταν είδα τα πόστ το φοβήθηκα οτι θα το έχανες να σου πω την αλήθεια!
Πάντως απο το λίγο που ασχολήθηκα με το ML αξίζει η αναβάθμιση αν θες τέλειο συγχρονισμό με αλλά apple μηχανήματα.
Δεν μπορώ να συνηθίσω την αλλά iPhone συμπεριφορά του track pad ειδικά στο scrolling εφαρμογών και browsing... -
Οταν είδα τα πόστ το φοβήθηκα οτι θα το έχανες να σου πω την αλήθεια!
Πάντως απο το λίγο που ασχολήθηκα με το ML αξίζει η αναβάθμιση αν θες τέλειο συγχρονισμό με αλλά apple μηχανήματα.
Δεν μπορώ να συνηθίσω την αλλά iPhone συμπεριφορά του track pad ειδικά στο scrolling εφαρμογών και browsing...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...