-
Παιδία καλησπέρα είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Σκοπεύω να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να έχω πελαγώσει.
Έχω δει αρκετά μοντέλα αυτά που μου άρεσαν αρκετά είναι το 308 στα 1400 κυβικά όπως επίσης μου άρεσε και το ds3. Δυστηχώς δεν έχω παραπάνω χρήματα για μια πιο πλούσια έκδοση.Θα ήθελα την βοήθεια σας είτε για τα παραπάνω μοντέλα ή για κάποιο άλλο σε αυτή την κατηγορία.
-
Έχω δει αρκετά μοντέλα αυτά που μου άρεσαν αρκετά είναι το 308 στα 1400 κυβικά όπως επίσης μου άρεσε και το ds3. Δυστηχώς δεν έχω παραπάνω χρήματα για μια πιο πλούσια έκδοση.Θα ήθελα την βοήθεια σας είτε για τα παραπάνω μοντέλα ή για κάποιο άλλο σε αυτή την κατηγορία.
-
-
Τι διαδρομές κάνεις;
Γενικά μιλώντας, μικρομεσαίο στα συγκεκριμένα κυβικά + ατμόσφαιρα, δεν...
Γιατί δεν κοιτάς για ένα 207 πχ με ένα καλύτερο μοτέρ;
-
Κατά κύριο λόγω κάνω ΑΘήνα - Κόρινθο και Αθήνα-Πάτρα, και γενικά μακρινές εκδρομές αλλά όχι τόσο συχνά (αλλά αρκετές).
Το 207 δεν μου άρεσε και τόσο πολύ για αυτό... Μοιάζει με το 206 και δεν μου άρεσε η οδηγηκή συμπεριφορά του...
Το 308 σε μεγαλύτερο κινητήρα ξεφελυγει στις τιμές... αν δεν κάνω λάθος.
-
Τι budget έχεις δηλαδή;
Στο 207 τι δεν σου άρεσε στη συμπεριφορά του;
-
α) αφού κάνεις μεγάλες διαδρομές κοίτα για μικρομεσαίο (κατηγορία μεγέθους 308 δηλαδή), είναι πιο σταθερό και πιο άνετο στην εθνική οδό
β) αφού δε σου άρεσε η συμπεριφορά του 207 δε θα σου αρέσει ούτε το DS3
γ) μη μένεις στην εμφάνιση, αυτό θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που θα κοιτάξεις αφού αποφασίσεις μοτέρ και κατηγορία μεγέθους
δ) αφού κυκλοφορείς τόσο σε εθνική οδό πάρε μικρό τούρμπο και όχι ατμοσφαιρικό. Leon 1.4 TSI 125 ίππων ή Fiat Bravo 1.4 120 ίππων είναι οι δικές μου προτάσεις για το budget που καταλαβαίνω ότι έχεις.
-
Εντάξει ρε παιδία θα δω και την εμφάνιση (πρώτο αυτοκίνητο και είμαι 23)...
Παιδία το buget όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο, το ds3 είναι πολύ όμορφο αλλά είναι αρκετά μικρό αν δεν κάνω λάθος... το 207 έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο σταθερό...
ϊσως και να κάνω λάθος (δεν έχω μεγάλη εμπειρία-ούτε είμαι αντικειμενικός, οδηγώ citroen gs club 1200 κυβικά 1978 μοντέλο) σε όποιο καινούργιο και να μπω μου φαίνετε...
Το leon το σκεφτόμουν και εγώ αρκετά, αλλά είδα το 308 και το θεώρησα καλύτερο.
-
308 1400;;; Κάνε μια χάρη στην μανούλα σου και πάρε κάτι καλύτερο παλικάρι μου! 1000 φορές το Leon 1.4 Tsi!!!
-
polo 1.2 tsi;
-
Έχουν δίκιο....Leon 1.4 TSI και δεν θα βγεις καθόλου ζημιωμένος!!!
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
το 207 έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο σταθερό...μηπως ειναι τοσο σταθερο που βαριεσαι?
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Εντάξει ρε παιδία θα δω και την εμφάνιση (πρώτο αυτοκίνητο και είμαι 23)...Παιδία το buget όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο, το ds3 είναι πολύ όμορφο αλλά είναι αρκετά μικρό αν δεν κάνω λάθος... το 207 έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο σταθερό...
ϊσως και να κάνω λάθος (δεν έχω μεγάλη εμπειρία-ούτε είμαι αντικειμενικός, οδηγώ citroen gs club 1200 κυβικά 1978 μοντέλο) σε όποιο καινούργιο και να μπω μου φαίνετε...
Το leon το σκεφτόμουν και εγώ αρκετά, αλλά είδα το 308 και το θεώρησα καλύτερο.
Οταν με το καλο παρεις οτι αποφασισεις ενημερωσε με σχετικα με την gs αν δε θελεις να την κρατησεις..Ενδιαφερομαι και εγω και καλος φιλος και συμφοιτητης μου..
Παντως απο τη gs δυσκολα θα βρεις καλυτερα φρενα..
Κοιτα για καποιο μικρομεσαιο φτηνο τουρμπατο bravo,leon π.χ.
Ακομα στα μικρα κοιτα για clio tce,punto 135..
Οι c4 coupe 1.6 120 αν θελεις να μεινεις στη φιρμα σε ενδιαφερει? Πρεπει να εχει καλη τιμη και μια χαρα θα ταξιδευεις.. -
Γιατί το λες αυτό? (πραγματικά είμαι ψιλοάσχετος και δεν τα πιάνω όλα)...
Το 1200 δεν είναι λίγο μικρό για τις αποστάσεις που θέλω?
-
Από θέμα γούστου δεν μου αρέσει καθόλου το C4... τι να κάνουμε και η αισθητική παίζει τον ρόλο της...
-
Θα περιμένω να δω την απόφαση του λαικού δικαστηρίου....
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Γιατί το λες αυτό? (πραγματικά είμαι ψιλοάσχετος και δεν τα πιάνω όλα)...Το 1200 δεν είναι λίγο μικρό για τις αποστάσεις που θέλω?
Άλογα/ροπή σε νοιάζουν, όχι τα κυβικά.
-
Να κοιτάξω τίποτα σε μεταχειρισμένο...?
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Να κοιτάξω τίποτα σε μεταχειρισμένο...?+1
-
Σε μεταχειρισμένο τι όμως? Προτείνετε κάποιο σε κάποια καλύτερη κατηγορία...
peugeot 308 1400 or ?