-
308 με τον τουρμπατο 1,6 αφου σ'αρέσει
-
Δηλαδή δεν αξίζει το 308 στα 1400 και όχι σαν αυτοκίνητο γενικά? Γιατί τέθηκε ένα θέμα ασφάλειας παραπάνω (αν δεν έκανα λάθος).
Τα 1600κυβικά δεν θα καίει πολύ? Μήπως έχει τεκμήριο?
-
Απλα θα ειναι κακο στις προσπερασεις το 1.4 με τοσο βαρος..Με το 1.6 120 θα ειναι ικανοποιητικοτατα τα πραγματα..εκει που θα εισαι αααανετος ειναι το 1.6 Τ..
Στο ταξιδι θα καις ακομα και περισσοτερο με το 1.4 αφου θα εισαι αναγκασμενος να το στιβεις σε καποιες περιπτωσεις για να ανταποκριθει.. -
Δεν έχεις και άδικο... Τεκμήριο?
Πάντως ξεφέυγουμε πολύ στην τιμή στα 1600κ και τα μεταχειρισμένα είναι κάπως επίφοβα για κάποιον σαν εμένα...
Πάντως, άλλη χάρη έχει το καινούργιο...
-
Με περίπου 17,5κ παίρνεις κάποιο σαν το παρακάτω
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/732048/ -
Με 17.500€, με δουλέυεις έτσι?
-
Ποιο είναι το όριο σου? 15?
-
Δε νομιζω να υπαρχε ιθεμα τεκμηριου μεχρι τα 1600 κυβικα..
Γραψε ενα ποσο μεχρι το οποιο διαθετεις για να μπορεσουμε να σε κατεθυνουμε καλυτερα..αν και δε μπορω να καταλαβω πως σου προτεινουν κατι στα 17,5 χιλιαρικα οταν ξεκινας για 308 1.4.. -
17κ = Leon 1.4 Tsi or Bravo T-Jet!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
17κ = Leon 1.4 Tsi or Bravo T-Jet!αλλη εντυπωση ειχα και να φανταστεις τα προτεινα..Αρα ακυρα και σορυ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε νομιζω να υπαρχε ιθεμα τεκμηριου μεχρι τα 1600 κυβικα..
Γραψε ενα ποσο μεχρι το οποιο διαθετεις για να μπορεσουμε να σε κατεθυνουμε καλυτερα..αν και δε μπορω να καταλαβω πως σου προτεινουν κατι στα 17,5 χιλιαρικα οταν ξεκινας για 308 1.4..Το 308 1.4 έχει και ακριβότερες εκδόσεις εξοπλισμού που φθάνει στα 16-17κ
Πάντως συμφωνώ πως θα πρέπει ο zedeor να προσδιορίσει λίγο καλύτερα τι οικονομικό όριο έχει και τι ανάγκες θέλει να καλύψει (π.χ. πέρα από τα ταξίδια του χρειάζονται οι μεγαλύτεροι χώροι ενός μικρομεσαίου ή βολεύεται και με τους χώρους ενός μικρού, 3θ ή 5θ κτλ)
-
θεωρώ πως τις 14.000 μετά βίας μπορώ να τις ξεπεράσω, εδώ δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τις φθάσω...
Μπορώ να βολευτώ και με ένα 3θ, δεν έχω πρόβλημα παιδία, το θέμα είναι το οικονομικό, αν είχα αρκετά χρήματα τοτε θα συζητούσαμε σε διαφορετική βάση.
-
Αναγκαστικα περιοριζεσαι στην κατηγορια supermini επομενως..
clio tce,punto evo απο εμενα -
Τότε ισχύουν αυτά που ανέφερε ο nonos και αν θες λίγο μεγαλύτερο σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις το Kia ProCeed
-
Super mini να υποθέσω ότι ένα ταξίδι με 5 άτομα από αθήνα μέχρι Πάτρα θα είναι κόλαση?
Πάντως με 13.000 και 14.οοο σε μεταχειρισμένα μπορώ να βρω κάποιο μινι ή όχι?
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Super mini να υποθέσω ότι ένα ταξίδι με 5 άτομα από αθήνα μέχρι Πάτρα θα είναι κόλαση?Πάντως με 13.000 και 14.οοο σε μεταχειρισμένα μπορώ να βρω κάποιο μινι ή όχι?
supermini για να μην μπερδευεσαι ειναι τα clio,polo,punto,c3,yaris κτλπ...
mini ειναι τα cuore,twingo,aygo,c1,107,panda κτλπ..αυτα δε κανουν για τη δουλεια που τα θες..
Με 13-14 στα μεταχειρισμενα βρισκεις ακομα και Peugeot 607 για να σου δωσω να καταλαβεις.. -
Η αλήθεια είναι όσο ανεβαίνεις κατηγορία κερδίζεις και σε πάτημα στο δρόμο και σε άνεση και σε χώρους κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερο ταξίδι.
Μεταχειρισμένα στα 13-14κ βρίσκεις αρκετά, απλά εκεί θέλει αρκετό ψάξιμο και πολύ προσεκτικό έλεγχο μη σου βγει μάπα το καρπούζι.
-
Α κατάλαβα...
Δεν ξέρω τι να πω είναι τσιμπημένες οι τιμές στο ελλαντα...
Εγώ θα προτιμούσα καινούργιο για να έχει καλή τιμή μεταπώλησης, ένα καλό μεταχειρισμένο έχει 10% κάτω/έτος σύμφωνα με την τρέχουσα, συνεπώς δεν είμαι σίγουρος ότι με συμφέρει ένα μεταχειρισμένο 2 ή 3 ετών. Για πιο κάτω δεν το συζητάω.Γενικά για τα 'φθηνά' 308 και 207 έχω ακούσει ότι παρουσιάζουν προβλήματα.
Επίσης, στο θέμα ασφάλειας πως είναι?Και κάτι τελευταίο για να μην σας πρήζω άλλο σήμερα. Τι πρέπει απαραιτήτως να έχει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, όσον αφορά τα extra τεχνολογικά καλούδια.
-
Καλο θα ειναι να εχει esp κατα τη γνωμη μου και 4-6 αεροσακους..abs ολα εχουν..Και πισω δισκοφρενα καλα θα ηταν..
-
Μην πας σε μεταχειρισμένο αν δεν έχεις και πολλές γνώσεις γύρω απ τα αυτοκίνητα. Ειδικά αυτό τον καιρό κυκλοφορούν πάρα πολλές κομπίνες στην αγορά. Ένας φίλος που η ασφαλιστική του έβγαλε το αμάξι του αποζημίωση για ολική, το βρήκε 3 βδομάδες μετά να πωλείται σε μάντρα μεταχειρισμένων ως ελαφρά μεταχειρισμένο (φυσικά για έλεγχο σε συνεργείο ούτε λόγος απ το μαντρά). Κάποιος θα την πατήσει και θα κλαίει.
14κ για καινούριο -> Clio 1.2TCE, ή Kia Ceed/Proceed 1.4
peugeot 308 1400 or ?