-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εφόσον τα οικονομικά μου μου επιτρέψουν να αγοράσω το 5 όταν βγει, το 3Gs θα το δώσω στην μικρή, αν είμαστε μαζί ακόμα.
Τσιπη!!
-
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.
-
Με τα λεφτα που εχεις δωσει στα sms το αγοραζες χαλαρα και μιλαγατε τσαμπε με το iMessage
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Με τα λεφτα που εχεις δωσει στα sms το αγοραζες χαλαρα και μιλαγατε τσαμπε με το iMessageΓιατι; Τα SMS ειναι μεσα στο προγραμμα ή πολυ πιο φτηνα απο δεδομενα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με 3GS δε βλέπω να είστε για πολύ μαζί.Μια χαρα ειναι το 3GS. Θα ειχε προβλημα αν της αγοραζε κανενα φθηνο Samsung...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Θάνο για δοκίμασε να σβήσεις και την cache του browser.
Πως το κάνουμε αυτό;
κάπου στα preferences θα έχει delete history/cookies ή κάτι τέτοιο
-
Έπεσε στο iphone νερό πάνω κ γύρω αρκετό, κ κάνει κάτι νερά...
Είναι συνέχεια στο αθόρυβο, δεν παίζει το κουμπί, κ κολλούν κάπου κάπου τα πλήκτρα για την ένταση... Δεν πιάνει wifi επίσης... Δεν κλείνει αλλά κάνει μόνο restart. Αν το ξαναανοίξω εναλλάσσονται τα προβλήματα αυτά μεταξύ τους... -
Αν μπορείς να το ανοίξεις, καντο, πρέπει να στεγνώσει.
Αν όχι, βάλτο σε ένα τάπερ με ρύζι και σφράγισέ το. Άστο για καμιά μέρα μέσα τουλάχιστον και κάνε την προσευχή σου.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Έπεσε στο iphone νερό πάνω κ γύρω αρκετό, κ κάνει κάτι νερά...
Είναι συνέχεια στο αθόρυβο, δεν παίζει το κουμπί, κ κολλούν κάπου κάπου τα πλήκτρα για την ένταση... Δεν πιάνει wifi επίσης... Δεν κλείνει αλλά κάνει μόνο restart. Αν το ξαναανοίξω εναλλάσσονται τα προβλήματα αυτά μεταξύ τους...Μπορείς να δοκιμασεις με σεσουαρ,όχι όμως πολυ ζεστό αέρα, στα μέρη που πήγε το νερό!Επίσης γύρω απο τα κουμπιά και τα ηχεία!Θα έλεγα να μη το ανοίξεις.Aν δε φτιαξει ,υπάρχουν εξιδεικυμενα καταστήματα που αναλαμβάνουν τέτοιες περιπτώσεις.
-
Λοιπόν το σκούπισα κ έκανα αυτό με το σεσουάρ ακριβώς όπως αναφέρθηκε για 5 λεπτά. Προς το παρόν λειτουργεί πάλι κανονικά...
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!
Sent from space using Tapatalk
-
το σεσουάρ είναι λάθος πάντως, να το έχετε υπόψιν σας.
-
Εγω το είπα , γιατι το είχα κάνει στο iPhone της γυναίκας μου που βραχηκε πριν 3 μήνες και απο τότε δουλεύει μια χαρα!
Γιατι είναι λάθος; -
το σεσουάρ το έβαλα από 30 cm απόσταση, κ στην πιο κρύα σκάλα...
-
και έσπρωχνες την υγρασία ακόμα πιο μέσα
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το κλείσεις, να βγάλεις την μπαταρία και να κάνεις ό,τι έγραψε ο Ντίνος. Η ανυπομονησία είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις, το αφήνεις μια δυο μέρες και ελπίζεις
-
και έσπρωχνες την υγρασία ακόμα πιο μέσαΤο καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το κλείσεις, να βγάλεις την μπαταρία και να κάνεις ό,τι έγραψε ο Ντίνος. Η ανυπομονησία είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις, το αφήνεις μια δυο μέρες και ελπίζεις
Να βγαλει την μπαταρια;
-
και έσπρωχνες την υγρασία ακόμα πιο μέσαΕγω νομιζω οτι βοηθας να εξατμιστει γρηγοροτερα το νερο .
-
Με κρύο αέρα;όχι
-
Αυξανεται η επιφανεια επαφης του νερου με τον αερα,οποτε στεγνωνει γρηγοροτερα.Εγω παντως χρησιμοποιησα τη μεση θερμοκρασια .Ουτε το καυτο ουτε το κρυο.
Και δουλεψε. -
Κ εγώ θερμό αέρα χρησιμοποίησα, απλώς στην πρώτη σκάλα. Όχι κρύο τελείως. Κ μάλιστα όχι δυνατό αέρα για να μη σπρώχνει την υγρασία πολύ. Ίσα ίσα να θερμαίνει την υγρασία.
Sent from space using Tapatalk
-
και τελειως καυτο να χρησιμοποιησεις εφοσον ειναι σβηστο ειδικα δε νομιζω να παθει τιποτα.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...