-
νομίζω είχε παίξει thread για τη θανατική ποινή
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
νομίζω είχε παίξει thread για τη θανατική ποινήόχι γι αυτούς που τρώνε (τόσο πολύ) δημόσιο χρήμα
-
-
Ενδιαφέρον το πόσο δείχνουν να έχουν αλλάξει κάποιες απόψεις από τότε...
-
Αλήθεια...
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
οσοι εχετε κοριτσακια , οπως εγω και τους διαβαζεται παραμυθια την νυχτα και σας λενε καλυνηχτα και σας δινουν γλυκο φιλι , σκεφτειτε να θελησει να το γαμηση καποιος να μην του καθηση και να του παρουν το κεφαλι, η να βιασουν και να σφαξουν το αγορακι σας . θα θελατε αυτο το τερας να το αναμορφωσουμε και να βγει στην κοινωνια μετα μερικα χρονακια?
και το χειροτερο τα θυματα δεν εχουν δικαιωματα ο φονιας εχει τα παντα στη διαθεση του.Νομίζω ότι τα συναισθηματικά επιχειρήματα δεν είναι ότι πιο κατάλληλο για την περίπτωση.Κι εγώ αν ήμουν πατέρας/αδερφός του θύματος θα ήθελα να ο θύτης να πεθάνει με φρικτό τρόπο,αλλά η δικαιοσύνη δεν υπάρχει για να προσφέρει εκδίκηση,νομίζω...
Το θύμα μπορεί να στερήθηκε (μια για πάντα) τα δικαιώματά του,αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να δωθεί δεύτερη ευκαιρία στον εγκληματία.Πέρα από τυχόν ψυχολογικά προβλήματα ή επήρρεια ναρκωτικών,μπορεί να υπάρξει και η περίπτωση ειλικρινούς μεταμέλειας...Για τους πολιτικούς δεν παίζει η περίπτωση 'ειλικρινούς μεταμέλειας';
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ενδιαφέρον το πόσο δείχνουν να έχουν αλλάξει κάποιες απόψεις από τότε...εγώ πάντως δεν έχω αλλάξει άποψη, τουλάχιστον όσον αφορά την επιβολή της θανατικής ποινής από τα δικαστήρια
είναι ενδιαφέρον το πόσο τσιμπάς όμως
-
Ίσως γιατί κάποια πράγματα αρνούμαι να τα συζητήσω ελαφρά τη καρδία.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και δεν ειμαι αριστερος, ειμαι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ τρομοκρατης ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ εθνοαναρχοφασιστας.Το ήξερα ότι κατά βάθος αυτός ο skye είναι καλό παιδί!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
η λεζάντα της φωτό:Αθήνα, πάρκο Γουδή, 28 Νοεμβρίου 1925. Οι αξιωματικοί Δρακάτος και Ζαριφόπουλος θανατώνονται δι απαγχονισμού, μετά από καταδίκη για καταχρήσεις εις βάρος του Δημοσίου, επί δικτατορίας Θεόδωρου Πάγκαλου.
απλά ποστάρω ιστορικά στοιχεία
Μια χούντα μας χρειάζεται. (?)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
η λεζάντα της φωτό:
Αθήνα, πάρκο Γουδή, 28 Νοεμβρίου 1925. Οι αξιωματικοί Δρακάτος και Ζαριφόπουλος θανατώνονται δι απαγχονισμού, μετά από καταδίκη για καταχρήσεις εις βάρος του Δημοσίου, επί δικτατορίας Θεόδωρου Πάγκαλου.
απλά ποστάρω ιστορικά στοιχεία
μια δικτατορία του προλεταριάτου μας χρειάζεται (?)
το ήξερα οτι κατα βάθος αυτός μάνος είναι καλό παιδί
-
Tη θανατική ποινή απο το λαό επικροτεί ρε Χρήστο λέμε, οχι απο τα διακαστήρια..!!
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ....!!!! Δεν βλέπεις το εκβιαστικό δίλημμα που τίθεται....;;; Και μάλιστα με την υποστήριξη της Αριστεράς ;; !! ΄H τους ταίζουμε, ή μας 'τρώνε' (εντός ή εκτός '')...!!! Δημοκρατία και... αντιρατσισμός πανω απ΄όλα...!!!
O,τι θελεις καταλαβαινεις. Εγω εκανα περιγραφη της καταστασης συνολικα και ειπα ποια ειναι η σταση της ιδιας της αστυνομιας στο ζητημα, δεν πηρα καθολου θεση, απλως απαντησα παραθετοντας γεγονοτα καθως ειναι φανερο οτι οι περισσοτεροι αγνοουν βασικα σημεια του προβληματος. Για ξαναδιαβασε τις απαντησεις μου στο ζητημα και θα το δεις ξεκαθαρα. Και δεν ειμαι αριστερος, ειμαι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ τρομοκρατης ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ εθνοαναρχοφασιστας.
Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα σε σένα, δε καταλαβάινω γιατι... μυγιάζεσαι, αλλα μιας και με quotάρεις, να σου πω....Καταρχήν έχεις τοποθετηθεί συχνά κι εχεις πάρει θέση στο παρελθόν (προφανέστατα οχι τωρα), υποστηριζοντας σθεναρά τους λαθρομετανάστες και την 'κακούργα κενωνία' που δεν έχει τα μέσα να τους στηρίξει, (αντι να τους απελάσει), να τους φροντίσει 'αφου οι καημένοι βρέθηκαν εδω'....Εχεις αποδώσει την εγκληματικότητά τους στην ανάγκη τους για επιβίωση και την εχεις 'δικαιολογήσει' ως ένα βαθμό. Περα απο σένα όμως και η Αριστερά στη χώρα καπως ετσι έχει τοποθετηθεί...Αυτό δε σε κάνει βέβαια αυτόματα εσένα Αριστερό, αλλα ουτε και γω υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο...Με συγχωρείς παντως σε έθιξα....
-
ξέρει κανείς που ειναι χαμένο το θεμα που μιλάει για τα ιατρικά?
'περί ιατρικής' νομίζω λεγόταν, ή κάπως έτσι...
θέλω ναποστάρω κατι πολύ ενδιαφέρον -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
θέλω ναποστάρω κατι πολύ ενδιαφέρονviewtopic.php?f=13&t=26747 ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θέλω ναποστάρω κατι πολύ ενδιαφέρονviewtopic.php?f=13&t=26747 ?
ευχαριστώ πολύ!
viewtopic.php?f=13&t=26747&p=1882455#p1882455
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εμ για κάτσε λίγο.
Αύριο μεθαύριο, ο γιόκας θα είναι πολιτικός κ' επιχειρηματίας. Συ δλδ τι προτιμάς; Κολλέγιο της p00chas ή columbia;Για το μέλλον της χώρας το έκανε! Και βλέπεις με τι ρίσκο!
Όσο και αν το παίρνουμε στην πλάκα και ελαφρά, έχει τεράστια σημασία το ότι δημοσιοποιούνται όλα αυτά. Αύριο μεθαύριο ο Μαντέλης jr θα προέκυπτε ως αμερικανοσπουδαγμένο μεγαλοστέλεχος με το μπαμπά τον team leader και που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι. Ε τόση γνώση και εμπειρία δεν θα υπήρχε καμμιά συμβουλοθεσούλα να βγάλει κανά 10χίλιαρο το μήνα το παιδί;
-
Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Αν. Μαντέλη για τις μίζες
Mετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα χρήματα που πήρε ο τέως υπουργός από τη Siemens αναζητήθηκε σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο η κατάλληλη «νομική φόρμουλα» για την ποινική δίωξή του.'Η' 28/5
Των Αλέξανδρου Αυλωνίτη - Γιώργου Χατζηδημητρίου
Σε άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατά του τ. υπουργού Αν. Μαντέλη (με απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα) για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα («ξέπλυμα μαύρου χρήματος») προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Η εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου εκδόθηκε χθες στις 2 μ.μ. (περίπου 16 ώρες μετά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή).
Mετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα χρήματα που πήρε ο τ. υπουργός από τη Siemens αναζητήθηκε σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο η κατάλληλη «νομική φόρμουλα» για την ποινική δίωξή του, παρά τους νομικούς ισχυρισμούς ότι οι πράξεις που του αποδίδονται έχουν παραγραφεί. Οι εισαγγελείς θεωρούν ότι η διαχείριση και διακίνηση των χρημάτων όλα αυτά τα χρόνια στοιχειοθετούν το συγκεκριμένο αδίκημα που δεν έγινε κατά την άσκηση υπουργικών καθηκόντων και συνεπώς μπορεί να ερευνηθεί με παραπομπή στην τακτική δικαιοσύνη.
Δίωξη
Με σχετική παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντε, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ιω. Σακελλάκος άσκησε δίωξη με βάση τη νομοθεσία για το ξέπλυμα χρήματος για το διάστημα μετά τον Απρίλιο του 2000 έως και σήμερα που δεν ήταν υπουργός ή υφυπουργός, ενώ παράλληλα απαγόρευσε την έξοδό του από τη χώρα για λόγους δημοσίου συμφέροντος, μέχρις ότου κληθεί να εμφανιστεί στην εφέτη - ανακριτή Μ. Νικολακέα. O κ. Μαντέλης βρισκόταν χθες στο γραφείο του χωρίς να έχει συλληφθεί, καθώς δεν υπήρχε ένταλμα εναντίον του. Σε δήλωση που έκανε στο Mega είπε: «Είμαι εδώ, στην Ελλάδα και θα παραμείνω, για να δώσω όποιες διευκρινίσεις χρειάζεται η ελληνική δικαιοσύνη».[...]
Όμως πολλοί σημείωσαν προσεκτικά τις σαφείς αιχμές στην απολογία Μαντέλη προς τον κομματικό του χώρο, που οι βουλευτές της Επιτροπής ερμήνευσαν ως προειδοποιητικές βολές προκειμένου να εξασφαλίσει την ασυλία του.
[...]
Για να δούμε τι θα δούμε...
Θα είχε ενδιαφέρον, πάντως, για να μειώσει πιθανή φυλάκιση να έκανε μια συμφωνία με τη δικαιοσύνη και να έλεγε 2-3 ονόματα μιζο-ληπτώνBy the way, η τελευταία παράγραφος του παρακάτω έχει βάση;
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010
Ελέγχουν την περιουσία τoυ ΜαντέληΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ 'ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ' ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ
Έλεγχο όλων των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Αναστάσιου Μαντέλλη, αποφάσισε η επιτροπή ελέγχου των οικονομικών κομμάτων και βουλευτών, μετά την ομολογία του στην εξεταστική ότι πήρε το 1998 200.000 μάρκα ως 'εκλογική χορηγία'...
...Επίσης αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων και του πρώην βουλευτή Θεόδωρου Τσουκάτου.
Στην επιτροπή ελέγχου οικονομικών που συνήλθε υπό την προεδρία του τρίτου αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη, πήραν μέρος οι βουλευτές Κωνσταντίνος Βρεττός (ΠΑΣΟΚ), Αθανάσιος Μπούρας (ΝΔ), Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ), Φώτης Κουβέλης (ΣΥΡΙΖΑ), Βαΐτσης Αποστολάτος (ΛΑΟΣ), η αρεοπαγίτης Ρένα Ασημακοπούλου, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Δημοσθένης Πετρούλιας και ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Καραβοκύρης.
Η απόφαση προβλέπει επανέλεγχο όλων των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης 'πόθεν έσχες' του πρώην υπουργού, καθώς και άνοιγμα και έλεγχο όλων των τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου και των οικείων του, ενώ θα ακολουθήσει δήμευση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού μέχρι του ποσού της 'χορηγίας'...
-
Το είχε βάλει ο gto, ήταν εξαιρετικό, ήρθε ένας φίλος και μου το θύμισε.
http://www.youtube.com/watch?v=S9yiePFNWqw
............Πόσες αλήθειες μαζεμένες λέει , πιστεύω πως έχω δεί σχεδόν όλους τους κομουνιστές που περιγράφει και πως το τελειώνει έτσι ο γ@μ...
-
Εντελώς συμπτωματικά:
Και ο γιός του Μαντέλη, είχε βολευτεί στη Siemens
Από το 2004ύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γ. Κούρου στον ΑΝΤ-1, ο Μαντέλης είχε βολέψει και το γιο του στη SIEMENS. Μέχρι και σήμερα εργάζεται στη γερμανική εταιρεία. Η πρόσληψη είχε γίνει το 2004. Ο νέος είχε καλό βιογραφικό, αλλά ως φαίνεται αυτό που λειτούργησε ήταν το...βιογραφικό του πατέρα του.
Από μόνο του το γεγονός δεν είναι απαραίτητα μεμπτό, αλλά μαζί με 'χορηγίες', κτλ αλλάζει το πράγμα...
Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 16:17 Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής - Έλεγχος και στον Θ. Τσουκάτο
Υπόλογος και για παραβάσεις του «πόθεν έσχες» ο Τ. Μαντέλης
Εισήγηση για δήμευση περιουσιακών του στοιχείων
Την αποστολή στον Εισαγγελέα Εφετών έκθεσης για το «πόθεν έσχες» του Τάσου Μαντέλη αποφάσισε η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής, καθώς διαπιστώθηκε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Ζητά την εφαρμογή του νόμου που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για την απόκρυψη χρηματικών ποσών, η οποία μπορεί να φτάσει τα δέκα έτη αν υπερβαίνει τις 300 χιλ. ευρώ. Εισηγείται επίσης, τη δήμευση περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού.Η επιτροπή αποφάσισε ακόμη τον επανέλεγχο όλων των δηλώσεων 'πόθεν έσχες' που είχε υποβάλλει ο Τ. Μαντέλης από το 1990 και την υποβολή αιτήματος για την άρση του φορολογικού απορρήτου και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του. Στο μικροσκόπιο μπαίνει και το 'πόθεν έσχες' του Θόδωρου Τσουκάτου.
[...]
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το είχε βάλει ο gto, ήταν εξαιρετικό, ήρθε ένας φίλος και μου το θύμισε.
http://www.youtube.com/watch?v=S9yiePFNWqw
............Μήπως έχει Τοyota Avensis (κανείς δεν είναι τέλειος... )...
Εξαιρετικό, ...anche se qualcuno non è stato comunista...
-
είμαι λίγο μακρυά προς το παρόν (είχα και την φορτωτική για τον αδερφό , χωρίς κοτσαδόρο )
κανας BEAMS θα έσκασε μύτηαυτό το βίντεο είναι απ τα πιο συγκλονιστικά που έχω δει...
εδιτ: κι αυτός αβένσις έχει
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]