-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εσυ ασχοληθηκες πρωτος με μενα στο νημα κουγκα οποτε μη κανεις υποδειξεις. Αυτα αλλου. Σε μενα δε παιρνανε αυτα γιατι εχει διοδια. Στον πατερα σου εσυ αναφερθηκες για να μας δειξεις οτι ξερεις και να υποστηριξεις αυτα που λες. Εγω δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο να ναι καλα
Εγώ δεν ασχολήθηκα με σένα προσωπικά. Σε αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε και εξέφρασα άποψη αντίθετη με σένα επί αυτοκινητιστικού θέματος. Εσύ το έκανες προσωπικό, ελλείψει επιχειρημάτων και το αποδεικνύεις μπαίνοντας εδώ και συνδέοντας άσχετα θέματα, μόνο και μόνο ως αντίδραση σε μένα.
Κατά τ' άλλα, στον πατέρα μου και το RX-2 αναφέρθηκα όχι για να δείξω ότι είμαι γνώστης (τι γνώσεις άλλωστε μπορεί να έχει ένα παιδί 5 ετών τότε; ) , αλλά για να δείξω τη θετική προδιάθεση που έχω στους wanκel της Mazda.
Τεσπα, θα το γράψω επειδή δεν είναι κάτι που με ενοχλεί: ο πατέρας μου έφυγε από την κακιά αρρώστα στα 36 του, αφού ταλαιπωρήθηκε για δυο χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια νέα γυναίκα και δυο πολύ μικρά παιδιά. Το RX-2 ήταν το τελευταίο του αυτοκίνητο, το οποίο δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί/χαρούμε. Ήταν ένας πραγματικός φίλος της αυτοκίνησης, με πολλές ταινίες super8 από Τατόι κτλ... Όπως καταλαβαίνεις, για συναισθηματικούς λόγους, έχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα διάφορα RX της Mazda. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...
Και κάτι τελευταίο: έχω κολλητό με 8άρι και σχεδόν εργοστασιακή συμπίεση με 120 χιλιάδες χιλιόμετρα. Αρκετά με το μύθο για σπασμένα μοτέρ στις 50Κ. ...Κι εγω έχω τον πρώτο μου ξάδελφο, με μεγάλη ιστορία σε αρκετά γρήγορα για την εποχή τους αυτοκίνητα, ο οποίος άλλαξε μοτέρ στο RX-8 με 70.000 Km, εκτός τριετούς εγγύησης αλλά δωρεάν μέσα στην ΕΛΜΑ! Αν αυτό δεν είναι σαφής και άμεση παραδοχή - αναγνώριση του προβλήματος από τη μαμά εταιρία, τι άλλο επιχείρημα χρειάζεται;
Μάλλον αποκαταστάθηκε ο 'μύθος'...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εσυ ασχοληθηκες πρωτος με μενα στο νημα κουγκα οποτε μη κανεις υποδειξεις. Αυτα αλλου. Σε μενα δε παιρνανε αυτα γιατι εχει διοδια. Στον πατερα σου εσυ αναφερθηκες για να μας δειξεις οτι ξερεις και να υποστηριξεις αυτα που λες. Εγω δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο να ναι καλα
Εγώ δεν ασχολήθηκα με σένα προσωπικά. Σε αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε και εξέφρασα άποψη αντίθετη με σένα επί αυτοκινητιστικού θέματος. Εσύ το έκανες προσωπικό.......
Δεν ασχοληθηκες με μενα? Εγω το εκανα προσωπικο? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Δε παιζεσαι -
Δεν θέλω να συνεχίσω το ξεκατίνιασμα... Δεν είναι του επιπέδου μου. Παίξε μπάλα μόνος σου!
-
@harisma23
Σορρυ που ανακατεβομαι στα προσωπικα σου....Καρκινος σε τοσο νεο ανθρωπο την δεκαετια του 70 ?
Πρεπει να ηταν σπανια περιπτωση....Και οι γιατροι με πολυ λιγες γνωσεις επι του θεματος
Αν δεν θες να απαντησεις , θα το καταλαβω....ειναι πολυ ευαισθητο θεμα -
Δεν έχω λόγο να μην απαντήσω. Είναι πλέον αρχαία ιστορία.
Ξεκίνησε από έναν όγκο στο πόδι. Πήγανε με τη μητέρα μου στην Αγγλία, γιατί τότε δεν υπήρχαν οι δυνατότητες νοσηλείας για καρκίνο στην Ελλάδα. Εκεί έγινε αφαίρεση του όγκου, όπως ήταν τότε η συνήθης πρακτική. Κάτι που πλέον δε γίνεται, γιατί με αυτή την επέμβαση, η μετάσταση είναι σίγουρη, όπως κι έγινε τότε.
Τελικά ο πατέρας μου πέθανε στον Ευαγγελισμό μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας (και συχνής απουσίας από το σπίτι).Θεωρώ ότι το πιο δύσκολο ήταν για τη μητέρα μου που θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει (4 και 7 χρόνων ήμασταν). Εμείς ως παιδιά προσαρμοστήκαμε εύκολα. Τα παιδιά γενικά είναι πολύ δυνατά και παίρνουν τέτοιες αναποδιές (τραγωδίες μάλλον) ως δεδομένα. Δηλαδή δε μεγαλώσαμε με ένα βάρος (της ορφάνιας) πάνω μας. Μας έλειπε κάποιες στιγμές ο πατέρας, θα είχαμε ζήσει σίγουρα καλύτερα με αυτόν μαζί, αλλά δεν ήταν κάτι που μας βάραινε στην καθημερινότητα μας σαν παιδιά.
Επίσης μεγαλώνοντας και πλησιάζοντας την ηλικία των 36 (που έφυγε ο πατέρας μου) καθώς και λίγο μετά που έκανα παιδί, μπόρεσα να καταλάβω πόσο τραγικό είναι να φεύγεις τόσο νέος, ως πατέρας δύο μικρών παιδιών, σύζυγος και παραγωγικό μέλος της κοινωνίας, στα καλύτερα σου χρόνια.
Υ. Γ. : Συγνώμη για το μακροσκελές off-topic.
-
Οι αγγελιες ειναι γεματες με RX-8 με χαμηλη συμπιεση ή σπασμενο μοτερ.
Αδυνατω να καταλαβω για ποια αξιοπιστια μιλαμε. ειτε για 4,000χλμ/ετος, ειτε για 40,000χλμ/ετος -
@harisma23
Οτι και να πω ειναι πολυ λιγο.... -
Αυτο ειναι fl ?
https://www.car.gr/23077192-mazda-rx-8 -
Όχι.
-
Αν θυμάμαι καλά το fl έχει πιο μεγάλο 'χαμόγελο' μπροστά.
Και η τιμή του είναι πολύ τσιμπημένη. Δύσκολο να έχει μόνο 13Κ χιλιόμετρα. Μάλλον 13Κ από αλλαγή ή ανακατασκευή κινητήρα...
Αλλά αυτό είναι κάτι που θα στο αποκαλύψει στο τηλέφωνο, εφόσον δεν γράφει τίποτα στα σχόλια της αγγελίας, πέραν του φυλασσόμενου σε γκαράζ.
-
Ένα ειδικό αυτοκίνητο δεν είναι δύσκολο να έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ένα ειδικό αυτοκίνητο δεν είναι δύσκολο να έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα.Σιγά τη Ferrari!
Δεν είναι και τόσο ειδικό αυτοκίνητο... Ξέρω ουκ ολίγους που το αγόρασαν για πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο.
Άσε που αν ποτέ πουλούσα αυτοκίνητο δεκαετίας με μέσο όρο 1.300 Km το χρόνο, θα έκανα τον κόπο να γράψω και μια εξήγηση στα σχόλια της αγγελίας. Πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα απλώς γράφει τα χιλιόμετρα από την αλλαγή ή ανακατασκευή κινητήρα. Το έχω δει πολλές φορές σε αγγελίες.
Σε κάθε περίπτωση, ένα τηλέφωνο θα δώσει την απάντηση...
-
Δεν βλεπω κανενα fl cosmo στις αγγελιες.... Μηπως δεν βγηκε σε cosmo το fl?
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ένα ειδικό αυτοκίνητο δεν είναι δύσκολο να έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα.
Σιγά τη Ferrari!
Δεν είναι και τόσο ειδικό αυτοκίνητο... Ξέρω ουκ ολίγους που το αγόρασαν για πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο.
Άσε που αν ποτέ πουλούσα αυτοκίνητο δεκαετίας με μέσο όρο 1.300 Km το χρόνο, θα έκανα τον κόπο να γράψω και μια εξήγηση στα σχόλια της αγγελίας. Πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα απλώς γράφει τα χιλιόμετρα από την αλλαγή ή ανακατασκευή κινητήρα. Το έχω δει πολλές φορές σε αγγελίες.
Σε κάθε περίπτωση, ένα τηλέφωνο θα δώσει την απάντηση...
Συγγενικό πρόσωπο είχε πάρει την W124 για χρήση εκτός πόλης. Είχε άλλα δύο αυτοκίνητα για όλες τις άλλες μετακινήσεις. Μια φορά το μήνα έβγαινε και έκανε 200χλμ, πάντα φυλαγμένο σε πυλωτή, πολλές φορές με κουκούλα για κανένα 2μηνο.
Αν το βαζε τώρα αγγελία θα ήσουν σίγουρος ότι είχε γυρισμένα χιλιόμετρα φυσικά... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Συγγενικό πρόσωπο είχε πάρει την W124 για χρήση εκτός πόλης. Είχε άλλα δύο αυτοκίνητα για όλες τις άλλες μετακινήσεις. Μια φορά το μήνα έβγαινε και έκανε 200χλμ, πάντα φυλαγμένο σε πυλωτή, πολλές φορές με κουκούλα για κανένα 2μηνο.
Αν το βαζε τώρα αγγελία θα ήσουν σίγουρος ότι είχε γυρισμένα χιλιόμετρα φυσικά...Όχι, δεν θα ήμουν σίγουρος, όπως δεν είμαι και τώρα για το RX8. Πάντα υπάρχει ο 'ειδικός' ιδιοκτήτης, ο οποίος θα γράψει ελάχιστα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο του.
Αλλά θα πονηρευόμουν αν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έκανε τον κόπο να γράψει στα σχόλια ως πλεονέκτημα το φυλασσόμενο σε γκαράζ και 'προσπερνούσε' το μοναδικό τεράστιο ατού του αυτοκινήτου, που είναι τα ελάχιστα χιλιόμετρα.
-
Προσοχή τα τελευταία rx8 που πουλήθηκαν είχαν τέλη κυκλοφορίας με βάση co2 αν δεν κάνω λάθος. Μην πάρει κανένας FL κοψωχρόνια και του έρθει μετά κανένα εγκεφαλικό.
-
Πρεπει να ειναι απο 1-Νοεμβριου-2010 και μετα, για να πληρωνει με ρυπους
-
Αυτο ειναι facelift.
https://www.car.gr/23159459-mazda-rx-8- ... -bluetooth
Για μενα ο πιο ευκολος τροπος να το καταλαβεις, ειναι το τιμονι!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Αυτο ειναι fl ?
https://www.car.gr/23077192-mazda-rx-8Μαλλον ειχε αρκετα κλικ λογω φορουμ, και 2πλασιασε σχεδον την τιμη
Mazda RX-8 μεταχειρισμένο - Η γνώμη σας?