-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
διαβάζω για ξεφτίσματα στο 5αρι
http://www.gsmarena.com/certain_black_i ... s-4844.phpδεν μπορεις να φανταστεις ποσα ειναι....
τα μισα ειναι ετσι...
τα βλεπω απο φιλους που εχουν αγορασειεσταλη απο το 3210
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
εμενα θα μου πειτε γιατι δεν μπορω να κανω το iphone μου hotspot με usb συνδεση απο τοτε που κατεβασα update στο imac??Μήπως είχες κατεβάσει και την iOS6 και μετά δεν μπορούσες να συνδεθείς?
Σήμερα που προσπάθησα να συνδεθώ στο Pro με usb δεν τα κατάφερα και η μόνη αλλαγή που έγινε απο την περασμένη σύνδεση είναι η iOS6 στο iPhone, οπότε μάλλον είναι bug της iOS6. -
δεν εχω κατεβασει ios6 οχι. Οπως ειπα παραπανω κατεβασα μονο τo update 10.6.8 στο imac.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.gsmarena.com/certain_black_i ... s-4844.phpδεν μπορεις να φανταστεις ποσα ειναι....
τα μισα ειναι ετσι...
Πόσο είναι το δείγμα σου και έβγαλες συμπέρασμα ότι τα μισά είναι έτσι;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
τα μισα ειναι ετσι...
Πόσο είναι το δείγμα σου και έβγαλες συμπέρασμα ότι τα μισά είναι έτσι;
5
θα σε παρακολουθώ μόλις σου ξεφτίσει τι θα ποστάρες μπανανούλη
-
Ωχ ωχ παλι δωρεαν bumper θα μοιραζει η apple
-
Όντως έτσι έρχονται από το εργοστάσιο ή μήπως είναι πολύ ευαίσθητη η επιφάνεια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To λευκό μου δεν θα έχει τέτοια προβλήματα.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
δεν εχω κατεβασει ios6 οχι. Οπως ειπα παραπανω κατεβασα μονο τo update 10.6.8 στο imac.Πολλοί που είχαν το ίδιο πρόβλημα, γύρισαν σε παλαιότερη έκδοση του AppleUSBEthernetHost.kext (είναι ο driver για το USB).
Εδώ η προτεινόμενη λύση:
https://discussions.apple.com/message/18220739#18220739 -
To λευκό μου δεν θα έχει τέτοια προβλήματα.
Στο έντιτ λένε ότι και τα λευκά παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.
Θα ξαναπάω σήμερα στο apple store να δω αν τα εκθεσειακά είναι έτσι, δεν θυμάμαι να παρατήρησα χθες κάτι όταν το τσέκαρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα ξαναπάω σήμερα στο apple store να δω αν τα εκθεσειακά είναι έτσι, δεν θυμάμαι να παρατήρησα χθες κάτι όταν το τσέκαρα.
περιμενουμε αποτελεσματα crash test με τον παγκο
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ερώτηση προς τους iCloud users!
Μπορώ να συνδέσω στα account με numbers στο iCloud?Anybody????
Αν αγοράσω το numbers στο Mac και για iOS μέσω iCloud θα ελέγχω αρχεία από όπου θέλω. Αν όμως θέλω αυτά τα αρχεία να τα βλέπει και κάποιος άλλος με συσκευή iOS τι θα κάνω;
Τα numbers θα τα βλέπω κ στο iCloud.com?Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις share σε άλλους χρήστες μέσω του iCloud.
Μια καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσεις για αυτό το σκοπό το dropbox, για παράδειγμα.
-
Παντως αν παρει καποιος 5 απο στορ και εχει κοσμητικες ατελειες θα στο αλλαξουν επι τοπου με αλλο μεχρι να βρεθει καποιο που σε ικανοποιει. Το μονο προβλημα αυτην τη τιγμη η διαθεσιμοτητα.
-
Αγγλία στο apple store (ή όπου αλλού) υπάρχει διαθεσιμότητα;
-
Στα διάφορα μαγαζά όχι ακόμα, preorder είναι. Στο apple store δεν ρώτησα να σου πω την αλήθεια.
-
η apple μολις ανακοινωσε οτι το iDent δεν αποτελει κατασκευαστικο προβλημα.
παρολαυτα, εαν καποιος επιθυμει, μπορει να αγορασει το iMarker στην προνομιακη τιμη των 199$, το οποιο εξαφανιζει το προβλημα αμεσως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα διάφορα μαγαζά όχι ακόμα, preorder είναι. Στο apple store δεν ρώτησα να σου πω την αλήθεια.Να ρωτήσεις σήμερα.
-
Αγγλία στο apple store (ή όπου αλλού) υπάρχει διαθεσιμότητα;Ερχονται καθε μερα κομματια που για να τα παρεις πρεπει να πας το πρωι οταν ανοιξει και φανταζομαι σε λιγα λεπτα θα εχουν φυγει. Παντως θα φερνουν μερικα διαθεσιμα σχεδον καθε μερα μου ειπαν.
-
Στα διάφορα μαγαζά όχι ακόμα, preorder είναι. Στο apple store δεν ρώτησα να σου πω την αλήθεια.
Να ρωτήσεις σήμερα.
στο ντερνέτι δίνουν 3-4 εβδομάδες.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...