-
**edit mod
**
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
iPhone OS-4.0
Ξερουμε σε ποσον καιρο θα βγει?
Ξέρουμε πόσα λεφτά θα κάνει;
Βασικα νομιζα πως ηταν η εκδοση του λογισμικου! Αυτη για ποτε ρε παιδια αμαν ποια!
-
ρε την πόρνη την apple...
πόσα να πιάνει ένα μτχ 3gs 16?? -
Σε hardware σίγουρα είναι ανώτερο απο το 3gs αλλα σε εμφάνιση νομίζω οτι ψηφίζω 3gs. Είναι πιο λιτό και απέριττο και δεν μοιάζει με καμιά άλλη συσκευή. το 4 αντίθετα μοιάζει με htc, LG κλπ... να το δούμε βέβαια και απο κοντά και θα βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα....
-
Χθες έκανα μια τραγική διαπίστωση... Πριν το iphone χρησιμοποιούσα ένα Nokia E51 με σύνδεση κοσμοτέ. Γενικά ικανοποιητικό σήμα στο σπίτι, δεν είχα παράπονο.
Ε παίρνω iphone με voda και το σήμα πήγε περίπατο. Ελάχιστο μέσα στο σπίτι και ικανοποιητικό σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού, κυρίως κοντά σε παράθυρα.
Πως τυχαίνει προχτές το βράδυ να τα παίξει η μπαταρία του iphone και από 40% που το άφησα ανοιχτό το βράδυ, το πρωί να το βρω κλειστό
Βγάζω την sim και την βάζω στο E51... Σήμα όπως ήταν η cosmote και μπορώ να μιλάω σαν άνθρωπος χωρίς να χρειάζεται να κολλάω σε παράθυρα και χωρίς τον φόβο να τελειώσει η κλήση πρόωρα λόγω σήματος, κάτι που με το iphone το πάθαινα πολύ συχνά.
Και ρε φούστη μου τόσο καιρό έβριζα την vodafone πόσο μούφα είναι. -
Restore...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Χθες έκανα μια τραγική διαπίστωση... Πριν το iphone χρησιμοποιούσα ένα Nokia E51 με σύνδεση κοσμοτέ. Γενικά ικανοποιητικό σήμα στο σπίτι, δεν είχα παράπονο.
Ε παίρνω iphone με voda και το σήμα πήγε περίπατο. Ελάχιστο μέσα στο σπίτι και ικανοποιητικό σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού, κυρίως κοντά σε παράθυρα.
Πως τυχαίνει προχτές το βράδυ να τα παίξει η μπαταρία του iphone και από 40% που το άφησα ανοιχτό το βράδυ, το πρωί να το βρω κλειστό
Βγάζω την sim και την βάζω στο E51... Σήμα όπως ήταν η cosmote και μπορώ να μιλάω σαν άνθρωπος χωρίς να χρειάζεται να κολλάω σε παράθυρα και χωρίς τον φόβο να τελειώσει η κλήση πρόωρα λόγω σήματος, κάτι που με το iphone το πάθαινα πολύ συχνά.
Και ρε φούστη μου τόσο καιρό έβριζα την vodafone πόσο μούφα είναι.Στις ρυθμίσεις δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το 3G ?
Η μπαταρία τρώγεται γρηγορότερα όταν δεν έχει καλό σήμα και ακόμη με μεγαλύτερο ρυθμό σε μη καλό σήμα 3g.
Δοκίμασε όμως να πας ρυθμίσεις ->Γενικά -> δικτυο -> ενεργοποίηση 3G και κλείστο. Για το ότι το 3g τρωει γρηγορότερα τη μπαταρία το γράφει και εκεί.
Γενικά το 3g σε λίγα μόνο σημεία έχει καλό σήμα στην αθήνα και έχει τύχει να το δοκιμάσω και από 4 γραμμές σε 2g να πέφτει σε 2 γραμμές σε 3g.
Για το αν πιάνει καλό σήμα το iphone είχα και εγώ κάποιες αμφιβολίες αλλά συγκρινοντάς το με κάποια heavy metal Nokia μπορώ να πω ότι είναι ισάξιο. Το υπόγειο του σπιτιού μου μπορεί να στο διαβεβαιώσει !
-
Έχουν αναφερθεί και στην Αμερική πολλά παράπονα για την ποιότητα λήψης του iPhone πάντως, και το νέο casing που ταυτόχρονα λειτουργεί ως κεραία προφανώς είναι η απάντηση της Apple στα όποια προβλήματα.
Στο σπίτι μου, το ίδιο χάλια σήμα που έχω με το iPhone το είχα και με το motorola και το Nokia που είχα πρωτύτερα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχουν αναφερθεί και στην Αμερική πολλά παράπονα για την ποιότητα λήψης του iPhone πάντως, και το νέο casing που ταυτόχρονα λειτουργεί ως κεραία προφανώς είναι η απάντηση της Apple στα όποια προβλήματα.Στο σπίτι μου, το ίδιο χάλια σήμα που έχω με το iPhone το είχα και με το motorola και το Nokia που είχα πρωτύτερα.
Κάπου είχα διαβάσει ότι πολλά από αυτά τα παράπονα είχαν να κάνουν με την κάλυψη δικτύου της εταιρίας κινητής που διακινεί αποκλειστικά τα iphone εκεί (ΑΤ&Τ ή κάπως έτσι) και εν τέλει τα 'χρεώνονταν' το iphone.
Το iphone το θεωρώ ισάξιο στο σήμα με τα καλύτερα στον τομέα αυτό της Νοκια.
-
-
Έχει να κάνει συνδιασμό εταιρίας παρόχου με το i phone.
Πχ με Voda είχα μια ή δυο γραμμές σπίτι μου, ενώ με cosmo είχα τέρμα...
-
Γνωρίζετε κανέναν τρόπο για να αλλάξω το mouse pointer με κάτι μεγαλύτερο?
Έχει μια επιλογή για zoom αλλά το μεγαλώνει πιξελιασμένο και ειναι κάπως.
έψαξα αλλά δεν βρήκα λύση. -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Apple Releases Safari 5 with Safari Reader and ExtensionsAυτό για μένα είναι πιο 'δυνατό' νέο ακόμη και από το νέο iphone ! Περιμένω με ανυπομονησία να βγει !
-
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Youtube Videoκακώς για μένα εστίασαν τόσο πολύ στη βιντεοκληση. Ένα χαρακτηριστικό που διαθέτει και το φθηνότερο νοκια !
Απο εκεί και έπειτα για μένα τα καλά νεα είναι η δημιουργία φακέλων (επιτέλους) αλλά ακόμη περισσότερο η πολυεπεξεργασια.
Για τη συσκευή μου αρέσει το βίντεο, η μεγαλύτερη μπαταρία (αν και φαντάζομαι ότι η αυτονομία θα είναι στα ίδια επίπεδα καθώς οθόνη και πολλές εφαρμογές θα ρουφανε ενέργεια αβερτα) και το γυαλί πίσω. Ύποπτες σιωπες είναι για τον αυξησανε τη ραμ και σε ποιες χωρητικότητες θα προσφέρεται (φαντάζομαι ίδια θα είναι ολα) και για το πόσο γρηγορότερο θ είναι σε σχέση με 3gs (αν είναι).
Ας περιμένουμε τα πλήρη χαρακτηριστικά και μετά ανοίγουμε σαμπάνιες!
-
H βιντεοκλήση όπως τη γνωρίζουμε ήταν μια αποτυχία.
Το facetime πιστεύω θα έχει καλύτερη τύχη. -
Safari 5
Κατεβάστε το μέσω software update, ή από εδώ.
Πρώτες εντυπώσεις: Ταχύτατο (όχι ότι το 4 ήταν αργό) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψε η blue progress bar μέσα στο address bar.
To reader τα σπάει. Αναγνωρίζει το κείμενο από την σελίδα και στο παρουσιάζει χωρίς διαφημίσεις.
-
Επίσης στο top sites έχουν ξεχωριστό tab για το history, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορο!
21 Ιουνίου κυκλοφορεί δωρεάν το iOS 4 για τις συσκευές μας, ενώ η Gold Master υπάρχει ήδη στο site της apple.
Με την 3 πριν ένα χρόνο είχα δοκιμασει την GM και ήταν πολύ καλή, αλλά δε νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθούμε γιατί η επίσημη είναι πολύ κοντά. -
Ένα ραδιοφωνάκι ρε παιδιά. Έλεος!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...