-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Προσπαθώ από χτές να βγάλω άκρη για ένα γαμήλιο δώρο που θέλω να κάνω:
Συγκεκριμένα, θέλω να κλείσω ένα Σ/Κ σε κάποιο καλό ξενοδοχείο για το μελλόνυμφο ζευγάρι, μάλλον για την ερχόμενη άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού. Σε πολλά ξενοδοχεία που δοκίμασα, κράτηση για του χρόνου δε μπορεί να γίνει μέσω internet, ενώ σε κάποια άλλα με τα οποία επικοινώνησα δεν ξέρουν ακόμα από πότε θα λειτουργήσουν την επόμενη σεζόν....
Καμιά ιδέα?κάτι τύπου coupon που να το πληρώσεις και να τους το δώσεις και να μπορούν να κλείσουν αυτοί όποτε τους βολεύει, δεν προσφέρουν τα ξενοδοχεία; Ή έστω κατόπιν συνεννόησης;
Ίσως θα ήταν ούτως ή άλλως καλύτερα έτσι, από το να βρεις εσύ μαι ημερομηνία γι' αυτούς -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
την έχετε τραγικοποιήσει την Κορίνθου-Πατρών. για όσους δε την ξέρουν ας κάτσουν σπιτάκι τους, οι λοιποί την απολαμβάνουμε μια χαρά και απροβλημάτιστακοιτα, οταν σου ρχεται ο μαλακας στο ρευμα σου απο απενανι , λογικο ειναι
διαφορετικα σαν δρομος δεν ειναι τοσο επικινδυνος
παντως επειδη καταγομαι απο χωριο κοντα στο αιγιο , να ξερεις οτι εχουν πεθανει και πολλοι ντοπιοι , που υποτιθεται οτι ξερουν το δρομο
-
Συγκεκριμένα, θέλω να κλείσω ένα Σ/Κ σε κάποιο καλό ξενοδοχείο για το μελλόνυμφο ζευγάρι, μάλλον για την ερχόμενη άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού. Σε πολλά ξενοδοχεία που δοκίμασα, κράτηση για του χρόνου δε μπορεί να γίνει μέσω internet, ενώ σε κάποια άλλα με τα οποία επικοινώνησα δεν ξέρουν ακόμα από πότε θα λειτουργήσουν την επόμενη σεζόν....
Καμιά ιδέα?Country Club trikolonion Στεμνιτσα
.>>>> Ελληνικο
η στο αντιστοιχο στο Καρπενησι .Θα σου προτεινα κ Ζαγοροχωρια αλλα ειναι μακρια κ δεν ξερω που κατοικουν οι μελλονυμφοι -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Καμιά ιδέα?κάτι τύπου coupon που να το πληρώσεις και να τους το δώσεις και να μπορούν να κλείσουν αυτοί όποτε τους βολεύει, δεν προσφέρουν τα ξενοδοχεία; Ή έστω κατόπιν συνεννόησης;
Ίσως θα ήταν ούτως ή άλλως καλύτερα έτσι, από το να βρεις εσύ μαι ημερομηνία γι' αυτούςΝαι, αυτό το ρημάδι το voucher...ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπο να τους βρω εγώ ημερομηνία -αλλά μου κάνει εντύπωση που *καλές' φίρμες (όπως αυτή ή αυτή δε σου δίνουν δυνατότητα να κλείσεις για του χρόνου.
Τώρα περιμένω τηλ. από ένα που μου γυάλισε και μένα, μπας και βγάλω άκρη. -
Ξέρω ότι έχουμε ένα οικόπεδο σε έναν οικισμό. Ο οικισμός έχει πολύ λίγα σπίτια και δεν υπάρχουν οδοί. Σε κάποιο χαρτί βρήκα τον αριθμό για το οικοδομικό τετράγωνο και τον αριθμό του οικοπέδου. Πού μπορώ να τα βρω αυτά σε κάποιον χάρτη. Εννοώ δωρεάν και ανεπίσημα, για προσωπική χρήση, απλά να ξέρω ποιο οικόπεδο είναι.
Είχα την εντύπωση ότι αυτό που θέλω ίσως να υπάρχει στο σύστημα της εφορίας (είχα δεί χάρτες με οικοδομικά τετράγωνα σε χάρτη όταν διορθώναμε με τον πεθερό μου το Ε9 του) αλλά τότε ήταν με πρόσκληση (by invitation only! ).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ξέρω ότι έχουμε ένα οικόπεδο σε έναν οικισμό. Ο οικισμός έχει πολύ λίγα σπίτια και δεν υπάρχουν οδοί. Σε κάποιο χαρτί βρήκα τον αριθμό για το οικοδομικό τετράγωνο και τον αριθμό του οικοπέδου. Πού μπορώ να τα βρω αυτά σε κάποιον χάρτη. Εννοώ δωρεάν και ανεπίσημα, για προσωπική χρήση, απλά να ξέρω ποιο οικόπεδο είναι.Είχα την εντύπωση ότι αυτό που θέλω ίσως να υπάρχει στο σύστημα της εφορίας (είχα δεί χάρτες με οικοδομικά τετράγωνα σε χάρτη όταν διορθώναμε με τον πεθερό μου το Ε9 του) αλλά τότε ήταν με πρόσκληση (by invitation only! ).
Για δωρεάν δεν ξέρω. Πιθανόν και να μην πληρώσεις κάτι όμως, αν απευθυνθείς σε έναν τοπογράφο που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Δεν νομίζω να ζητήσει και μια... περιουσία για κάτι τέτοιο!
-
Θα πας στην κοινότητα ή στον δήμο που ανήκει ο οικισμός και θα ζητήσεις τοπογραφικό του οικοπέδου σου. Εκεί λέει τα πάντα...
-
έχω να παραλάβω μια αντικαταβολή από ΕΛΤΑ. τα χρήματα θα τα πάρω απ'το τοπικό μου υποκατάστημα ή οποιοδήποτε? την αποστολή πάντως του δέματος την έκανα από άλλο υποκατάστημα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω να παραλάβω μια αντικαταβολή από ΕΛΤΑ. τα χρήματα θα τα πάρω απ'το τοπικό μου πρακτορείο ή οποιοδήποτε? την αποστολή πάντως του δέματος την έκανα από άλλο πρακτορείοΟ ταχυδρομος δεν θα στα φερει;
-
δεν κουβαλάει λεφτά ο ταχυδρόμος πια, στην Αθήνα τουλάχιστον
-
Δεν το ηξερα αυτο.Εχεις καποια ειδοποιηση στα χερια σου;Αυτη δεν γραφει κατι;
-
Καμιά ιδέα?http://www.hotelnemesis.gr/gr/inside_gr.html
Ρίξε μια ματιά εδώ αν σου αρέσει. Είχε πάει η αδερφή μου κι έμειναν ικανοποιημένοι. Δεν ξέρω μονο αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Ρίξε μια ματιά εδώ αν σου αρέσει. Είχε πάει η αδερφή μου κι έμειναν ικανοποιημένοι. Δεν ξέρω μονο αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό.
Ευχαριστώ. Έκλεισα τελικά στα 6 κλειδιά, από το οποίο αποκόμισα εξαιρετικές εντυπώσεις -και με βλέπω να πηγαίνω εκεί πριν από τους δωρολήπτες!
-
Παιζει να μην εχω δει ποιο ωραιο site,το ερωτευτικα μονο απο το site
-
Ευχαριστώ. Έκλεισα τελικά στα 6 κλειδιά, από το οποίο αποκόμισα εξαιρετικές εντυπώσεις -και με βλέπω να πηγαίνω εκεί πριν από τους δωρολήπτες!
Εξαιρετική επιλογή! Πολύ καλό και το gourmet εστιατόριό τους πάνω στη θάλασσα
-
καπιτάλες
-
Έχει κάποιος εμπειρία με το σαιτ?Είναι έμπιστο?
-
Ναι και ναι.
Ανήκει στη Χρυσή Ευκαιρία.
-
Αν μπορείς λίγο παραπάνω ανάλυση και πληροφορίες?Τι πήρες?Πηγαν όλα καλά?Αν πληρώσεις και χρεωθεί η πιστωτική σου αλλά μετά δεν κάνεις χρήση της προσφοράς τι γίνεται?
-
Έχω την εξής απορία:
H γειτόνισά μου είναι νοικοκυρά (δεν εργάζεται κάπου) και μιλάει τέλεια Γερμανικά και Αγγλικά.
Της δώσαμε να μας κάνει μια μετάφραση για την εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι, 4 σελίδες [ενός σχετικά τεχνικού κειμένου] από Γερμανικά στα Αγγλικά, για την οποία το γραφείο που ρωτήσαμε αρχικά μας είχε ζητήσει 300+ ευρώ. Την έκανε, και μάλιστα πολύ καλά, μέσα σε 1 ημέρα.Πώς την πληρώνουμε? Μπορεί να μας βγάλει κάποια απόδειξη για την εφορία? Έχει πρόβλεψη για κάτι τέτοια ο νόμοςς, ή μόνο μαύρα μπορεί να πάρει (από τη στιγμή που δεν την κάνει 'επαγγελματικά' αυτή τη δουλειά)?...
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)