-
Τι σου λέει δλδ;
-
Δεν μου λεει κατι, απλα παω να κανω drag and drop την εφαρμογη στον φακελο και ο φακελος δεν καθεται στην θεση του ( ) Κουνιεται, δεν με αφηνει να ριξω μεσα την εφαρμογη, ενω αν δοκιμασω επιτοπου με καποια αλλη, με αφηνει κανονικα ... Ισως να εχει να κανει με σπασμενες εφαρμογες ;
-
και μέσω iTunes το ίδιο σου κάνει;
Μερικές φόρες πάντως (αν ο φάκελος είναι σε στις άκρες της οθόνης) αρχικά κάνει κάτι τέτοια, αλλά με λίγη επιμονή και σύρσιμο, νταξ, το δέχεται -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μερικές φόρες πάντως ... αρχικά κάνει κάτι τέτοια, αλλά με λίγη επιμονή ... νταξ, το δέχεται
Εξακολουθούμε να μιλάμε για το iPhone, ε;
-
Kι ομως ειχε δικιο, τα καταφερα !
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μερικές φόρες πάντως ... αρχικά κάνει κάτι τέτοια, αλλά με λίγη επιμονή ... νταξ, το δέχεται
Εξακολουθούμε να μιλάμε για το iPhone, ε;
απ' τη ζωή βγαλμένο είναι το iOS
:lol:
Kι ομως ειχε δικιο, τα καταφερα !
να βάλεις προστασία, η επιμονή ενδέχεται να δημιουργήσει αμυχές!
-
Να οργανωθούμε ρε παιδιά ! Αυτή η τεχνολογία όλο παρεξηγήσεις δημιουργεί !
-
Εγώ πάντως από την 4 έχω να πω αρκετά καλά και ένα μεγάλο στραβό !
Η εφαρμογή της φωτογραφίας δουλεύει πολύ πιο σφαίρα και έχω μια εντύπωση ότι βελτίωσε ελαφρώς και την εικόνα. Ωραία οργάνωση δημιουργεί η φακελοποίηση αλλά ο αριθμητικός περιορισμός των περιεχόμενων εφαρμογών είναι καραγκιοζιλίκι.
Για να μπει πρέπει :
- να έχεις κάνει το carrier update (δεν το είχα κάνει γιατί βαριόμουνα)
- να έχεις βάλει το 9.2 itunes
- να έχεις αρκετή τύχη για να μη κοπεί στη μέση.
Καλύτερα κάντε το κατά τις 10-11 που οι αμερικάνοι είναι στη δουλειά ή στο αυτοκίνητο για την επιστροφή από εκεί. Για το ελληνικό ωράριο μην ανησυχείτε. Λίγοι ασχολούνται με το iphone. Πρόσφατα ένας φίλος μου είπε 'τι παντόφλα είναι αυτή ρε μ@λάκα. Πόσα χρόνια το έχεις?!?!?' Που να του εξηγώ τώρα !
To στραβό είναι ότι η ταπετσαρία συνεχίζει να φαίνεται στο background και αν βάλεις καμία σύνθετη εικόνα μπερδεύεται με τους τίτλους των εφαρμογών. Eίχα φτιάξει ένα background με το προγραμματακι first aid που μόλις πάταγες το κουμπί έβγαζε αμέσως ποιον να καλέσει κάποιος σε ανάγκη ούτως ώστε σε περίπτωση που με πάρει παραμάζωμα με τη βέσπα καμιά ξανθιά οδηγός EOS που βάφει χείλη και νύχι ενόσω οδηγεί να μπορέσει ο Εκαβίτης να πάρει τηλ σύζυγο και μάνα. Κάτι τέτοιο περίπου :
Εεε τα γράμματα τα κάτω τώρα φαίνονται και μέσα στη λίστα των εφαρμογών.
Εβαλα μια μαύρη και ησύχασα. Υπάρχει κάποια επιλογή (δε βρήκα) στις συντομεύσεις των εφαρμογών να έχω μαύρο background?Υποτίθεται ότι έκανα το switch για να βρώ την ησυχία μου. Έκανα επανεγκατάσταση του snow leopard, πήρε περίπου μία ώρα (σε 7200 σκληρό έτσι? Τα 7 μπαίνουν σε κανά 20λέπτο ) αλλά τώρα το οφις δουλεύει. Μπορούσα να το έχω με virtualization αλλά έχω αγοράσει τον ορθογράφο/συλλαβιστή της Neurolingo και δεν ήθελα να πάει χαμένος. Επίσης ήθελά να δω αν δουλεύει καλύτερα από τον έμφυτο ορθογράφο του windows office.
-
Κάθε μια από τις έτοιμες εικόνες για ταπετσαρία (αλλά και οποιαδήποτε δικιά σου) σε ρωτάει αν θέλεις να την έχεις μόνο ως οθόνη κλειδώματος, ως οθόνη αφετηρίας ή και τα 2. Για οθόνη αφετηρίας επέλεξα αυτή καθώς καθιστά τα εικονίδια και την περιγραφή τους πιο ευκρινή.
Αντίθετα, για οθόνη κλειδώματος έβαλα ένα φτωχό παιδάκι για να μου θυμίζει ότι πρέπει πάντα να είμαι κοντά σε όσους έχουν την ανάγκη μου.
-
Βγήκε jailbreak για 3GS για όσους έχουν παλιά bootrom και δεν έχουν κάνει jailbreak με spirit.
(custom ipsw δηλαδή με cydia). -
Παιδιά να ρωτήσω.Για gps με ελληνικούς χάρτες τι να κατεβασω;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω.Για gps με ελληνικούς χάρτες τι να κατεβασω;navigon...
πετάει... -
Πέταγε. Για την ώρα δεν δουλεύει.
Εκτός και αν φταίει το reality view 3D.
Προσέξατε φαντάζομαι ότι η κάμερα έχει πλέον και ψηφιακό ζουμ.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πέταγε. Για την ώρα δεν δουλεύει.Εκτός και αν φταίει το reality view 3D.
Προσέξατε φαντάζομαι ότι η κάμερα έχει πλέον και ψηφιακό ζουμ.
εγώ δεν έχω βάλει ακόμα την 4αρα...
περιμένω τους beta testers να βρουν τα bugs... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
navigon...
πετάει...Πως να το ψαξω στο installous?
-
ενα bug που βλεπω ειναι το κλεισιμο του AppStore οταν επανεισαγεις κειμενο προς αναζητηση κατευθειαν
μετα το back απο την προηγουμενη εφαρμογη.
Δεν ξερω αν βγαινει νοημα, το προβλημα υπαρχει. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
navigon...
πετάει...Πως να το ψαξω στο installous?
navigation/popularity/ navigon ag (europe)
-
http://www.engadget.com/2010/06/22/iphone-4-review/.
Looks good.
-
Λάππα εμένα τελικά μου δουλεύει το GPS.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...