-
Гνωρίζει κανείς αν έχει κλείσει η είσοδος στα macdonalds στο Κιάτο;
-
Στον κομβο Λεπτοκαρυας εβαλαν πλευρικα διοδια και στην εξοδο της διαδρομης προς νοτια (Απο Θεσσαλονικη προς Αθηνα)
την τελευταια φορα που 'κατεβαινα' ηταν με τα χιονια και δεν μπηκα απο την παρακαμη, εδω λεει οτι ενεργοποιηθηκαν απο τις 8 Δεκεμβριου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. προς ενημέρωση των ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν τον
Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ανακοινώνει τα ακόλουθα:Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η λειτουργία του
Πλευρικού Σταθμού Διοδίων Λεπτοκαρυάς που βρίσκεται στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Αθήναhttp://www.aegeanmotorway.gr/pdf/press/ ... %A3%20.pdf
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι απο χθες που έγραφα τα παραπανω και 3 ατομα σκοτώθηκαν στα Βάγια Βοιωτιας και για ποιο λογο ,για να γλυτώσει τα υπερογκα διόδια το βυτιοφορο απο τη Βέροια...,μέχρι στιγμής 5 έχουν σκοτωθεί στη παλαιά Εθν.οδό ,αλλά τι καθομαι και γράφω τώρα ...αν δε ζει κάποιος το πρόβλημα μέσα στο σπίτι του ,στα αρχίδια του έτσι ;;; Έτσι !Αυτό το ατύχημα ξέρει κανείς που ακριβώς έγινε? Μιλάμε για την παράκαμψη της διοδίων της Θήβας που βγαίνει στο 90? Γιατί βλέπω στο χάρτη ότι τα βαγια είναι αρκετά μέσα και δεν έχουν σχέση με την παράκαμψη..
Ρωτάω γιατί η ασφάλεια των παρακαμψεων είναι ένα σημαντικό θέμα... -
Πρόκειται για την παλαιά εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας απο Θηβα-Λειβαδεια-Αμφικκεια-Μπραλλος κτλ κτλ και όχι τους παρά δρόμους ένθεν και ένθεν της εθνικής
-
Ο χρήστης bomberb17 έγραψε:
Παιδιά κάποιος αν μπορεί να ξαναανεβάσει το αρχείο των παρακάμψεων του Απριλίου (Avoid_Toll_Stations_of_National_Roads_of_Greece_routes_2014-04-26.zip), γιατί το rapidshare δεν είναι τσάμπα πλέον..Θα φτιαχτούν καινούργιες διαδρομές φίλε μου, αναμονή, έχω ελάχιστο προσωπικό χρόνο
ευχαριστώ τον panoshm για τα αρχεία , άλλα επειδή δυστυχώς δεν εχω Garmin και εχω ενα navigon μετέτρεψα τα αρχεία σε μορφή navigonfresh. http://gatsinik.blogspot.com/2014/08/navigon.html
Σε ευχαριστώ για την αναφορά
Από 8 Σεπτεμβρίου λειτουργούν πλέον τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου...Οπότε αδύνατη η αποφυγή των διοδίων της Αγ.Τριάδας
Eκλεισε ομως η παρακαμψη στο 140κμ(διοδια Τραγανας) προς αθηνα απο το πρατηριο πρωην ελιν τωρα νομιζω revoil και δεν ξερω απο μπαινουμε....
ΝΑΙ αυτη έκλεισε ,στρίβεις λιγο πιο πρίν για Αταλάντη και μετα τα γνωστά ->Τραγανα->Προσκυνας->..
Ενημέρωση :
1)Στην παρακαμψη της Αγ.Τριάδας Φθιώτιδας ,ο χωματόδρομος (αρκετα κακός σε μερικά σημεια) ασφαλτοστρώθηκε πλέον !!!! και ο παράδρομος πλέον ειναι ανετος και ασφάλτινος εκτος απο καποιο χωμάτινο κομμάτι στην αρχή-μέση ( προβλημα στις απολλοτριώσεις χωραφιών), όμως φευ.. !2)Εχουν μπει παραπλευρα διόδια προς Μπράλο-Θερμοπύλες ( εισοδος παραδρομου διαφυγής με κατευθυνση προς Αθηνα) αλλά και στο Μώλο ( εισοδος παραδρομου διαφυγής με κατευθυνση προς Λαμία) και εδω αρχίζουν τα δυσκολα για οσους δεν ξερουν την περιοχή .
Προς Αθηνα,πρέπει να στρίψεις πολυ πιο πάνω στην Ανθήλη --> ακολουθεις ταμπέλα για Ανθηλη δεξια της ΝΕΟ ,περνάς κάτω απο γέφυρα στα αριστερά προς Ανθήλη και ακολουθείς παραπλευρο ασφαλτινο δρομο με αφετηρία τα GOODYS , παραλληλα στην ΝΕΟ με αντιθετη φορά, ο δρόμος πολύ καλός ασφαλτινος διπλής κατευθυνσης ,καλές ταχύτητες , προσοχη στα φορτηγά ! .Θα βγείς στα Καμμένα Βούρλα ,στην εισοδο της πόλης στο κυκλικο κόμβο κάνεις δεξιά ( βέβαια αν θες μπορεις να μπεις και μεσα για καφεδακι ,ειναι ωραια και ησυχα αυτη την εποχη) ,περνάς κάτω απο γεφυρα και θα στρίψεις για Αθήνα όπου δεις ταμπέλα ,ουσιαστικά στο ιδιο σημειο θα μπείς καθώς έρχεσαι απο Αθήνα ( το περιγράφω παρακάτω )
Πρός Λαμία βγαινεις στην 2η εξοδο για Καμμένα Βούρλα στριβεις αριστερά στη ΠΕΟ ,ακολουθεις ασφαλτινο παραπλευρο δρομο διπλα στην ΝΕΟ με καλες ταχυτητες για Μωλο ->Αγ.Τριάδα αφήνεις τα μετωπικά διόδια στη ΝΕΟ στα αριστερά σου και συνεχίζεις για Ανθήλη ,εκεί στα GOODYS μπορεις να μπεις στη ΝΕΟ ξανά , δεν μπορω να τα περιγραψω πιο αναλυτικά γενικά εχει δυσκολέψει η κατασταση γυρω απο ΛΑμία και λογω των πλευρικών που θεσαν σε λειτουργια οι μαλάκες και ειναι πολλαααά , αλλά και λογω εργων στον κομβο εισοδου Λαμιας3)Ειπαμε βεβαια ότι για τα διοδια τραγανας στριβεις πλεον υποχρωτικά στην αταλαντη ,η εισοδος στο πρατηριο εκλεισε
Αυτά
Υ.Γ Να μην ξεχάσω σε 2,5 μηνες περιπου ( αρχές 2015) θα λειτουργησουν και μετωπικά διόδια παρακάτω ~20χλμ περίπου στο υψος Αγ.Μαρίνας (πριν την Στυλιδα), ήδη ετοιμάζονται ..,αλλά και πλευρικά Στυλιδα - Ραχες αργότερα ,καλοριζικα ,η κατασταση εχει γινει πλέον εφιαλτική
στην παρακαμψη Λεπτοκαρυας εκλεισε η εξοδος προς Σκοτινα (αμεσως πριν, αλλα και μετα το γεφυρακι στο ρευμα προς Βορα)
Καλυτερα να μπαινετε και να βγαινετε απο τον κομβο του καστρου τωρα
Είστε τέλειοι!!! Έχω μαζέψει γενικώς κάποια στοιχεία από οδηγούς που έκαναν επί τόπου καταγραφή διαδρομών (αθάνατα Garmin!! )
Σε αναμονή λοιπόν τις διαδρομές τις φτιάχνω και για προσωπική μου χρήση και έμεινα 'πίσω' με τα νέα διόδια , οπότε το σίγουρο είναι πως θα τις ολοκληρώσω οπότε και θα τις ανεβάσω όπου πρέπει
-
Άντε θα βγει ο τσιπρας να καταργήσει τα διόδια να δω τι δρόμους θα έχουμε .... Και δεν υπάρχει και Μ.Ο.Μ.Α πλέον να φτιάχνει και τιποτα
-
Τελευταία ενημέρωση διαδρομών και links 24 Ιανουαρίου 2015
Παράκαμψη διοδίων Εθνικού Δικτύου Ελλάδας από παρακαμπτηρίους οδούς (προτεινόμενη)Σημαντική Σημείωση:
*Ο χάρτης είναι μια προσφορά προς τα μέλη του 4tforum.gr, ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν και κάθε αναδημοσίευση αυτού, θα παρακαλούσα να συνοδεύεται από το link του συγκεκριμένου topic ως ελάχιστο φόρο τιμής στον δημιουργό και στο forum όπου φιλοξενείται αυτή η δουλειάΑναφέρομαι ΚΥΡΙΩΣ στα διάφορα blogs που 'παίρνουν' screenshots, βάζουν και μια περιγραφή των διασταυρώσεων και παρουσιάζουν αυτή την ΔΩΡΕΑΝ δουλειά ως δική τους, μάλιστα δεν μπαίνουν καν στο κόπο να την διορθώσουν ανάλογα με τις αλλαγές που γίνονται και συνεχίζουν και δίνουν στο κόσμο έχοντας το ίδιο άρθρο, τα παλιά δεδομένα, λάθη των οποίων τα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ στα screenshots αφού τα έχω φτιάξει ο ίδιος!!!
Δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναφερθώ ΠΟΙΑ blog είναι αυτά που συμπεριφέρονται έτσι, θα πω μόνο ότι σε 3 από αυτά έχω στείλει και μήνυμα ζητώντας τους να αναφέρουν στο άρθρο τους, την 'πηγή' τους, ΦΥΣΙΚΑ όπως περίμενα χωρίς απάντηση
Αρχικά λοιπόν, τα αρχεία 'ανεβαίνουν' με κωδικό στην διαδικασία της αποσυμπίεσης, ο οποίος δίνεται παρακάτω.
Αν διαπιστώσω ότι εξακολουθεί αυτή η καπήλευση, θα αναγκαστώ να αναφέρω τα blog αυτά και τον κωδικό (που θα αλλάζω σε κάθε έκδοση φυσικά), να τον δίνω σε κάθε ενδιαφερόμενο ΜΟΝΟ με pm στο παρόν forumΛυπάμαι που αναγκάζομαι να δράσω έτσι.... Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!!!*
Ενημερώσεις:
Avoid Tolls Routes v2015.01.24- Ίσθμια (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ρεύμα ΠΡΟΣ Κόρινθο)
- Τραγάνα (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ρεύμα ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αθήνα)
- Αγία Τριάδα (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ με ΝΕΑ παρακαμπτήριο ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αθήνα)
- Πελασγία (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ με ΝΕΑ παρακαμπτήριο ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αθήνα)
- Λεπτοκαρυά (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ με ΝΕΑ παρακαμπτήριο ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αθήνα)
- Μάλγαρα (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ρεύμα ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αθήνα)
- Μουσθένη (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ με ΝΕΑ παρακαμπτήριο ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αλεξανδρούπολη)
- Ίασμος (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ με ΝΕΑ παρακαμπτήριο ΑΠΟ/ΠΡΟΣ Αλεξανδρούπολη)
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Μπλε
Αθήνα-Πάτρα με Μπλε
Κόρινθος-Καλαμάτα με Μπλε
Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη με ΜπλεΘεσσαλονίκη-Αθήνα με Πράσινο
Πάτρα-Αθήνα με Πράσινο
Καλαμάτα-Κόρινθος με Πράσινο
Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη με ΠράσινοΜε 'πινέζες' είναι και οι θέσεις των διοδίων για να βλέπετε τι παρακάμπτετε κάθε φορά.
Όπου μπορούμε, ξαναμπαίνουμε εννοείται στην εθνική οδόΜπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: Avoid_Toll_Stations_of_National_Roads_of_Greece_routes_2015-01-24.zip
Κωδικός αποσυμπίεσης: [spoiler:2nno9fqi]panoshm2015avoidtolls[/spoiler:2nno9fqi]Το αρχείο είναι συμπιεσμένο (zip αρχείο) και όταν το αποσυμπιέσετε, θα βρείτε 3 αρχεία:
- σε μορφή gdb & gpx (σε μορφή routes με Latin χαρακτήρες για απ' ευθείας upload κάθε τμήματος ή και όλων στο Garmin σας), τις έχω ήδη δοκιμάσει στο Garmin μου (Nuvi1490) και με ενσωματωμένες και τις θέσεις των διοδίων
- σε μορφή kmz (με ενσωματωμένες και τις θέσεις των διοδίων) για GoogleEarth
Για διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες, εδώ: Routes: Παράκαμψη διοδίων Εθνικού Δικτύου Ελλάδας
Επίσης σε μορφή χάρτη (διάφανου img) για GPS Garmin, Χάρτης: Παράκαμψη διοδίων Εθνικού Δικτύου Ελλάδας
Καλούς ανέξοδους δρόμους να έχουμε!
Όσον αφορά τα pois που έφτιαχνα μέχρι τώρα, λόγω μεγάλου όγκου των διαδρομών σε όλη την Ελλάδα, αυτό το project δεν έχει νόημα αφού πλέον φτιάχνεται ο χάρτης και επίσης δίδονται και τα routes αυτούσια για Mapsource/BaseCamp/GoogleEarth...
Είναι ΤΟΣΕΣ πολλές οι πορείες και ΤΟΣΑ πολλά τα ενδιάμεσα σημεία που χρειάζεται να βάλει κάποιος στο GPS του για να φτιάξει την πορεία επί τόπου, που πλέον δεν έχει νόημα ύπαρξης
Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα υποστήριξη -
για τι ειδους προγραμμα κανει αυτος ο χαρτης?
-
Σήμερα, Κυριακή των εκλογών 2015, η κατάσταση στους σταθμούς διοδίων από Λάρισα ως Θεσσαλονίκη, έχει τις παρακάτω διαφοροποιήσεις
1. Μοσχοχώρι (πριν τη Λάρισα). Ρίξανε λίγο μαύρο ασφαλτοτάπητα στην αρχή του ανατολικού παράδρομου. Η κίνηση εξακολουθεί πολύ μεγάλη.
2. Μακρυχώρι (λίγο μετά τη Λάρισα). Κλείσανε την έξοδο του ανατολικού παράδρομου στη Shell - που έκλεισε σαν πρατήριο -,οπότε μπορείς να βγείς στην εθνική μόνο από διασταύρωση Ευαγγελισμού, όπου όμως στήνουν παράπλευρα διόδια και στον ανατολικό και στο δυτικό παράδρομο. Συνεπώς σε λίγο τι?????
3.Πυργετός καμμία διαφορά.
4. Λεπτοκαρυά. Πρέπει να μπείς από κάστρο Πλαταμώνα και να βγείς στο Λιτόχωρο. Όλες οι γνωστές είσοδοι και έξοδοι είναι κλειστοί. Στην κάθοδο προς Λάρισα, εκτός από το οτι ενεργοποίησαν τα πλευρικά Λεπτοκαρυάς, κλείσανε και την πρόσβαση στον παράδρομο από το πρατήριο που ήταν πάνω στα διόδια. Θα κλείσει και αυτό σαν πρατήριο, οπότε τώρα μπαίνεις από Λιτόχωρο και βγαίνεις στο Κάστρο Πλαταμώνα.
5. Αιγίνιο. Εξακολουθούν να κρατούν κλειστό το κόμβο Αιγινίου. Μπαίνεις από κόμβο Μεθώνης. Πηγαίνεις μόνο για λόγους ηθικής, δεν συμφέρει να φτάσεις σχεδόν μέχρι Βέροια αν πας Θεσσαλονίκη. Αν πας για Εγνατία προς Ηγουμενίτσα μεριά, συμφέρει.
6. Τα Μάλγαρα τα δώσανε στο Μπόμπολα (προς το παρόν τα διόδια, σε λίγο θα δώσουν μαθαίνω όλη τη περιοχή). Τώρα γλοιώδεις υπάλληλοι σου λένε **καλημέρα, τι κάνετε, τους χαιρετισμούς μου στην κυρία σας και στα παιδιά **και στα Μάλγαρα. (μου έλειπε αυτό να πώ την αλήθεια, οι κρατικοί εισπράκτορες ήταν βλοσυροί).
Την επόμενη φορά που θα ανέβω Θεσσαλονίκη ίσως το ποστ να έχει και 7. και 8. παράγραφο. Με τη φόρα που πήραν, τι άλλο να περιμένει κανείς. Εκτός άν . . . . . . . -
Καταρχήν Πάνο ( @panoshm) ευχαριστω για τα καλά σου λόγια ,μπραβο για την προσπαθεια σου . Λοιπόν είναι ετοιμα τα νέα μετωπικά διόδια πάνω στην εθνικη Οδο στην έξοδο της Λαμίας πρός Στυλιδα( θα εγκαινιαστουν οσονούπω..Αλέξη επιτρέποντος βέβαια..) και αναμενονται και πλευρικά στις εξοδους πριν ... .Ο νομός Φθιωτιδας θά εχει πλέον **[4 μετωπικά διόδια ( ανα 25χλμ ...) ** μιλάμε για παράνοια Τι μπορει να γινει πλέον δεν γνωριζω ,αυτο που ξερω ειναι οτι ταλαιπωρουμαι αφανταστα με το μπες-βγες στους παραδρομους με τη γρια ρένα μου ,χωρια που κυκλοφορει καθε 'καρυδιας καρυδι...'' Ευελπιστω στη νεα κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως ξανδει το θεμα των διοδιων και την επαναδιαπραγματευση με τους παροχους ,ειναι εξάλλου στο προγραμμα του ,κρατω και ενα μικρο καλαθακι ελπίδας για τον εξορθολογισμό των φοροληστρικων τελών
Υ.Γ Γέρασα παιδια ,κουράστηκα
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Καταρχήν Πάνο ( @panoshm) ευχαριστω για τα καλά σου λόγια ,μπραβο για την προσπαθεια σου . Λοιπόν είναι ετοιμα τα νέα μετωπικά διόδια πάνω στην εθνικη Οδο στην έξοδο της Λαμίας πρός Στυλιδα( θα εγκαινιαστουν οσονούπω..Αλέξη επιτρέποντος βέβαια..) και αναμενονται και πλευρικά στις εξοδους πριν ... .Ο νομός Φθιωτιδας θά εχει πλέον **[4 μετωπικά διόδια ( ανα 25χλμ ...) ** μιλάμε για παράνοια Τι μπορει να γινει πλέον δεν γνωριζω ,αυτο που ξερω ειναι οτι ταλαιπωρουμαι αφανταστα με το μπες-βγες στους παραδρομους με τη γρια ρένα μου ,χωρια που κυκλοφορει καθε 'καρυδιας καρυδι...'' Ευελπιστω στη νεα κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως ξανδει το θεμα των διοδιων και την επαναδιαπραγματευση με τους παροχους ,ειναι εξάλλου στο προγραμμα του ,κρατω και ενα μικρο καλαθακι ελπίδας για τον εξορθολογισμό των φοροληστρικων τελώνΥ.Γ Γέρασα παιδια ,κουράστηκα
δηλαδη, πλεον ο Δομοκός 'επιβαλεται', 3 διοδια θα γλυτωνει οποιος πηγαινει απο'κει
-
Ναι Ο Δομοκός ( αυτόν χρησιμοποιω αποκλειστικά πλέον) είναι και λιγοτερα χλμ ΑΛΛΑ θελει προσοχή ,πολλά αγροτικά μηχανηματα ενθεν και ενθεν μια και διασχιζεις πολλά χωρια με χωραφια και καλλιέργειες και οι στροφές ,στροφές καθως και κινηση μεγαλη πλέον απο Τρικαλα-Καρδίτσα προς Λαμία ...
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Καταρχήν Πάνο ( @panoshm) ευχαριστω για τα καλά σου λόγια ,μπραβο για την προσπαθεια σου . Λοιπόν είναι ετοιμα τα νέα μετωπικά διόδια πάνω στην εθνικη Οδο στην έξοδο της Λαμίας πρός Στυλιδα( θα εγκαινιαστουν οσονούπω..Αλέξη επιτρέποντος βέβαια..) και αναμενονται και πλευρικά στις εξοδους πριν ... .Ο νομός Φθιωτιδας θά εχει πλέον **[4 μετωπικά διόδια ( ανα 25χλμ ...) ** μιλάμε για παράνοια Τι μπορει να γινει πλέον δεν γνωριζω ,αυτο που ξερω ειναι οτι ταλαιπωρουμαι αφανταστα με το μπες-βγες στους παραδρομους με τη γρια ρένα μου ,χωρια που κυκλοφορει καθε 'καρυδιας καρυδι...'' Ευελπιστω στη νεα κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως ξανδει το θεμα των διοδιων και την επαναδιαπραγματευση με τους παροχους ,ειναι εξάλλου στο προγραμμα του ,κρατω και ενα μικρο καλαθακι ελπίδας για τον εξορθολογισμό των φοροληστρικων τελώνΥ.Γ Γέρασα παιδια ,κουράστηκα
Εγώ σε ευχαριστώ
Αναμένω να δω τι θα κάνει η τοπική κοινωνία (μέσω των δημάρχων τους) με τους παραδρόμους.... Γιατί οι Λαμιώτες (όπως και κάθε κάτοικοι σε άλλους νομούς) έχουν πάρα πολλά σούρτα-φέρτα εντός του νομού, θα τους σκίσει αυτή η επιδρομή διοδίων.....
Όπως επίσης και με την έναρξη λειτουργίας της σήραγγας των Τεμπών.... Εκεί τι θα γίνει? Θα συνεχίσουν να παίρνουν διόδια για όσους επιλέξουν τον κλασσικό δρόμο-καρμανιόλα και όχι την σήραγγα????
Η ύπαρξη παραδρόμων είναι υποχρεωτική.... για να δούμε...
-
Πραγματικά θέλω να ξέρω αν πιστεύετε στ' αλήθεια ότι θα αλλάξει η κατάσταση με τα διόδια με τον Τσίπρα. Όσοι έχουν αυτές τις αυταπάτες σε λίγο καιρό που θα καταλάβουν τι κάνει αυτή η κυβέρνηση θα πάψουν να τις έχουν. Τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος οπότε δεν επεκτείνομαι. Απλά ο Μπόμπολας και όλοι αυτοί οι μεγαλοεργολάβοι δεν θα άφηναν να βγει, αν δεν τους έκανε τα χατήρια. Αυτό και κλείνω εδώ
Υ.Σ: Ο Τσίπρας είναι γιος μεγαλοεργολάβου, ας μην ξεχνιώμαστε -
Στις προγραμματικές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επαναδιαπραγμάτευση των συμβασεων των διοδίων ,αλλίμονο αν δεν κανει κάτι ,θα του δωσουμε τον απαραιτητο χρόνο και μετα εδω ειμαστε να κριτικάρουμε και να αναθεματισουμε ,όχι τωρα όμως
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Στις προγραμματικές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επαναδιαπραγμάτευση των συμβασεων των διοδίων ,αλλίμονο αν δεν κανει κάτι ,θα του δωσουμε τον απαραιτητο χρόνο και μετα εδω ειμαστε να κριτικάρουμε και να αναθεματισουμε ,όχι τωρα όμωςΣε κάθε εκλογές τα ίδια γίνονται αν θυμάστε καλά, όλοι οι πολιτικοί τα ίδια λένε και αυτός έχει υποσχεθεί πάρα πολλά που στην πραγματικότητα δεν γίνονται απλά στην εποχή που ζούμε. Μακάρι να γίνει αυτό με τα διόδια και γω θα γράψω πρώτος πρώτος και θα πω ότι είχα λάθος, αλλά δεν το βλέπω. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Αν θυμάμαι καλά πάντως και παλιότερα κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί για την επαναδιαπραγμάτευση και το μόνο που έγινε ήταν να αυξηθούν τα διόδια αντί να μειωθούν
-
Πάντως τώρα που πήγα Ιωάννινα για να ψηφίσω στην παράκαμψη Αγρινίου μου φάνηκε ότι ετοιμάζουν διόδια, όχι τίποτε άλλο αλλά μου λύθηκε η απορία σε σχετικά καινούριο δρόμο γιατί κάνουν έργα.
-
Λοιπόν Συντροφοι ευχάριστα τα νεα ,δόθηκε σε κυκλοφορία το 'πεταλο του Μαλιακού' με 1 μετωπικο σταθμό διοδίων μετά την Λαμία πριν την Στυλίδα και 2 πλευρικούς ενθεν κακειθεν μην τυχόν τη κοπανησει και κανένας τζάμπα Επίσης το αλλο ευχάριστο ειναι συμφωνα με τοπικο καναλι ( Star κεντρικης ελλαδος) ότι οσονουπω θα κλεισει και το 'περασμα' απο '90 ,αρχικά στην εξοδο προς Θεσ/κη και κατοπιν αυτη προς Αθήνα Αντε βρε μεγειά σας να τους χαιρόμαστε
Υ.Γ Διασχίζοντας το Ν.Φθιώτιδος ( Απο Πελασγια μεχρι Τραγανα) συναντα κανεις 4 μετωπικά διόδια και 8-9 παραπλευρα (?) δε ξερω εχω χασει το μετρημα πλέον
-
... και απο τον διπλα νομο τα μηνυματα ειναι ... 'ευχαριστα'
Ετοιμαζονται τα πλευρικα διοδια για τα διοδια Μακρυχωριου (στην μονη αφυλακτη εισοδο-εξοδο στο υψος του Ευαγγελισμου)στον αμεσως πιο πανω νομο εχουν βαλει ηδη πλευρικα στη Λεπτοκαρυα (στην καθοδο προς Αθηνα) απο την αρχη του χρονου...
καλα παμε
-
Ετσι , ετσι παντου ευχάριστα νέα ,οδεύουμε ολοταχώς στην ανάπτυξη σύντροφοι Ολα καλά λοιπόν...
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...