-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ερώτηση προς τους iCloud users!
Μπορώ να συνδέσω στα account με numbers στο iCloud?Anybody????
Αν αγοράσω το numbers στο Mac και για iOS μέσω iCloud θα ελέγχω αρχεία από όπου θέλω. Αν όμως θέλω αυτά τα αρχεία να τα βλέπει και κάποιος άλλος με συσκευή iOS τι θα κάνω;
Τα numbers θα τα βλέπω κ στο iCloud.com?Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις share σε άλλους χρήστες μέσω του iCloud.
Μια καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσεις για αυτό το σκοπό το dropbox, για παράδειγμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση!
αν πχ στου αδελφού μου το iPhone εγκαταστήσω το numbers με το δικό μου account θα βλέπει μέσα από την εφαρμογή τα αρχεία μου? -
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Αν αγοράσω το numbers στο Mac και για iOS μέσω iCloud θα ελέγχω αρχεία από όπου θέλω. Αν όμως θέλω αυτά τα αρχεία να τα βλέπει και κάποιος άλλος με συσκευή iOS τι θα κάνω;
Τα numbers θα τα βλέπω κ στο iCloud.com?Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις share σε άλλους χρήστες μέσω του iCloud.
Μια καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσεις για αυτό το σκοπό το dropbox, για παράδειγμα.
αν πχ στου αδελφού μου το iPhone εγκαταστήσω το numbers με το δικό μου account θα βλέπει μέσα από την εφαρμογή τα αρχεία μου?Ναι, αυτό το σενάριο (πολλές συσκευές με το ίδιο account) θα παίξει μια χαρά με το iCloud.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
στη foxconn λενε οτι πεφτει πολλη δουλεια στο χερι , αντι να ειναι πληρως αυτοματοποιημενα λογω μικροτερου κοστους
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
αν πχ στου αδελφού μου το iPhone εγκαταστήσω το numbers με το δικό μου account θα βλέπει μέσα από την εφαρμογή τα αρχεία μου?Ναι, αυτό το σενάριο (πολλές συσκευές με το ίδιο account) θα παίξει μια χαρά με το iCloud.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε ernani!!!
-
υπαρχει καποια εφαρμογη για ipad που να κανει οτι και το connectify για windows?
-
Τι κάνει το connectify?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι κάνει το connectify?'μοιραζει' ασυρματα το ιντερνετ που παιρνει απο την lan θυρα ή απο την ασυρματη καρτα του (σαν network extender)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στη foxconn λενε οτι πεφτει πολλη δουλεια στο χερι , αντι να ειναι πληρως αυτοματοποιημενα λογω μικροτερου κοστουςκαι handmade το μηλόφωνο ...
τρεχάτε ...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
δεν εχω κατεβασει ios6 οχι. Οπως ειπα παραπανω κατεβασα μονο τo update 10.6.8 στο imac.
Πολλοί που είχαν το ίδιο πρόβλημα, γύρισαν σε παλαιότερη έκδοση του AppleUSBEthernetHost.kext (είναι ο driver για το USB).
Εδώ η προτεινόμενη λύση:
https://discussions.apple.com/message/18220739#18220739Εξακολουθει να αρνειται να δουλεψει!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
δεν εχω κατεβασει ios6 οχι. Οπως ειπα παραπανω κατεβασα μονο τo update 10.6.8 στο imac.
Πολλοί που είχαν το ίδιο πρόβλημα, γύρισαν σε παλαιότερη έκδοση του AppleUSBEthernetHost.kext (είναι ο driver για το USB).
Εδώ η προτεινόμενη λύση:
https://discussions.apple.com/message/18220739#18220739Εξακολουθει να αρνειται να δουλεψει!
snow leopard έχεις?
-
Ελα ντε... το μαμα, φανταζομαι πως το snow leopard ειναι. Δεν εχω αγορασει lion!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ελα ντε... το μαμα, φανταζομαι πως το snow leopard ειναι. Δεν εχω αγορασει lion!και εγώ με snow leopard είμαι, αλλά μου κάνει εντύπωση πως με την 10,6,8 έκανα usb tethring μέχρι σήμερα που αρνείται πεισματικά να δει το iphone.
-
εμενα την 10.6.8 την περασε την προηγουμενη εβδομαδα και απο τοτε βασανιζομαι. Εχω δει οτι σε διαφορους χρηστες το παρουσιασε αυτο σε μικροτερη εκδοση η σε επομενη...
-
Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε mountain lion οπότε ίσως λυθεί το πρόβλημα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://gizmodo.com/5945198/you-dont-need-a-fcking-case-for-your-iphone-5?tag=iphone-5http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-5 ... uy-a-case/
-
Πωπωπω σε γκαντεμιασα limited_one!
-
Μπά μάλλον από καθαρή τύχη είχα USB tethering το τελευταίο διάστημα!
Η αναβάθμιση ήταν στο μυαλό μου έτσι κ αλλιώς οπότε απλά θα γίνει νωρίτερα!
Αλλά για το γαμωτο όταν πάω σπίτι, αν πάω νωρίς βέβαια, θα ψάξω πάλι! -
-
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...