-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Γιατι σβηστηκαν τα cydia-instalous-winterboard κτλ ?Γιατί κάνοντας update στο iOS 4 έχασες το jailbreak.
Τώρα ή κάνεις downgrade στη 3.1.3 και ξανά απ'την αρχή...ή περιμένεις για νέο jb.
Εμένα έχει χάσει τη σειρά των app...και μου έχει σπάσει τα νεύρα και έχω και ταξίδι αύριο
-
Θα βγει οπου να ναι το jb μην ανχωνεστε.Υπομονη το πολυ μια βδομαδα!
-
Με ξενύχτησε χθες το 4άρι...αλλά άξιζε το κόπο.
Σούπερ βολικό το email, ωραία τα κάπως ανάγλυφα εικονίδια, νέα κολπάκια στο animation στην εναλλαγή μεταξύ οθονών, wallpaper στο homescreen http://twitpic.com/1ywssj ...δυνατότητα διαφορετικής εικόνας στη lock screen, μπορείς να κάνεις edit τα playlist σου στο iPod, στα albums μπορείς να δεις τις φώτο σου ανά τοποθεσία που τις έχεις τραβήξει, φαίνεται να είναι ένα τσικ πιο γρήγορο και η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο.
Γενικώς είναι ένα update περισσότερο εικαστικό παρά ουσιαστικό κατά την άποψή μου πάντως, καθώς περισσότερες είναι αυτές οι αλλαγές.
Αξίζει η αναμονή πάντως.
-
Το multitasking και η δημιουργία φακέλων δεν ισχύει???
-
multitasking σε 3GS και πάνω [διπλό click του home button όταν είσαι μέσα σε μια εφαρμογή]
φάκελοι σε όλα νομίζω [απλώς drag n' drop ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο]ΤΟ restore που γράφετε ορισμένοι για να περάσετε το iOS 4, τι ακριβώς είναι;
Εγώ δεν έκανα ούτε restore ούτε τπτ. Έβαλα το κινητό στο PC, είδα πως παίζει Update, και όταν το κοίταξα κάποια ώρα αργότερα είχε τελειώσει -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
multitasking σε 3GS και πάνω [διπλό click του home button όταν είσαι μέσα σε μια εφαρμογή]
φάκελοι σε όλα νομίζω [απλώς drag n' drop ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο]true
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΤΟ restore που γράφετε ορισμένοι για να περάσετε το iOS 4, τι ακριβώς είναι;
Εγώ δεν έκανα ούτε restore ούτε τπτ. Έβαλα το κινητό στο PC, είδα πως παίζει Update, και όταν το κοίταξα κάποια ώρα αργότερα είχε τελειώσειΜε το restore διαγράφονται όλα και έχεις τη συσκευή όπως την αγόρασες.
Με update απλά αναβαθμίζει.
Για τόσο σημαντική αναβάθμιση εγώ θα προτιμούσα το restore. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ δεν έκανα ούτε restore ούτε τπτ. Έβαλα το κινητό στο PC, είδα πως παίζει Update, και όταν το κοίταξα κάποια ώρα αργότερα είχε τελειώσειΜε το restore διαγράφονται όλα και έχεις τη συσκευή όπως την αγόρασες.
Για τόσο σημαντική αναβάθμιση εγώ θα προτιμούσα το restore.εγώ που έχω 3.1.2 jb τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω εικόνες μνμ επαφές apps κλπ;;
Υπάρχει τρόπος να τα σβησω όλο και να τα ξαναπερασω όλα Απο την αρχή; -
αντε 2 μερες μεινανε και για εμας ....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για τόσο σημαντική αναβάθμιση εγώ θα προτιμούσα το restore.εγώ που έχω 3.1.2 jb τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω εικόνες μνμ επαφές apps κλπ;;
Υπάρχει τρόπος να τα σβησω όλο και να τα ξαναπερασω όλα Απο την αρχή;Και εγώ την ίδια έκδοση έχω.
Έχω σκοπό να κάνω restore, και μετά sync επαφές και apps.
Είκονες τις περνάω μετά με sync αν χρειαστεί.
Για μηνύματα δεν ξέρω, μάλλον θα χαθούν.
Να ξέρεις όμως οτι αν ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία θα χαθούν saves παιχνιδιών που πιθανόν να είχες και γενικά οι ρυθμίσεις και τα δεδομένα των προγραμμάτων. -
Οι τσαχπινιές του JB.
Tο πρωί μίλησα με την Vodafone και πάλι. Μου είπαν ότι θα μου στείλουν τους κωδικούς για το δωρεάν tethering και με SMS, η διαδικασία αποστολής τους σε επιλεγμένους χρήστες (ατςςςςςςςςςς, όχι παίζουμε! ) άρχισε σήμερα.
Το Navigon εξακολουθεί να μην παίζει μετά από uninstall και επανεγκατάσταστη και την πολυδιαφημισμένη αναβάθμιση του ακόμα να την δούμε.
Αισίως έφτασα στην μια οθόνη, από τις 7 που είχα, με 102 εφαρμογές.
-
Να ρωτησω υπαρχει καποιο σιτε για να φτιαξω ringtones για τον iphonea?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να ρωτησω υπαρχει καποιο σιτε για να φτιαξω ringtones για τον iphonea? -
Να ρωτησω υπαρχει καποιο σιτε για να φτιαξω ringtones για τον iphonea?
Αυτο εψαχνα!
Επισης κατι αλλο.Στο itunes δε μου βγαζει τα ringtones και δε μπορω να περασω απο το pc τα ringtones.Ξερετε τι παιζει?
-
Εγω δεν εχω καταφερει να πεσω στην μια σελιδα ακομα στο iPhone μου, γιατι δεν με αφηνει να ενταξω καποιες εφαρμογες μεσα σε καποιους φακελους. Γιατι να συμβαινει αραγε αυτο ; Επισης δεν μου ανοιγει καποιες εφαρμογες που ειχα κατεβασει (οχι μεσω iTunes). Θα διορθωθουν ολα αυτα με το επομενο jb ?
-
Ναι λογικα.Να σε ρωτησω ποια εχεις μεσα?Εχει βγει jb για το 3g. Και με multitasking.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εγω δεν εχω καταφερει να πεσω στην μια σελιδα ακομα στο iPhone μου, γιατι δεν με αφηνει να ενταξω καποιες εφαρμογες μεσα σε καποιους φακελους. Γιατι να συμβαινει αραγε αυτο ; Επισης δεν μου ανοιγει καποιες εφαρμογες που ειχα κατεβασει (οχι μεσω iTunes). Θα διορθωθουν ολα αυτα με το επομενο jb ?Δυστυχώς κάθε φάκελος μπορεί να πάρει μόνο μέχρι 12 εφαρμογές.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι λογικα.Να σε ρωτησω ποια εχεις μεσα?Εχει βγει jb για το 3g. Και με multitasking.To redsn0w beta λες; Το έβαλες;
Αυτή η σελίδα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά προς το παρόν πολύ άδεια. -
Ναι λογικα.Να σε ρωτησω ποια εχεις μεσα?Εχει βγει jb για το 3g. Και με multitasking.
To redsn0w beta λες; Το έβαλες;
Αυτή η σελίδα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά προς το παρόν πολύ άδεια.Ναι με το redsnow το εβαλα. Να ρωτησω κατι δεν μπορουμε ποια να κατεβασουμε αρχεια απο το www.hackulo.us?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δυστυχώς κάθε φάκελος μπορεί να πάρει μόνο μέχρι 12 εφαρμογές.
Nαι το παρατηρησα και αυτο, αλλα ειδα οτι δεν με αφηνει νε εισαγω καποιες εφαρμογες μεσα σε εναν φακελο ακομα κι αν ειναι η πρωτες που θα επιχειρησω να βαλω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει ...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...