-
Χρειαζόταν 8απλό quote για να πεις μια λέξη;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα ήμουν απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία, όχι στην Κάτω Πετρομαγούλα. guess what. No f@cking 3g από την Vodafone.Για άλλους λόγους
Πάντως στην περιοχή εγώ πάντα full 3G είχα [Και σήμερα το βράδυ] Ίσως ήταν κατειλλημένα όλα τα slots στις 3G κεραίες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σήμερα ήμουν απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία, όχι στην Κάτω Πετρομαγούλα. guess what. No f@cking 3g από την Vodafone.
Για άλλους λόγους
Πάντως στην περιοχή εγώ πάντα full 3G είχα [Και σήμερα το βράδυ] Ίσως ήταν κατειλλημένα όλα τα slots στις 3G κεραίες
Γιατί ο κάθε παπάρας αφήνει το 3G ανοιχτό χωρίς να το χρειάζεται...
Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα 3G κινητά, χάθηκε το φιλότιμο! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι πόζεροι του istuff δεν ασχολούνται με κάτι λεμέδες που κυνηγάνε ένα τόπι σε γρασίδι, είναι υπεράνωΑπο το πληκτρολόγιο μου το πήρες! Δεν παρακολουθούμε μπασκλασαριες αθλήματα. Εγώ δεν ήξερα καν τι είναι Μουντιάλ. Όχι ότι έχει και φέτος!
Μόνο κρικετ, ιππασία και κυνήγι αλεπουδων παρακολουθώ!για το 3g, δε φταίει ο κόσμος. Την πιο πατάτα κινητό να πάρεις απο το εργοστάσιο τα έχει ενεργοποιημενο. Εδώ μερικοί κάτοχοι 3g δεν ξέρουν τι σημαίνει το Ε διπλα απο την ενταση της κεραίας!
-
Τους γελοίους!
..
...
....
.... εεε, τι σημαίνει; Προχτές μου άναψε για πρώτη φορά!
-
Edge.
Εγώ το έχω παρατηρήσει μόνο στο Βόλο να μου το γυρίζει σε edge. -
Ακριβώς. Το edge είναι κάτι σαν «2.5g». Γρηγόρη ταχύτητα δλδ αλλά όχι τόσο Γρηγόρη όσο του 3g.
Χρήστο αύριο με τον κηδεμόνα σου. Σε βλέπω να πηγαίνεις μεταξεταστεος για σεπτέμβρη αν συνεχίσεις έτσι !
-
Αναγνωρίζω το λάθος μου. Άλλωστε είμαι σίγουρος όλο και κάποια συμμαθήτρια μου θα με βοηθήσει να αφομοιώσω την ύλη.
Safari 5’s ‘Reader’ Nudges Web Publishers to App Store.
Δεν το βλέπω να έχει μέλλον το reader στο Safari. Πάντως το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.
-
Μόνο στη naftemporiki το έχω αντιληφθεί το reader.
Έχει βγει ήδη jailbreak για την 4 GM.
-
Δες αυτή τη σελίδα με και χωρίς το reader. Μέρα με την νύχτα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σήμερα ήμουν απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία, όχι στην Κάτω Πετρομαγούλα. guess what. No f@cking 3g από την Vodafone.
Για άλλους λόγους
Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα 3G κινητά, χάθηκε το φιλότιμο!Δεν ξέραμε να ρωτάμε πριν αφήσουμε το 3G ανοιχτό....
Αντί να κάνουμε παράπονα για την εταιρεία.....
-
Ένα ωραίο ΑΡΘΡΟ για το κατά πόσο η επιμονή στο iphone/ipad σημαίνει και μια μεταστροφή της εταιρίας 'μακριά' από την κλασσική γκάμα φορητοί/imac/mac mini/mac pro.
-
COSMOTE: Φέρνει το iPhone 4 τον Αύγουστο!
-
Τέλεια. Τώρα ξέρω ακριβώς πότε θα πάρει Los Poulos η Vodafone.
BTW, το συμβόλαιο μου λήγει στις 5 Νοεμβρίου. Ξέρουμε τι χρειάζεται για να κάνω πρόωρη διακοπή και πόσο θα πληρώσω επιπλέον;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τέλεια. Τώρα ξέρω ακριβώς πότε θα πάρει Los Poulos η Vodafone.BTW, το συμβόλαιο μου λήγει στις 5 Νοεμβρίου. Ξέρουμε τι χρειάζεται για να κάνω πρόωρη διακοπή και πόσο θα πληρώσω επιπλέον;
Πάρε ένα τηλέφωνάκι στην voda... αυτό έχει να κάνει με το πότε το πήρε (12μηνο ή 18 συμβόλαιο).
τους λές πότε ακριβώς έγινε το συμβόλαιο και σε παίρνουν αυτοί πίσω και σου λένε το ποσό, εμένα μου έστειλαν και μήνυμα...
-
Cosmote: Αρχίζουν οι προεγγραφές για το iPhone 4
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για άλλους λόγους
Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα 3G κινητά, χάθηκε το φιλότιμο!Δεν ξέραμε να ρωτάμε πριν αφήσουμε το 3G ανοιχτό....
Αντί να κάνουμε παράπονα για την εταιρεία.....
Λίγο τεχνολογική (για να μην πως και οικολογική, μιας και το 3G τρώει πολύ περισσότερο μπαταρία) συνείδηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. -
Eπειδή την έφαγα την πατάτα από το mobileme (παρόλο που έκανα τα πάντα προβλεπόμενα και προσεκτικά τελικά ενώ είχε συγχρονίσει τα πάντα (επαφές με ενδιέφερε) σε δεύτερη σύνδεση ξανασυγχρόνισε και έσβησαν τα πάντα! ) Εντάξει, είχα backup αλλα 2-3 τηλέφωνα που πρόσθεσα τελευταία τα έχασα.
Να μην τα πολυλογώ έψαχνα να βρω ένα προγραμματάκι σαν το PC Suite της Νοκια που να έχει backup χωριστά για επαφές, ημερολόγιο κλπ. Τελικά το ξετρύπωσα και είναι πάρα πολύ καλό. Το συνιστώ με κλειστά τα μάτια. Είναι κάτι που θα έπρεπε εγγενώς να υπάρχει και στο itunes. Μετατρέπει επίσης το Iphone σε usb stick αφού σβήνεις, γράφεις ότι θέλεις! Το εξτρά της υπόθεσης είναι ότι μπορείς να σώσεις σε όποια μορφή θέλεις και τα sms σου, κάτι το οποίο ήταν όνειρο θερινής νυκτός μέχρι πρότινος...
-
Για επαφές τι πιο απλό να συγχρονίσεις με το outlook ή το windows address book?
-
Μωρέ απλό είναι. Συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι αφενός δεν κάθομαι κάθε μέρα να κάνω αυτή τη δουλειά (ένας βασικός λόγος που γράφτηκα και στο mobileme) και αφετέρου στο μεσοδιάστημα μπορεί να έχω βάλει 2-3 επαφές και η επαναφορά από το τελευταίο backup φυσικά να μην τις έχει μέσα.
Πέρα από την αρχική άτυχη εντύπωση έχει πολύ πλάκα να σου έρχεται ένα mail ταυτόχρονα σε iphone/mac/PC ή να προστίθεται αυτόματα μια επαφή που έβαλες στο Iphone σε Mac/PC.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...