-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
... οτι ειμουν στρατιωτικοςΤι εισαι??
Λαθος στα ειπανε...
Αλλο πραγμα ο Στρατιωτικος κι αλλο πραμα ο Ααααρ-βυλο-φυλαααααξ
Ιt's a different level πως να το κανουμε...Ποσο μαλλον οταν ο Αρβυλοφυλαξ κρινει και κατακρινει (διενεργωντας μαλιστα και συλληβδην σακευση) ολους τους αλλους:
Απο παπαδες μεχρι ναυτικους και απο εφοριακους μεχρι υπαλληλους καθαριοτητας... -
Υπαρχουν και τα πμ για τις 'φιλοφρονησεις' σας αν θελετε να τις συνεχισετε.Εδω βαρεθηκαμε να τις διαβαζουμε.Τελος λοιπον.[mod]
-
@888888
Δεν κάνεις καλά να εξάγεις συμπεράσματα για κάποιον με βάση το επάγγελμα(όπως και με βάση την καταγωγή, το ίδιο λάθος ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις κι εδω)
Το επάγγελμα είναι κάτι που αλλάζει, πολλές φορές είναι λύση επιβίωσης κάνεις κάτι επειδή δεν έχεις εναλλακτική η πριν βρεις κάτι άλλο.
Σε τέτοιες περίεργες εποχές που ζούμε το να βγάζεις συμπεράσματα με βάση το επάγγελμα για κάποιον είναι επικ φειλ
Χτύπα τον σαν χταπόδι για κάτι που έγραψε αν δεν συμφωνείς, για την επαγγελματική του επιλογή μπάζει και ηθικά να τον χτυπάς κατά την γνώμη μου. -
φταιει που επιασα την μεγαλη δεη στο στομα μου τωρα δεν με σωζει τιποτα απο την μανια τους
βεβαια δεν φτανει το κομπλεξ που εχει αρχισε να λεει και ψεμματα
end of story
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@888888
Δεν κάνεις καλά να εξάγεις συμπεράσματα για κάποιον με βάση το επάγγελμα(όπως και με βάση την καταγωγή, το ίδιο λάθος ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις κι εδω)
Το επάγγελμα είναι κάτι που αλλάζει, πολλές φορές είναι λύση επιβίωσης κάνεις κάτι επειδή δεν έχεις εναλλακτική η πριν βρεις κάτι άλλο.
Σε τέτοιες περίεργες εποχές που ζούμε το να βγάζεις συμπεράσματα με βάση το επάγγελμα για κάποιον είναι επικ φειλ
Χτύπα τον σαν χταπόδι για κάτι που έγραψε αν δεν συμφωνείς, για την επαγγελματική του επιλογή μπάζει και ηθικά να τον χτυπάς κατά την γνώμη μου.τυπικός αριστεριστής
Επειδή αναγκάστηκες να ενταχθείς στον κλήρο, δεν θα κάνουμε το κόκκινο άσπρο
αλλού αυτά -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@888888
Χτύπα τον σαν χταπόδι για κάτι που έγραψε αν δεν συμφωνείς, για την επαγγελματική του επιλογή μπάζει και ηθικά να τον χτυπάς κατά την γνώμη μου.τυπικός αριστεριστής
Επειδή αναγκάστηκες να ενταχθείς στον κλήρο, δεν θα κάνουμε το κόκκινο άσπρο
αλλού αυτάτο κόκκινο μαύρο(δεν έγινα ακόμη αρχιεπίσκοπος)
-
κόκκινο μαύρο είχα γράψει στην αρχή, αλλά δημιουργούσε θετικότερους συνειρμούς απ' ότι έπρεπε και το άλλαξα
-
Θα πουλήσω άβαταρ και υπογραφή στον drdino και θα πάρω ζαντολάστιχα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κόκκινο μαύρο είχα γράψει στην αρχή, αλλά δημιουργούσε θετικότερους συνειρμούς απ' ότι έπρεπε και το άλλαξαΛίγα τα λόγια σου για τον άγιο, γιατί δεν το χει και σε τίποτα να σε κοιμήσει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κόκκινο μαύρο είχα γράψει στην αρχή, αλλά δημιουργούσε θετικότερους συνειρμούς απ' ότι έπρεπε και το άλλαξα
Λίγα τα λόγια σου για τον άγιο, γιατί δεν το χει και σε τίποτα να σε κοιμήσει
Έχω υποστεί κάποιες κυτταρικές αλλοιώσεις απο τις μπύρες φέτος αλλά τόσο χάλια ποστ γράφω πια;
-
με τη βιβλική έννοια
ξέρεις εσύ... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
με τη βιβλική έννοια
ξέρεις εσύ...Δεν ξέρω, όσες φορές επιχείρησα να διαβάσω βίβλο με πήρε ο ύπνος
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
με τη βιβλική έννοια
ξέρεις εσύ...Δεν ξέρω, όσες φορές επιχείρησα να διαβάσω βίβλο με πήρε ο ύπνος
Παναγιώτατε θα διαφωνήσω. Η βίβλος, είναι ένα από τα καλύτερα πορνό θρίλερ πολεμικά που έχουν γραφτεί ποτέ. Αλλαξοκωλιές, αιμομιξείες, μπανιστηρτζήδες, ξεκοιλιάσματα, αποκεφαλισμοί,επικές εκστρατείες κατά των αλλοφύλων... τι άλλο να ζητήσει κανείς
-
καλύτερο ending
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλύτερο endingΘα βγει το sequel
-
αυτό είναι το πρόβλημα!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Στην Κοζάνη το μεγαλύτερο φωτοβολταικό στον κόσμο ισχύος 200 MW!
Το μεγαλύτερο φωτοβολταικό...πάρκο στον κόσμο επιχειρείται να φιλοξενηθεί στη Kοζάνη. Σε έκταση 5 στρεμμάτων από τα χιλιάδες που μένουν ανεκμετάλλευτα στα πρώην λιγνιτωρυχεία της Kοζάνης, η ΔEH σε συνεργασία με μεγάλη αμερικάνικη εταιρία σχεδιάζει να εγκαταστήσει το μεγαλύτερο φωτοβολταικό πάρκο παγκοσμίως, ισχύος 200 MW.
Πρόκειται για επένδυση της τάξης των 600 εκ. ευρώ. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες, φέρουν τις συζητήσεις που ξεκίνησαν μεταξύ της υπερατλαντικής εταιρίας και της ΔEH εδώ και τέσσερις μήνες να καταλήγουν εντός των επόμενων ημερών. Ένα από τα βασικά σημεία τριβής των διαπραγματεύσεων όλο αυτό το διάστημα ήταν το ποσοστό συμμετοχής των δύο εταιρειών στο κοινοπρακτικό σχήμα που θα συσταθεί για την υλοποίηση του έργου.
Τα ποσοστά συμμετοχής
Οι αμερικάνοι επενδυτές που αρχικά διεκδικούσαν συμμετοχή σε ποσοστό 51% φέρονται να πείστηκαν τελικά ότι είναι αδύνατον να προχωρήσει το έργο στη συγκεκριμένη περιοχή και πολύ περισσότερο σε εκτάσεις του Δημοσίου που έχουν παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση στη ΔEH, από ένα επενδυτικό σχήμα στο οποίο η ΔEH δεν θα έχει την πλειοψηφία. Μετά από αυτό, η συμφωνία βαίνει προς το τελικό στάδιο καθώς απομένει να ρυθμιστούν επί μέρους λεπτομέρειες.Στόχος να κλείσει η συμφωνία πριν τη ΔΕΘ
H ΔEH κατά τις ίδιες πληροφορίες θα επιδιώξει με κάθε τρόπο η συμφωνία να κλείσει πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, για να ανακοινωθεί το έργο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.Το οποίο μάλλον είναι τρελλή ψευτιά
-
+1
Kαι εγω χθες γύρισα από Σελήνη που είχα πάει τριήμερο με τη γκόμενα. Η σύζυγος είχε μείνει στο εξοχικό στην Αφροδίτη. Και το ωραίο είναι ότι η πρωταπριλιά αργεί.Βρακί δεν έχει ο κώλος μας γραβάτες ονειρευόμαστε...
-
α! ώστε η δική σου ήταν που φώναζε όλο το -γήινο- βράδυ και δεν μας αφήσατε σε ησυχία
Αναγκαστήκαμε να πάρουμε την πρώτη πρωινή για Γη -
Ρε συ αφού δεν έχει ατμόσφαιρα πως μας ακούγατε? Θα πρέπει να έχεις κάνει ινστολ κάποιο νέο plugin. Θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία με το διαστημικό turbo segway μου, να μου το δείξεις. Εντωμεταξύ εγώ δεν πρόλαβα τις πτήσεις και θα κατέβω με τα ... υπερυπερυπεραστικά ΚΤΕΛ !
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]