-
Καλό μήνα!
Και η Pirelli στο παιχνίδι των ελαστικών.
-
Καλό μήνα!
-
Καλό μήνα!
-
καλο μηνα!!!!!
σαν σημερα 16 χρονια πριν...
-
Καλο μηνα σε ολους!!!Πως περναν τα χρονια!!!Παντα στην καρδια και στην σκεψη μας!!
-
Καλο μηνα παιδια!
Εγω θα ηθελα μονο να πω να μην ξεχναμε και τον Ratzenberger...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... επίσης ( nice reading )Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε τον Τίλκε στον σχεδιασμό του νέου κομματιού
===>>Silverstone managing director Richard Phillips said they chose rival company Populous to produce their new Arena circuit because they didn’t want to risk someone ‘wrecking’ the track.
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
.... επίσης ( nice reading )
Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε τον Τίλκε στον σχεδιασμό του νέου κομματιού
===>>Silverstone managing director Richard Phillips said they chose rival company Populous to produce their new Arena circuit because they didn’t want to risk someone ‘wrecking’ the track.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
-
Φαίνεται καλή στα χαρτιά η αλλαγή. Πάντα στον αγώνα φαίνεται, βέβαια, το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Καλο μηνα παιδια!Εγω θα ηθελα μονο να πω να μην ξεχναμε και τον Ratzenberger...
+1000
Μαύρος Μάης εκείνος
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Καλο μηνα παιδια!
+1000
Μαύρος Μάης εκείνος
και για μας μαύρος είναι με ΔΝΤ μέτρα...
-
Μια βόλταστο καινούριο Silverstone.
-
Ωραιο το νεο κοματι!!!
-
Ενδιαφέρον. Έχουμε specs για το διθέσιο της Santander μήπως;
-
Επιτελους μια πιστα που αλλαξε και εγινε καλυτερη.Ωραιες οι νεες γρηγορες στροφες
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Καλο μηνα παιδια!
+1000
Μαύρος Μάης εκείνος
Απρίλη σκοτώθηκε ο Ratzenberger.
Μάλλον μαύρο GP με δύο νεκρούς και τον Barrichello στο νοσοκομείο.Φοβερό το νέο Silverstone.
Πιστεύω ότι έγινε ακόμη καλύτερο. -
To silverstone πιστευω θα ειναι πολυ γρηγορο και εντυπωσιακο
-
Οντως ειναι πολυ γρηγορη πιστα=πολυ δυσκολη
και κατι αλλο -
Παιδια εγω δεν ειμαι ακομα σιγουρος για το Silverstone. Μου αρεσε πολυ η Bridge και η αριστερη που ακολουθουσε (νομιζω Priory?) οποτε προτιμω να περιμενω μεχρι τον αγωνα. Τα μονοθεσια της F1 νομιζω θα περνανε flat out απο το νεο κομματι οποτε δεν ξερω αν θα προσφερει κατι. Να δουμε...
Σχετικα με τα μαρμαρα, μακαρι να παρει την προβολη που του αξιζει!
-
'Βλέπει' Formula 1 η VW
Η Volkswagen ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το χώρο της Formula 1, όπως παραδέχτηκε ο αθλητικός εκπρόσωπος της εταιρίας και παλιός πιλότος Χανς-Γιόακιμ Στακ.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να εισέλθει στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού αν δεχτεί την είσοδό της η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA).
'Είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφερόμαστε για τη Formula 1. Περιμένουμε την απόφαση της FIΑ, σεβόμενοι τους κανονισμούς της. Θα συζητήσουμε για να ασχοληθούμε με τη δημιουργία κινητήρων για τη Formula 1', είπε χαρακτηριστικά ο Στακ, αποκαλύπτοντας τα σχέδια της γνωστής φίρμας.
Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη VW να ασχολείται, σε πρώτο στάδιο, μόνο με την κατασκευή κινητήρων και όχι με τη δημιουργία δικού της σασί. Επίσης, στην περίπτωση που ξεκινήσει να χορηγεί τις ομάδες, δεν υπάρχει περίπτωση να προμηθεύσει τους άμεσα ανταγωνιστές της Mercedes και BMW, που ήδη έχουν 'χτίσει' τη δική τους παράδοση στο χώρο.
http://www.cosmo.gr/AutoMoto/271979.html
Διάφορα νέα - Μάιος 2010