Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ρε θα με τρελάνεις; Ποιος αλλάζει Android στο χρόνο επάνω επειδή βγήκε απλώς το καινούριο;
Και ποιο είναι αυτό το 'καινούριο' δηλαδή; Εγώ κοντεύω 2 χρόνια με το δικό μου και όσοι ξέρω, έχουν κρατήσει τα Android κινητά τους το λιγότερο 1.5 με 2 χρόνια. Και μιλάμε πως πολλά από αυτά ήταν και κάτι ZTE και το κακό συναπάντημα τότε, φτηνά κινητά δηλαδή με χάλια hardware.Πέρα από κάποιους υπέρ άνετους εδώ μέσα που έδωσαν το SII για χάρη του SIII, δεν ξέρω κανέναν ν' ακολουθεί το trend της αλλαγής γιατί... έτσι!
'γιατί έτσι' δεν το κάνει κανένας. Ούτε iphone-ας ούτε android-ας. Πάντα υπάρχει κάποιος 'λόγος'.
Το android thread είναι ανοιχτό, και το διαβάζουμε
Όταν είχα πάρει το Defy, σε παρέα είχα ακούσει το αμίμητο:
ΓΚ (γκόμενα, για το iPhone του γκόμενού της): Είναι φοβερό, μπαίνει και στο Internet.
HF (φτηνιάρης, με Android): Και το δικό μου.
ΓΚ: Ναι, αλλά δεν κάνει ό,τι και το iPhone!
HF: Όχι, δεν κάνει ό,τι και το iPhone, κάνει αρκετά παραπάνω είναι η αλήθεια...
ΓΚ: ΟΚ, αλλά iPhone ΔΕΝ είναι!Case closed.
Κατάλαβες τώρα; iPhone ΔΕΝ είναι και τελείωσε! Σαν την άλλη που ήθελε να πάρει iPhone για να έχει GPS. Όταν της είπα πως από δαύτο έχουν ΟΛΕΣ οι συσκευές που λέγονται Smartphones πλέον και ειδικά για Android υπάρχουν μια χαρά προγράμματα, η απάντηση ήταν πως αφού θα το πληρώσει ο μπαμπάς της, θα πάρει iPhone γιατί είναι καλύτερο!
Κατάλαβες Μγιάκοβε παιδί μου;
Σε όλα αυτά αντιπαραβάλλονται οι στρατιές 'πήρα android γιατί το iPhone είναι για fashion victims και δεν κάνει τπτ', χωρίς στ' αλήθεια να καταλαβαίνουν τι είναι αυτό το τπτ, και τελικά παίζει και να έδωσαν περισσότερα λεφτά απ' ότι θα κόστιζε το i ενώ παράλληλα η μόνη φορά που θα χρειαστούν τα ακριβά χαρακτηριστικά του είναι για να βγει ένα screenshot κάποιου benchmark προγράμματος που να δείχνει πόσο γαμάει