-
Είπαμε είναι μέγιστο έγκλημα να αφήνουν τα βαριά και επαγγελματικά οχήματα να πηγαίνουν από παραδρομους. Η Τροχαία μόνο κλήσεις για παρκάρισμα στα σημεία που έχουν μπει επίτηδες σήματα ξέρει να δίνει.
-
Ο χρήστης Master Lalakis έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ notisjim.Ξέρει κανείς αν στην παράκαμψη των διοδίων των αφιδνών έχει τρελή κίνηση;Η κίνηση έχει να κάνει με την ώρα,δλδ μόνο σε ώρα αιχμής θα βρείς κίνηση.Δεν θα τον χαρακτήριζα ιδιαίτερα επικίνδυνο και αν δεν έχεις απαιτήσεις ταχύτητας είναι καλός....πάνω από όλα είναι θέμα συνήθειας.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ notisjim.Ξέρει κανείς αν στην παράκαμψη των διοδίων των αφιδνών έχει τρελή κίνηση;
Η κίνηση έχει να κάνει με την ώρα,δλδ μόνο σε ώρα αιχμής θα βρείς κίνηση.Δεν θα τον χαρακτήριζα ιδιαίτερα επικίνδυνο και αν δεν έχεις απαιτήσεις ταχύτητας είναι καλός....πάνω από όλα είναι θέμα συνήθειας.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να το κάνω το δρομολόγιο να δω τι παίζει.Αν θυμάμαι βγαίνoυμε από την Εθνική στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου. Στο φανάρι κάνουμε αριστερά και ακολουθούμε τον παράδρομο και στο σχηματάρι μπαίνουμε στην εθνική (έχει και ένα βενζινάδικο εκεί κοντά) -
Κατά αρχήν ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ τον φίλο μας notisjim για τις οδηγίες του….. θα το φορτώσω στο κινητό μου και ……ελπίζω να τρέχει σε android…..
Oσο για τα διόδια των Αφιδνών επειδή λογω Ευβοίας, χρησιμοποιώ τον παράδρομο αυτό ΠΑΡΑ πολλά χρόνια και τον έχω μάθει σχεδόν με κλειστά μάτια. Θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ προσπεράσεις μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που είναι ανοιχτός ο δρόμος με ορατότατα και γενικά υπάρχουν πολλά αμάξια καθώς και βαρέα…..
Με προσοχή ο δρόμος περνιέται μόνο που αν σας κάτσει κάποιο βαρέα όχημα σας πηγαίνει «καρότσι» μέχρι το τέλος….. -
Ευχαριστώ πολύ notisjim.Ξέρει κανείς αν στην παράκαμψη των διοδίων των αφιδνών έχει τρελή κίνηση;
Η κίνηση έχει να κάνει με την ώρα,δλδ μόνο σε ώρα αιχμής θα βρείς κίνηση.Δεν θα τον χαρακτήριζα ιδιαίτερα επικίνδυνο και αν δεν έχεις απαιτήσεις ταχύτητας είναι καλός....πάνω από όλα είναι θέμα συνήθειας.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να το κάνω το δρομολόγιο να δω τι παίζει.Αν θυμάμαι βγαίνoυμε από την Εθνική στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου. Στο φανάρι κάνουμε αριστερά και ακολουθούμε τον παράδρομο και στο σχηματάρι μπαίνουμε στην εθνική (έχει και ένα βενζινάδικο εκεί κοντά)Σωστά έχει ένα shell,μπορείς όμως να βγείς πιο νωρίς εθνική,από το σείριος.
-
Από τον Σείριο πως πηγαίνοντας για Λαμια;
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
[quote='Master Lalakis'
Σωστά έχει ένα shell,μπορείς όμως να βγείς πιο νωρίς εθνική,από το σείριος.
Που το έχει το shell;;;; πριν από το Σείριο;;;; πως και δεν το έχω προσέξει τόσο καιρό;;;;
-
Καλημέρα.
Δεν υπάρχει καμία έξοδος, σε κανένα Σείριο και καμιά Shell. Δυστυχώς η παράκαμψη σε βγάζει στο Σχηματάρι. Εδώ και χρόνια. -
Καλημέρα
Έγραψα παραπάνω ότι μπαίνεις εθνική από το σχηματάρι και σαν σημείο αναφοράς λίγο πριν βγεις στην εθνική έχει ένα βενζινάδικο coral gas (oxi shell λάθος μου) -
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Από τον Σείριο πως πηγαίνοντας για Λαμια;Πηγαίνοντας για Λαμια μόλις περάσεις τα σειριος στα 200μ.κάνεις δεξιά,περνάς κατω απο εθνική βγαίνεις στα απεναντι σειριος(προς Αθηνα) και ξαναγυρνάς σε παραλληλο δρόμο(παλι κατω απο την εθνικη)που σε βγαζει στο βενζιναδικο (προς λαμια)και ξαναμπαινεις εθνικη...Ακουγεται καπως αλλα αν το κανεις μια φορα ειναι πολυ ευκολο.Τελευταια φορα το έκανα στις 31/12/2015.
Που το έχει το shell;;;; πριν από το Σείριο;;;; πως και δεν το έχω προσέξει τόσο καιρό;;;;
Το shell είναι στο Σχηματαρι(στα δεξιά μας πηγαινοντας για λαμια)μολις περναμε το shell,στριβουμε αριστερα και στα 50μ δεξια και βγαινουμε εθνικη
-
Πηγαίνοντας για Λαμια μόλις περάσεις τα σειριος στα 200μ.κάνεις δεξιά,περνάς κατω απο εθνική βγαίνεις στα απεναντι σειριος(προς Αθηνα) και ξαναγυρνάς σε παραλληλο δρόμο(παλι κατω απο την εθνικη)που σε βγαζει στο βενζιναδικο (προς λαμια)και ξαναμπαινεις εθνικη...Ακουγεται καπως αλλα αν το κανεις μια φορα ειναι πολυ ευκολο.Τελευταια φορα το έκανα στις 31/12/2015.
Καλησπέρα,
δεν το καταλαβαίνω το παραπάνω. Αν έχω φτάσει στον Σείριο (και είμαι Εθνική) έχω πληρώσει στις Αφίδνες. Τα επόμενα διόδια είναι στο 90. Γιατί να βγώ στο Σείριο και να ξαναμπώ στο Σχηματάρι ? Εκτός αν είμαι εκτός Εθνικής και θέλω να μπώ δωρεάν στο Σχηματάρι. -
Ο χρήστης Asenna έγραψε:
Πηγαίνοντας για Λαμια μόλις περάσεις τα σειριος στα 200μ.κάνεις δεξιά,περνάς κατω απο εθνική βγαίνεις στα απεναντι σειριος(προς Αθηνα) και ξαναγυρνάς σε παραλληλο δρόμο(παλι κατω απο την εθνικη)που σε βγαζει στο βενζιναδικο (προς λαμια)και ξαναμπαινεις εθνικη...Ακουγεται καπως αλλα αν το κανεις μια φορα ειναι πολυ ευκολο.Τελευταια φορα το έκανα στις 31/12/2015.
Καλησπέρα,
δεν το καταλαβαίνω το παραπάνω. Αν έχω φτάσει στον Σείριο (και είμαι Εθνική) έχω πληρώσει στις Αφίδνες. Τα επόμενα διόδια είναι στο 90. Γιατί να βγώ στο Σείριο και να ξαναμπώ στο Σχηματάρι ? Εκτός αν είμαι εκτός Εθνικής και θέλω να μπώ δωρεάν στο Σχηματάρι.Καλησπερα και σε εσένα και καλή χρονιά,η συζήτηση ήταν για την παράκαμψη αφιδνών,βγαίνω δλδ εκτός εθνικής(αγ.Στέφανο),συνεχίζω στον παράδρομο και ξαναβγαίνω εθνική στο Σχηματάρι(παντα κατεύθυνση Λαμια)και είπα ότι μπορείς να βγείς εθνική πολύ πριν το Σχηματάρι,στο σειριο.....και εξήγησα πως
-
Fivos07 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μερικές διευκρινίσεις αν θέλεις
Δηλαδή το περίφημο άνοιγμα στο Σείριο είναι ακόμα ανοιχτό;Αν δεν κάνω λάθος όταν πηγαίνοντας για λαμία από τον παράδρομο λίγο μετά το Σείριο κάνω αριστερά κάτω από την εθνική και στο καπάκι αριστερά και βρίσκω το άνοιγμα μπαίνω και περνάω απέναντι . -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΝΑΙ, ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΙΣ 28/12/2015.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ notisjim@in.gr ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
-
Fivos07 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μερικές διευκρινίσεις αν θέλεις
Δηλαδή το περίφημο άνοιγμα στο Σείριο είναι ακόμα ανοιχτό;Αν δεν κάνω λάθος όταν πηγαίνοντας για λαμία από τον παράδρομο λίγο μετά το Σείριο κάνω αριστερά κάτω από την εθνική και στο καπάκι αριστερά και βρίσκω το άνοιγμα μπαίνω και περνάω απέναντι .Έτσι ακριβώς.Είναι πολύ εύκολο,όπως και η άλλη παράκαμψη για να αποφύγεις τα διόδια της Θήβας.
-
Ευχαριστω και παλι αλλα εχω κολλησει σχετικα με την παρακαμψη των Αφιδνων προς Θεσσαλονικη(προς Αθηνα ειναι ευκολο) εκει οπου περναω απεναντι (κατω απο ε.ο) στο Σειριο με μετωπο προς Αθηνα, δεν καταλαβα πως θα περασω απο την απεναντι για να βγω για Λαμια....
-
καλησπερα .Μολις περασεις το ανοιγμα και μπεις στο σειριο θα περασεις καθετα ολοκληρο το παρκιν και θα βρεις ενα αλλο δρομακι μεσα στο σειριο που περναει και αυτος κατω απο την εθνικη και σε βγαζει στην απεναντι πλευρα του Σειριος με μετωπο προς Λαμια!
-
Ευχαριστω και παλι τον φιλο notisjim (εκπληκτικη δουλεια) και τον zoispag για την πολυτιμη βοηθεια.
-
Η παράκαμψη Αφιδνών (και στα δυο ρεύματα) είναι από τις χειρότερες , δρόμος διαλυμένος , άπειρες νταλίκες , οδηγοί που βιάζονται (πάτε από τα διόδια βλάκες!) και κάνουν όχι απλός παραβάσεις του ΚΟΚ αλλά της λογικής, τρακτέρ ,αγροτικά , δίκυκλα που πάνε πάνω στη διπλή διαχωριστική με + 40 χλμ από τους υπόλοιπους γιατί έχουν γκάζια αλλά και ψόφια παπιά που προσπαθούν να ανέβουν την ανηφόρα των διοδίων με max 40 και φυσικά δεν μπορείς να τα προσπεράσεις γιατί απλά δε χωράς .
Καλά νύκτα δε το συζητάμε, ένα στα τρία ΙΧ με καμένο το ένα φως άλλα που όταν σβήνουν τη μεγάλη σκάλα ...μένουν με τα θέσεως , εννοείτε δίκυκλα απλά χωρίς φώτα όμως το κλου της βραδιάς (κυριολεκτικά ) οι νταλίκες με τα άπειρα led που σου γ@μ@νε και τη τελευταία υποψία νυκτερινής όρασης , νύκτα με βροχή , το μεροκάματο του τρόμου δε λέω άλλα...
Όποιοι τη κάνετε... κάντε το σταυρό σας !
Που τα ξέρω και γιατί τη κάνω εγώ ; Είναι το πατρικό μου πάνω της δεν έχω επιλογή !
-
Θελω να ξερω τι κανουν οι εταιρειες που εχουν τα διοδια τωρα που κλεινουν οι αγροτες και στελνουν τα αυτ\τα απο αλλου?Μαλλον μουγκα αλλα
γρινιαζουν με τις παρακαμψεις....
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...