-
Κάτι σαν σύριζα ακούγεται, αλλά πολύ πιθανόν κάποιος στρατιωτικός που τρολάρει.
Όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Ο στρατός έχει ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα αλεξιπτωτιστών από τον λοχαγό Kurt Steiner (βλέπε The Eagle Has Landed) οι οποίοι μεταμφιεσμένοι ως Πακιστανοί λαθρομετανάστες έχουν αποστολή να απαγάγουν τον Τσίπρα.Για τον καπταν Αλέκο το σχέδιο είναι λίγο πιο απλοϊκό
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μόνο αυτό το συμπέρασμα προκύπτει δηλαδή; Οι τράπεζες δεν έχουν ευθύνες που προχώρησαν στην έκδοση τόσων καρτών και εκταμίευση τέτοιων ποσών σε άτομα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις; Όταν τα έκαναν ήταν καλά; Ας τα λουστούνε τώρα που τους έχει πάει να...(με το συμπάθειο):
Τρόμος στις τράπεζες για τα δάνεια των οποίων οι δόσεις ξεπερνούν το 40% του εισοδήματος του δανειολήπτη.Αν λοιπόν ο Χ δανειολήπτης έχει δανειστεί πάνω από το 40% του μηνιαίου εισοδήματος και πτωχεύσει, το δικαστήριο θα έρθει και θα πει στην όποια τράπεζα: ευθύνεσαι διότι δεν τήρησες την αρχή του υπεύθυνου δανεισμού και συνεπώς δεν δικαιούσαι να διεκδικείς το υπερβάλλον ποσό.
Καλά να πάθουν τώρα να το φάνε το αγγούρι και οι τράπεζες.
Σαφέστατα καλά να πάθουν οι τράπεζες. Απλά ρε συ αν ο Χ δανειολήπτης-μεροκαματιάρης δεν έχει τη νοημοσύνη να αντιληφθεί ότι χρεώνοντας 150 κάρτες θα τα χάσει όλα και θα βρεθεί στους 5 δρόμους, τότε το θεωρώ και ολίγον φυσική επιλογή.
Εφόσον ξέρουμε τους κινδύνους πρέπει να φυλαγόμαστε. Αν πάει ένας αριανός έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ με t-shirt ΑΡΗΣ 4evah και μαυροκίτρινο κασκολάκι φωνάζοντας γ@μώ την Τούμπα σας κλπ. και τον σαπίσουν στο ξύλο 50 χουλιγκάνοι παοκτσίδες τότε ναι μεν φυσικά οι παοκτσίδες είναι για φυλακή αλλά και ο αριανός είναι ηλίθιος γιατί ξέρει πως έχει η κατάσταση και πάει γυρεύοντας. Πετυχημένη η παρομοίωση??? -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στην ολλανδική αντίσταση αναφέρεται και το film 'Black Book' (Zwartboek ) του Verhoeven με την Carice Van Houten, 2006 που είχα αναφέρει στο τοπικό του κινηματογράφου και το οποίο μου άρεσε αρκετά.
Του ιδίου επίσης με θέμα την ολλανδική αντίσταση είναι και το 'Soldier of Orange', 1977.Ο γνωστος Verhoeven;
-
«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ
Πέθανε την Τετάρτη, σε ηλικία 72 ετών, ο Μιλτιάδης Έβερτ, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας παράλληλα και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με σοβαρά προβλήματα υγείας.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231074348 -
Οι περισσοτεροι που υπηρετουν στην 71 Α/Μ ΤΑΞ ειναι μονιμα στελεχη και συγκεκριμενα αυτοι που απαρτιζουν την διμοιρια καταστολης ειναι ΕΠ.ΟΠ,ενω οι 'επιτιθεμενοι',στρατευσιμοι..
Αν αυτος ο τυπος ειχε 159 πιστωτικες καρτες και εκανε μεγαλη ζωη,τοτε κανενας,ουτε η κριση,φταιει για την καταντια του...
Ενταξει,ταυτοποιηθηκαν οι δραστες για την επιθεση στον Αλαβανο...Αλλα κανενας απο αυτους δεν ειναι μελος της Χ.Α οπως ισχυριζονταν ολοι...Αυτοι που εδειραν τον Χατζηδακη ακομα να εντοπιστουν? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στην ολλανδική αντίσταση αναφέρεται και το film 'Black Book' (Zwartboek ) του Verhoeven με την Carice Van Houten, 2006 που είχα αναφέρει στο τοπικό του κινηματογράφου και το οποίο μου άρεσε αρκετά.
Του ιδίου επίσης με θέμα την ολλανδική αντίσταση είναι και το 'Soldier of Orange', 1977.Ο γνωστος Verhoeven;
Βεβαίως ο γνωστός Verhoeven του RoboCop, του Total Recall, του Basic Instinct και του Starship Troopers
Δεν περίμενες να μου αρέσει ταινία αυτού του τύπου ε ; -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ενταξει, ταυτοποιηθηκαν οι δραστες για την επιθεση στον Αλαβανο...Αλλα κανενας απο αυτους δεν ειναι μελος της Χ.Α οπως ισχυριζονταν ολοι...Αυτοι που εδειραν τον Χατζηδακη ακομα να εντοπιστουν?
πηγή?
-
Βεβαίως ο γνωστός Verhoeven του RoboCop, του Total Recall, του Basic Instinct και του Starship Troopers
Δεν περίμενες να μου αρέσει ταινία αυτού του τύπου ε ;Οχι δεν το περιμενα, αλλα βλεπω ξερεις και το Starship troopers
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης ΈβερτΟ προκάτοχος του στη προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φέρεται να δήλωσε 'Another one bites the dust.'
Οχι δεν το περιμενα, αλλα βλεπω ξερεις και το Starship troopers
Denise Richards factor...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ
Ο προκάτοχος του στη προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φέρεται να δήλωσε 'Another one bites the dust.'
-
christos.dimou
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... =528&lang= -
delete
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
christos.dimou
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... =528&lang=ευχαριστώ.
-
Αλλα και ο πατερας του συγχωρεμενου εσωσε πολλους Εβραιους συμπολιτες μας με ταυτοτητες που εγραφαν ,Χριστιανος Ορθοδοξος...κατα την κατοχη...
-
Το Μάρτιο εξετάζει η Χάγη την προσφυγή ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας
ΑΘΗΝΑ 09/02/2011
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ICJ) θα εξετάσει από τις 21 έως τις 30 Μαρτίου την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας, ανακοίνωσε το Δικαστήριο
Έξι ημέρες δημόσιων ακροάσεων προβλέπονται ενώπιον του ανώτατου δικαστικού οργάνου των Ηνωμένων Εθνών, που είναι υπεύθυνο για την επίλυση διαφορών μεταξύ Κρατών και εδρεύει στη Χάγη.
Η ΠΓΔΜ προσέφυγε στο ICJ στις 17 Νοεμβρίου 2008, επειδή η Ελλάδα άσκησε βέτο στην ένταξή της το ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2008 και σύμφωνα με όσα αναφέρει στην προσφυγή της, παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, του 1995.
http://www.nooz.gr/greece/i-xagi-ekseta ... is-elladas
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ο πατέρας του συχωρεμένου ήταν αυτός που ως διευθυντής Χωροφυλακής Αθηνών έδωσε την διαταγή για να ανοιχθεί πυρ κατά των άοπλων διαδηλωτών στην διαδήλωση που είχε διοργανώσει το ΕΑΜ στις 3 Δεκεμβρίου 1945, και ουσιαστικά ξεκίνησε τα Δεκεμβριανά και τον πρώτο γύρο του Εμφυλίου.Σε κατοπινή του συνέντευξη δήλωσε ότι είχε αναφορές ότι ανάμεσα στο πλήθος υπήρξαν και ένοπλοι, πράγμα που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ !
Νομίζω αφορμή ήταν και αν δεν την είχαν θα έβρισκαν άλλη. Η κατάσταση τότε έτσι και αλλιώς βρωμούσε μπαρούτι.
Αυτός που λες νομίζω ήταν ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού Γ. Ράλλη.
-
Όχι ο Άγγελος Έβερτ ήταν ο οποίος ήταν αστυνομικός διοικητής Αθήνας και είναι αληθές ότι έσωσε κοσμάκη (Εβραίους) προμηθεύντάς τους με πλαστά χαρτιά.
-
OK thanks Γεράματα...
Ναι και κάτι σχετικό: http://archive.enet.gr/online/online_print?id=4461020
O πατέρας του Ράλλη ήταν κατοχικός πρωθυπουργός και δημιούργησε τα ΤΕΑ
-
Ο Ράλλης 'διάσημος' είναι για τους 'ράλληδες' που έφεραν στολή μακεδονομάχου εξ'ου και 'γερμανοτσολιάδες'. Οι γνωστοί σε όλους ταγματασφαλίτες οργανωμένοι από τον Ι. Ράλλη
Ιδού και ένα γνωστό αντάρτικο
Είμαι του ΕΛΑΣ αντάρτης
Και στα όρη κατοικώ
Και για την ελευθεριά μας
Και τον θάνατο αψηφώΤο τουφέκι μου στον ώμο
Το σπαθί μου στο πλευρό
Απ' τα όρη κατεβαίνω
Τους φασίστες κυνηγώΔεν φοβάμαι την κρεμάλα
Δεν φοβάμαι το σχοινί
Και στο πέρασμά μου τρέμουν
Ράλληδες και ΓερμανοίΡάλληδες ταγματαλήτες
Μπουραντάδες, Γερμανοί
Τα κεφάλια σας θα πέσουν
Απ' τ' αντάρτικο σπαθίΜάνα μου, γλυκιά μου Ελλάδα
Ο αντάρτης του ΕΛΑΣ
Θα σ' ανάψει τη λαμπάδα
Της τιμής, της λευτεριάςΜπουραντάδες : από το Ν. Μπουραντά διοκητή του περίφημου μηχανοκίνητου τμήματος της αστυνομίας (επι Μανιαδάκη νομίζω ανέλαβε και υπηρέτησε με ζήλο και τους Γερμανούς)
-
Μπουραντάδες : από το Ν. Μπουραντά διοκητή του περίφημου μηχανοκίνητου τμήματος της αστυνομίας (επι Μανιαδάκη νομίζω ανέλαβε και υπηρέτησε με ζήλο και τους Γερμανούς)
αυτό διαβάζω κι εγώ τώρα στο βιβλίο
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]