-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Fiat Dublo. All the way......και τα μυαλά στα κάγκελα!!
-
Μήπως το παρόν τόπικ έκανε τον κύκλο του και είναι ρεαλιστικό να κλειδωθεί πριν συνεχίσει ο καθένας να ποστάρει αδιακρίτως ότι αμάξι υπάρχει σε παραγωγή ως το πλέον κατάλληλο?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μήπως το παρόν τόπικ έκανε τον κύκλο του και είναι ρεαλιστικό να κλειδωθεί πριν συνεχίσει ο καθένας να ποστάρει αδιακρίτως ότι αμάξι υπάρχει σε παραγωγή ως το πλέον κατάλληλο?αφου απ την Κορβετ πηγαμε στο Σιροκο και μετα στο Τουαρεγκ(κατι τετοιο) τι περιμενες?
-
Λοιπόν φιλαράκ' για να μην τα δεις όλα ανάποδα, σε βλέπω να καταλήγεις στο γνωστό μοντέλο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λοιπόν φιλαράκ' για να μην τα δεις όλα ανάποδα...πως το έκανε αυτό?
-
Απλα δεν αγορασε Polo, αυτο εκανε...
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Απλα δεν αγορασε Polo, αυτο εκανε...Θέλει χέρια η Μίτο ε?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Απλα δεν αγορασε Polo, αυτο εκανε...
Θέλει χέρια η Μίτο ε?
Απο τετοια χερια και πανω!!!
ΥΓ: Δειτε στο 1:40 !!!
-
Διαφωνείς ότι το Polo είναι αναίσθητο σε σχέση με τη MiTo;
-
Φαντάσου ότι όταν μια κοπέλα θέλει να κατηγορήσει τον καλό της για αναισθησία (so typical) χρηστιμοποιεί το polo ως μέτρο σύγκρισης.
πχ: Παύλο, πιο αναίσθητος από polo είσαι, εγώ εδώ σου λέω ότι χωρίζουμε και εσύ με κοιτάς χωρίς να λες τίποτα... σνιφ σνιφ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φαντάσου ότι όταν μια κοπέλα θέλει να κατηγορήσει τον καλό της για αναισθησία (so typical) χρηστιμοποιεί το polo ως μέτρο σύγκρισης.πχ: Παύλο, πιο αναίσθητος από polo είσαι, εγώ εδώ σου λέω ότι χωρίζουμε και εσύ με κοιτάς χωρίς να λες τίποτα... σνιφ σνιφ
Στα λόγια μου ήρθες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φαντάσου ότι όταν μια κοπέλα θέλει να κατηγορήσει τον καλό της για αναισθησία (so typical) χρηστιμοποιεί το polo ως μέτρο σύγκρισης.πχ: Παύλο, πιο αναίσθητος από polo είσαι, εγώ εδώ σου λέω ότι χωρίζουμε και εσύ με κοιτάς χωρίς να λες τίποτα... σνιφ σνιφ
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Διαφωνείς ότι το Polo είναι αναίσθητο σε σχέση με τη MiTo;Πλακα κανω για το Polo...
-
Διαφωνείς ότι το Polo είναι αναίσθητο σε σχέση με τη MiTo;
Πλακα κανω για το Polo...
Στο Νίκο147120i320si500κλπ απαντούσα και δεν πρόσεξα ότι είχες απαντήσει εντωμεταξύ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λοιπόν φιλαράκ' για να μην τα δεις όλα ανάποδα, σε βλέπω να καταλήγεις στο γνωστό μοντέλο.ακόμα και τούμπα κούκλα είναι η γκ@υλάρα μου...
-
Πατωντας στα τεσσερα ειναι ακομα πιο κ@υλα ομως!!!
-
Πατωντας στα τεσσερα ειναι ακομα πιο Γκ@υλα ομως!!!με Γ ...
πρέπει να το νιώθεις όταν το λες...
-
Νταξ ναουμ, μπαρδον.
-
το τι γελια πατάνε οι μυημένοι εξαρχής δε λέγεται ειμαι 100% σίγουρος
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες απαντησεις σας.
πηρα τελικα μια SL 55 amg.Ε ναι ήταν όντως πολύτιμες,
καλορίζικο το 'αστέρι'.
Προσωπικά λατρεύω τη σειρά SL της mercedes, το θεωρώ την διαχρονικότερη ναυαρχίδα της....Νάσε αυτό από όσων γνωρίζω έχει ναι μεν πάτωμα, αλλά θέλει και γραμμές τσολιά ας πούμε στην πίστα των Σερρών, εεε, ρώτα τους αλφίστι που ξέρουν
BMW Z4 Sdrive35i η corvette CO6