-
ρε συ, τωρα που το σκεφτομαι...
μηπως υπαρχει καμμια πηγη με bluetooth απ την αρχη που να υποστηριζει αυτο που θες.. -
Δεν υπάρχει χώρος και για τρίτη πηγή στο Avensis
-
να τα ξηλωσει ολα εκει χαμου και να κανει ενα ντοκι στεησο για το αηπαντ, να πουμε!
-
για το μάζντα με ενδιαφέρει
-
υπάρχει πρόγραμμα η άλλος τρόπος να συνδεθεί το iphone μέσω bluetooth με άλλη συσκευή.
-
τελευταία το μηλόφωνο σέρνεται του κερατά... είμαι στην 5.0.1 με jb...
ποια τρέχει τώρα? γίνεται εύκολα jb>?
-
5.1.1. Από τα πιο απλά που έχουν κυκλοφορήσει. Ούτε σε DFU mode δεν χρειάζεται να το βάλεις.
-
Βγήκε chrome για iOS. Πολύ καλός φαίνεται.
-
O Google Chrome προκαλεί δυσλειτουργίες στα νέα MacBook Air
http://www.techspot.com/news/49205-goog ... crash.html
Η Google παραδέχθηκε πως φταίει ο Chrome και προσπαθεί να το διορθώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πάλι τα σκάτωσαν στο Googleplex. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
O Google Chrome προκαλεί δυσλειτουργίες στα νέα MacBook Airhttp://www.techspot.com/news/49205-goog ... crash.html
Η Google παραδέχθηκε πως φταίει ο Chrome και προσπαθεί να το διορθώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πάλι τα σκάτωσαν στο Googleplex.Όχι σύμφωνα με τη google:
Google’s response suggests that while Chrome may be inducing the crash, ultimately is an issue with Apple's drivers that allows for the kernel panic to be triggered.
-
Το παραδέχτηκε η google και προσπαθεί να το φτιαξεί. Ανοιχτή παραδοχή της μαλακίας της.
Double bug είναι στην ουσία. Δεν έπρεπε το macos να επιτρέπει σε μια κακογραμμένη σκατένια και τρισάθλια εφαρμογή να δημιουργεί kernel panic, απλά έπρεπε να κλείνει/crashαρει η εφαρμογή. -
Στη google είναι όλοι τους τυρέμποροι και δέν μπορούν να φτιάξουν μια εφαρμογή της προκοπής.
-
Το παραδέχτηκε η google και προσπαθεί να το φτιαξεί. Ανοιχτή παραδοχή της μαλακίας της.
Double bug είναι στην ουσία. Δεν έπρεπε το macos να επιτρέπει σε μια κακογραμμένη σκατένια και τρισάθλια εφαρμογή να δημιουργεί kernel panic, απλά έπρεπε να κλείνει/crashαρει η εφαρμογή.κακογραμμενη σκατενια και τρισαθλια για ενα Memory leak απο θεμα γραφικων του προγραμματος και οχι τιποτα σχετιζομενο με το ιδιο το προγραμμα?
-
Βγήκε chrome για iOS. Πολύ καλός φαίνεται.Είναι σίγουρα πιο αργός από τον Safari και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τον Atomic σε σταθερότητα (με ανοιχτό tab του youtube, χάνει τον ήχο μόλις κάνεις κλικ πάνω του ). Μεγάλη πίκρα το σερφάρισμα στο iPad.
Στις σταθερές αξίες, έχει κυκλοφορήσει το bejeweled για iPad. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
ποσο θα μπορουσα να το δωσω ενα τετοιο;
Αγορα 1.1.2011 περι τα 1250€ τοτε.
-
ένα τι;
-
Τι χαζος, ξεχασα το λινκ...
http://www.everymac.com/systems/apple/i ... specs.html
-
από τότε που έχω βάλει την τελευταία έκδοση του facebook app (καιρό τώρα) αργούν τα πάντα (στο fb) ν'ανοίξουν. ακόμα και με την αναβάθμιση ισχύει η ίδια καθυστέρηση, π.χ. να μπω στο προφίλ μου, να σκρολλάρω στις ενημερώσεις κλπ. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
από τότε που έχω βάλει την τελευταία έκδοση του facebook app (καιρό τώρα) αργούν τα πάντα (στο fb) ν'ανοίξουν. ακόμα και με την αναβάθμιση ισχύει η ίδια καθυστέρηση, π.χ. να μπω στο προφίλ μου, να σκρολλάρω στις ενημερώσεις κλπ. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;Ναι. Είναι για τα σκουπίδια η εφαρμογή του facebook.
-
Για ποιο λογο να μη μου εγκαθιστα itunes?
Λεει συνεχεια οτι μου λειπει κατι στο installation package
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...