-
αραγε μπορω να το κανω preorder..?
εχω ξεπουλησει το ΑιΦον μου 2 ΑιΠοντ και 2 mighty mouse καθως εδωσα και το Magic Mouse για να ειμαι ετοιμος...
γιατι δεν λεει να τα κρατησω ολα...
σε αυτες τις εποχες...
καλητερα μια και καλη παρα πολλες και αχρηστες...
-
Τι να κάνεις preorder;
-
Ρε σεις εχει κυκλοφορησει το iPad?
Γιατι το ειδα σημερα σε ενα μαγαζι με μαγειρευτα και μου εκανε εντυπωση
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
iPhone OS-4.0Ξερουμε σε ποσον καιρο θα βγει?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
iPhone OS-4.0
Ξερουμε σε ποσον καιρο θα βγει?
Ξέρουμε πόσα λεφτά θα κάνει;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ξέρουμε πόσα λεφτά θα κάνει;
Δωρεάν για 3GS, σε λίγο θα ξέρουμε περισσότερα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι να κάνεις preorder;το iPhone ΗD η οπως θα λεγεται.
Ειμαι Ιταλια και εχει κανονικα apple store...
αν και τιμες δεν θα μαθουμε ακομα για το νεο κινητο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τι να κάνεις preorder;
το iPhone ΗD η οπως θα λεγεται.
Ειμαι Ιταλια και εχει κανονικα apple store...
αν και τιμες δεν θα μαθουμε ακομα για το νεο κινητο...
iPhone 4!
-
καλά βλέπετε την παρουσίαση....
Είναι αλλού μιλάμε η apple. ειδικά με το σύστημα κεραιών και το retina, μου έχει πέσει το σαγόνι! -
Θα έχει ελληνικά αυτή η παπαριά* ;
*παπαριά γιατί δεν μπορω να το πάρω χαχαχα
-
Στα μέρη μας μάλλον προς Σεπτέμβρη στο τρίτο πακέτο των χωρών.
-
I phone 4 λευκό OMG!!!
-
http://www.apple.com/iphone/features/
Ωραίο το βιντεάκι. Δεν έχω πεισθεί ακόμα για τον νέο σχεδιασμό, ειδικά η έλειψη tapering στις άκρες φοβάμαι ότι θα το καταστήσει πιο δύσκολο στις τσέπες. Από την άλλη και το 3Gs όσο το έβλεπα στις φωτογραφίες μου φαινόταν άσχημο και ατσούμπαλο.
Το hardware είναι εξαιρετικό, το ίδιο καλό με τα κορυφαία android με εξαίρεση την κάμερα. Από την άλλη, το software, in typical Apple fashion, είναι πολύ μπροστά.
Συνολικά μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή, ευχάριστος μονόδρομος για όσους έχουν προηγούμενα iPhone και έχουν επενδύσει στο iOS App Store.
-
tapering ?
-
Το στένεμα στις άκρες.
-
αχα ευχαριστώ
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στις τσέπες απο αυτό... και αυτό γιατί οι δυο βασικές πλευρές του είναι απο γυαλί, πράγα που το κάνει να γλυστράει εύκολα στην τσέπη... έτσι πιστεύω δηλαδη.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Το hardware είναι εξαιρετικό, το ίδιο καλό με τα κορυφαία android με εξαίρεση την κάμερα. Από την άλλη, το software, in typical Apple fashion, είναι πολύ μπροστά.
Συνολικά μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή, ευχάριστος μονόδρομος για όσους έχουν προηγούμενα iPhone και έχουν επενδύσει στο iOS App Store.
Και εγώ πιστεύω ότι πλέον είναι ισάξιο σε πολλούς τομείς που το 3gs υστερούσε ελαφρώς και παραμένουν τα σημεία υπεροχής του.
Θεωρώ όμως ότι ο κάτοχος ενός 3gs που δεν τον ενδιαφέρει τόσο η καλύτερη φωτογραφική και το πολύ καλύτερο βίντεο μάλλον θα περιμένει την μικρή ανανέωση του 4 περίπου στις αρχές του 11. Τη στιγμή μάλιστα που το 3gs μάλλον θα υποστηρίζει πλήρως το νέο λειτουργικό.
Εμένα πάντως σαν 'κοψιά' μου αρέσει περισσότερο το 3gs. Αυτή η ορθογωνοποίηση δεν με ενθουσιάζει αλλά ίσως να ήταν και μονόδρομος για να ξεχωρίσει η νέα συσκευή με τις παλιές. Ένα 'δώρο' διαφοροποίησης από τα παλιότερα ενδεχομένως, για τον μελλοντικό αγοραστή που θα τα 'καταθέσει'.
-
Παιδιά μόνο την κάμερα είδατε εσείς;
Την εκπληκτική οθόνη δεν την πρόσεξε κανείς; ips display!!! OMG!
To πραγματικά ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ retina display δεν το πρόσεξε κανείς;
Την βελτιωμένη μπαταρία με 300 ώρες αναμονής δεν την πρόσεξε κανείς;
Τον εξαιρετικό Α4 δεν τον πρόσεξε κανείς;
Την κατασκευή (σαν υλικά) με το μεταλλικό περίβλημα να αποτελεί 2 ξεχωριστές κεραίες δεν την πρόσεξε κανείς;
Για να μη πούμε για την HD κάμερα και το iVideo!OK ντάξει είπαμε να έχουμε κριτική στάση απέναντι στο επιθετικό μάρκετινγκ της apple, αλλά πραγματικά σήμερα μας έβγαλαν τα μάτια... Εγώ ακόμα προσπαθώ να μαζέψω το σαγόνι μου πάντως.
Και όλα αυτά πλαισιωμένα από ένα εξαιρετικό λειτουργικό. ΟΚ.
Πιστεύω διέλυσε τον ανταγωνισμό η apple σήμερα.
Θα τον βρούνε σε κάνα χαντάκι τον jobs άμα συνεχίσει έτσι. -
Το πρώτο iphone που ζήλεψα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση...
Ότι πρέπει για ένα hardware junkie... -
http://www.engadget.com/2010/06/07/iphone-4-first-hands-on/
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/10259552.stm
BTW, γκάφα ολκής με τα προβλήματα δικτύου. Όταν λανσάρεις μια τέτοια συσκευή, κόβεις τον λαιμό σου να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις τουλάχιστον αξιόπιστο WiFi για την παρουσίαση σου.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...