-
τελικα υπαρχουνε πολλες αποψεις...πρεπει να τα οδηγησω και τα δυο για να βγαλω συμπερασμα αν και με βλεπω προς την gt... λογω του οτι δεν ειμαι τοσο των φαναριων και της ευθειας...θελω στροφιλικια και αναβασεις...και πιστευω πως σε τετοιες διαδρομες η gt ειναι στο στιχειο της......
-
παντως να ξερεις οτι η αλφα δεν φημιζεται για την αξιοπιστια της σε εντιθεση με την μπεμπα που ειναι σκληρο αμαξι .
το σχεδιο της αλφα αν και ομορφο κουπε δεν εχει και τις αντιστοιχες επιδοσεις.
με 0-100 σε 11δευτερα θα χαρεις τα στροφιλικια μονο στον κατηφορο , καλα για αναβασεις ξεχασε το θα σε περνανε και ρενο τουινγκο. -
10 δευτεράκια άνετα έχει η 1.8. Και μη νομίζεις ότι η 318 είναι ταχύτερη, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
-
[quote='italakias']θα χαρεις τα στροφιλικια μονο στον κατηφορο , καλα για αναβασεις ξεχασε το θα σε περνανε και ρενο τουινγκο.
τοσο χαλια πια...???
-
οχι τοσο χαλια απλα εγω οταν μπαινω σε ενα αμαξι που εχει μια καροτσα ετσι σπορ,με ζαντολαστιχα και σουπα μου πες θελω να εχω και τις αντιστοιχες επιδοσεις που υποσχεται η αλφα με τις διαφημισεις.
η μπεμπα ειναι πιο σοβαρο αμαξι χωρις να υποσχεται τετοια αφου και αυτη δεν ειναι κανα γρηγορο αμαξι αλλα θα την διαλεγα επειδη ειναι πιο ολοκληρωμενο αμαξι .
μπορει το σχημα της αλφα να ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα η μπεμπα μου αρεσει περισοοτερο γιατι ειναι κλασσικο σουλουπι που δεν παλιωνει ποτε.
-
Όχι ρε Ιταλάκια οτι ειναι πιο ζημιάρική η alfa... Έλεος. Ένα πρόβλημα έχουν μόνο , τον μεταβλητό που κάνει θόρυβο και θέλει αλλαγή με το βελτιωμένο ανταλακτικό το οποίο εχουν όλα τα TS. Κατα τα άλλα δεν παρουσιάζει κάτι άλλο. Για την μπέμπα δεν ξέρω απο μηχανικά αλλα έχω ακουσει αρκετά ηλεκτρολογικής φυσεως.
Όσον αφορά , καλή χρυσή η bmw αλλά δεν είναι κάτι ξεχωριστό αντίθετα με την GT. Ευτυχώς την 2η δεν την προτιμουν τα εταιρικά leasing οπότε την έχουν λίγοι και καλοί.
-
Ο χρήστης dimitrisbmw71 έγραψε:
θα χαρεις τα στροφιλικια μονο στον κατηφορο , καλα για αναβασεις ξεχασε το θα σε περνανε και ρενο τουινγκο.
τοσο χαλια πια...???
Υπερβολές ....
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οχι τοσο χαλια απλα εγω οταν μπαινω σε ενα αμαξι που εχει μια καροτσα ετσι σπορ,με ζαντολαστιχα και σουπα μου πες θελω να εχω και τις αντιστοιχες επιδοσεις που υποσχεται η αλφα με τις διαφημισεις.η μπεμπα ειναι πιο σοβαρο αμαξι χωρις να υποσχεται τετοια αφου και αυτη δεν ειναι κανα γρηγορο αμαξι αλλα θα την διαλεγα επειδη ειναι πιο ολοκληρωμενο αμαξι .
μπορει το σχημα της αλφα να ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα η μπεμπα μου αρεσει περισοοτερο γιατι ειναι κλασσικο σουλουπι που δεν παλιωνει ποτε.
ερώτηση , έχεις οδηγήσει κανένα από τα 2??
γιατί για να λες οτι η διασκάδαση αρχίζει στην κατηφόρα πάει να πεί οτι τα έχεις πιέσει και τα 2 σε ορεινή διαδρομή... -
Ο χρήστης dimitrisbmw71 έγραψε:
θελω στροφιλικια και αναβασεις...και πιστευω πως σε τετοιες διαδρομες η gt ειναι στο στιχειο της......Πάρε μια BMW σε τέτοια διαδρομή και θα με θυμηθείς. ΚΑΜΙΑ σχέση το στυλ οδήγησης και η αίσθηση του πισωκίνητου.
-
+1
-
+1κρυφομπεμβεδακια
-
παντως να ξερεις οτι η αλφα δεν φημιζεται για την αξιοπιστια της σε εντιθεση με την μπεμπα που ειναι σκληρο αμαξι .το σχεδιο της αλφα αν και ομορφο κουπε δεν εχει και τις αντιστοιχες επιδοσεις.
με 0-100 σε 11δευτερα θα χαρεις τα στροφιλικια μονο στον κατηφορο , καλα για αναβασεις ξεχασε το θα σε περνανε και ρενο τουινγκο.Ανθρωπος με 25 χρονων ιταλικο με turbo..
-
πιο αξιοπιστο ειναι απτην αλφα .
εγω δεν μπορω να προτεινω στον ανθρωπο που ενδιαφερεται το χειρωτερο αλλα το καλυτερο.
-
πιο αξιοπιστο ειναι απτην αλφα .εγω δεν μπορω να προτεινω στον ανθρωπο που ενδιαφερεται το χειρωτερο αλλα το καλυτερο.
ποια είναι η τελευταία αρ που μπήκες μέσα??
-
αλφα 90
-
Φρεσκα κουλουρια.. που βρεθηκε αυτο πλοιο?
-
αλφα 90βρες και οδήγα οποιδήποτε από τις 147/156/gt Και θα με δεις...
-
Κλασικες υπερβολες,ελεος πια...ο ενας ανακαλυψε τη πισωκινηση και ξεχασε και τ'ονομα του,ο αλλος απογοητευμενος απο την πολιτικη των μακαροναδων τους κραζει οπου βρεθει κι οπου σταθει (btw 156 δε θα παιρνες?)... φιλε,οδηγησε τα και τα 2 και ασε μας ολους εμας τους σοφους να λεμε τα δικα μας...(βαζω και τον εαυτο μου γιατι αν εκφραστω ελευθερα,σε καντηλια θα καταληξουμε παλι...) Οδηγησε τα και θα καταλαβεις ολα αυτα που σου ειπα παραπανω...
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Κλασικες υπερβολες,ελεος πια...ο ενας ανακαλυψε τη πισωκινηση και ξεχασε και τ'ονομα τουE δεν είναι και λίγο πράγμα τώρα η πίσω κίνηση. Τι να κάνουμε αφού έτσι έχουν τα πράγματα?!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κλασικες υπερβολες,ελεος πια...ο ενας ανακαλυψε τη πισωκινηση και ξεχασε και τ'ονομα του
E δεν είναι και λίγο πράγμα τώρα η πίσω κίνηση. Τι να κάνουμε αφού έτσι έχουν τα πράγματα?!
Σε αυτές τις ιπποδυνάμεις η πίσω κίνηση είναι μειονέκτημα παρά πλεονέκτημα. Στη γρήγορη οδήγηση αν το χάσεις απλά δεν το ελέγχεις όπως θα έπρεπε και τελικά είσαι πιο αργός.
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο στις δίλιτρες εκδόσεις τους, ενώ την BMW και 1.8 (δεν μου άρεσε).
Το μοναδικό που στη BMW μου άρεσε περισσότερο είναι τα φρένα της και το ελαφρώς καλύτερο δέσιμο της καρότσας.
BMW 318ci E46 η ALFA ROMEO GT 1.8....????