-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
έλα μωρέ...
Με λίγη οικονομία στο κωλόχαρτο, λίγο προσεκτικές αγορές προϊόντων που είναι μόνο σε προσφορά, και λίγο μάζεμα στα προσωπικά έξοδα, και ποιος δεν μπορεί με μισθό 2.000€ να αποταμιεύσει 1.5 εκατομμύριο -
ΝΔ: Διεγράφη ο Αρ. Παυλίδης
Τη διαγραφή του τέως βουλευτή Δωδεκανήσου Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε υπό τον κ. Ιωάννη Τραγάκη.Είχε προηγηθεί έγγραφο του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά το οποίο παρέπεμπε τον κ. Παυλίδη στην επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.
«Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Αντ. Σαμαράς: Ξεφορτωνόμαστε τα «βαρίδια»
Μια τέτοιου είδους κίνηση αναμενόταν από την πλευρά του κ. Σαμαρά, καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα επαναλάμβανε τη δέσμευση «να ξεφορτωθεί όλα τα 'βαρίδια' του παρελθόντος».
«Η ΝΔ έχει αναγνωρίσει όλες τις αμαρτίες της και ξεφορτώνεται όλα τα βαρίδια του παρελθόντος, αυτή την εντολή έχω και αυτή την εντολή θα την κάνω πραγματικότητα» είχε τονίσει χαρακτηριστικά από το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος στο Ναύπλιο.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1808639
τον ανθρωπο για τον οποιο η επιτροπη της Βουλης απεφανθη πριν τις εκλογες οτι 'δεν υπαρχουν στοιχεια για παραπομπη', σημερα ερχετε το κομμα του να τον αδειασει...
τι εγινε παιδακια, περασανε οι εκλογες και ξαφνικα θυμηθηκατε οτι ειναι 'βαρυδι'?
βρε δε πατε στο ΔΙΑΟΛΟ λεω εγω, που εχετε συστησει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ τα 2 κομματα και μας δουλευετε ψιλο γαζι?
μου φαινεται οτι 17Ν & σια ηταν απλα φτωχοι συγγενεις μπροστα σε σας
-
Αντ. Σαμαράς: Ξεφορτωνόμαστε τα «βαρίδια»
Τουλάχιστον θα κάνει κάποιο θίασο, εκπομπή ή κάτι τέτοιο;
Δεδομένου ότι ο Μητσικώστας δεν κάνει εκπομπή, ήταν μια κάποια λύση ο 'καπετάνιος'... -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Φίλος μου Συριανός μόλις μου είπε ότι 'ο κόσμος το 'χε τούμπανο' αλλά φυσικά ήταν όλοι στο κόλπο και άρα Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα, ότι η διαφθορά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά διάχυτη σε όλη την κοινωνία.
Να πω κι ένα παράδειγμα που δεν έχει τόση σχέση,αλλά δείχνει την νοοτροπία της τοπικής κοινωνίας:
Σε ένα διπλανό χωριό από την κατοικία μου , συνελήφθη πριν καμια 10αριά χρόνια ο Χ για καλλιέργεια χασίς, διακίνηση κτλ κτλ. Έφαγε 15 χρόνια ξέρω γω, στα 2-3 ήταν έξω. η τοπική μικρή κοινωνία δεν φρόντισε να τον κάνει ξένο σώμα, πράγμα που καταδεικνύει την υποκρισία των ανθρώπινων σχέσεων. Αυτοί που στα παιδιά τους πουλούσε σκόνες, του έλεγαν καλημέρα! Ένας λοιπόν Ψ τύπος δεν κρατήθηκε και ένα πρωί τον 'έλουσε' δημόσια και του έσυρε τα εξ αμάξης. Μετά από μερικά βράδυα ο Χ έπαιζε χαρτιά στο καφενείο και ο Ψ ήταν στο νοσοκομείο από ξυλοδαρμό...Εγω να σας πω οτι ο επαρχος Ιθακης επι χρονια ψαρευε με εκρηκτικα.... ο ιδιος ηταν και τραγουδιστης στα πανηγυρια ..... και γενικα 'καλο¨παιδι... πανω απο 44 ετων τωρα.... εδω και τεσσερα χρονια του εσκασαν οι δυναμιτες στα χερια πανω στη βαρκα.... με τον ανηψιο του.... του μαθαινε την τεχνη βλεπεις..... του ¨πηρε' προσωπο, χερια, κοιλια .... κ.λ.π. 30 μερες σε αφασια στην Πατρα.... Τον καλυψαν ΟΛΟΙ και ειπαν οτι το επαθε απο εκρηξη φιαλης υγραεριου... Εδω και κανενα χρονο ξανατραγουδαει... σε πανηγυρια ισως στις επομενς εκλογες τον ξαναβγαλουν...... κατι....
Ο εισαγγελεας εχει 'κρατησει την υποθεση' γιατι ισως δεν θελει να μπλεξει στο μελλον... αλλα ο ιατροδικαστης???? -
Τη διαγραφή του Πειραιά ως λιμάνι προορισμού του Zenith εξετάζει η Ισπανία
Τη διαγραφή του Πειραιά από τον κατάλογο των λιμανιών προορισμού του κρουαζιερόπλοιου Zenith στη Μεσόγειο εξετάζουν σοβαρά οι ισπανοί διαχειριστές του πλοίου μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
«Η διακοπή των δρομολογίων του Zenith θα σημάνει για την Ελλάδα απώλεια εσόδων τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ και 400 θέσεις εργασίας», επισημαίνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να προστατεύσει τον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα από τον διασυρμό.
Όπως αναφέρουν «Τα Νέα» και σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ, με το κρουαζιερόπλοιο Zenith είχε προγραμματιστεί η μεταφορά περίπου 100.000 ισπανών τουριστών το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα, μέσω 33 εβδομαδιαίων κρουαζιερών, με λιμένα επιβίβασης και αποβίβασης τον Πειραιά.
«Η απαράδεκτη και κοινωνικά προκλητική τακτική κάποιων ομάδων απειλεί με οικονομική καταστροφή τη νησιωτική Ελλάδα, αν τελικά η κυβέρνηση ανεχθεί τον νέο αποκλεισμό του Πειραιά το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΤΕ.
Και προσθέτει: «Ολα αυτά συμβαίνουν μόλις μερικές μέρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης, που διά στόματος πρωθυπουργού εξήγγειλε την άρση του καμποτάζ και τη στήριξη του τουρισμού. Τα γεγονότα που κατέλυσαν κάθε έννομη τάξη έγιναν με την αδικαιολόγητη ανοχή της κυβέρνησης, ακυρώνοντας τις προθέσεις του ίδιου του πρωθυπουργού για στήριξη του τουρισμού, προκαλώντας ταυτόχρονα έντονη ανησυχία για το μέλλον της χώρας μας».
Αρνητική εξέλιξη χαρακτήρισε τα επεισόδια στον Πειραιά και ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι ο τουρισμός είναι «η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και το καλοκαίρι που έρχεται μπορεί να γυρίσει το κλίμα και να γίνει πηγή ανάπτυξης».
Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, «σκηνές όπως οι χθεσινές κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στον τόπο, κάνουν ζημιά σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την οικονομία». Κατέληξε δε λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός εξήγησε από την πρώτη στιγμή ότι το καμποτάζ θα γινόταν προϊόν συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους. Κάποιοι αποφάσισαν χθες ότι αυτή η συζήτηση θα πάρει βίαιες διαστάσεις».
ολοι ενα ζητω στο κκε..
-
E, παλιό και γνωστό το ανέκδοτο...
Πότε ανακαλύφθηκε η ευθεία γραμμή?
Όταν έκαναν εγκεφαλογράφημα σε κνίτη. -
Διαβάζοντας σιγά - σιγά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία :
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έχω να πω ότι συμφωνώ με τον σύντροφο Τασόφσκι...
Σύντροφε manosky,
Του Τάσου το όνομα συντάσσεται με 'v' στην συντροφική γλώσσα ; Ο Μάνος είναι από άλλο γκουλάγκ και δεν παίρνει 'v' ( είναι δηλαδή manosky και όχι manovsky ) ;
-
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_399064
ό,τι είπε ο cabala πριν.Άραγε έχουμε κατανοήσει που βρισκόμαστε? Το να πληρώσουν οι τουρίστες που διάλεξαν να μας επισκεφθούν τί εξυπηρετεί? Δεν ξέρω κάπου τα χάνω...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_98_28/04/2010_399064
ό,τι είπε ο cabala πριν.Άραγε έχουμε κατανοήσει που βρισκόμαστε? Το να πληρώσουν οι τουρίστες που διάλεξαν να μας επισκεφθούν τί εξυπηρετεί?...
Εξυπηρετει καποιους προφανως,οχι ομως εμενα και εσενα
Καποιους στο Μαξιμου και στον Περισσό. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ό,τι είπε ο cabala πριν.Άραγε έχουμε κατανοήσει που βρισκόμαστε? Το να πληρώσουν οι τουρίστες που διάλεξαν να μας επισκεφθούν τί εξυπηρετεί?...
Καποιους στο Μαξιμου και στον Περισσό.Επρεπε η εταιρεια που εχει το βαπορι,τα γραφεια ταξιδειων που εφεραν τουριστες και οι ιδιοι αυτοι οι ταξιδιωτες που προγραμματισαν αυτο το ταξειδι μηνες πριν, να αλλαξουν τα σχεδια τους μιας και η ΠΝΟ διεταξε τον αποκλεισμο (10 μερες πριν).
-
Κλασσική συμπεριφορά των κομμουνιστών που επιδιώκουν (επιτυχώς) να κλείσουν όλες τις επιχειρήσεις της χώρας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κλασσική συμπεριφορά των κομμουνιστών που επιδιώκουν (επιτυχώς) να κλείσουν όλες τις επιχειρήσεις της χώρας.Mε στενοχωρεί να συμφωνώ με τετοιου είδους διαπιστώσεις , αλλα νομίζω οτι έχουν μια σοβαρή δόση αλήθειας....
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
ό,τι είπε ο cabala πριν.Άραγε έχουμε κατανοήσει που βρισκόμαστε? Το να πληρώσουν οι τουρίστες που διάλεξαν να μας επισκεφθούν τί εξυπηρετεί? Δεν ξέρω κάπου τα χάνω...
Οι τύποι είναι μπαχαλάκηδες.
Πιστεύουν ότι αν εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός απ' τους 'πλουτοκράτες', ίσως ξεκινήσει κάποια σοσιαλιστική επανάσταση...
Μέχρι τότε, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σαμποτάρουν κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην χώρα. Το θέμα είναι να περιθωριοποιηθούν απ' τους υπόλοιπους ώστε να απευθύνονται μόνο στονυς εαυτούς τους.Προσεξτε ομως ποσο ανενοχλητα κανουν την δουλεια τους.
Προφανως υπαρχει ανωθεν εντολη:Αφηστε τους να κανουν οτι γουσταρουν.
Αρα δεν ειναι μονο ο Περισσος που γουσταρει μπαχαλο,ειναι και η κυβερνηση. -
Μπα. Εγώ πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη επέμβαση των ΜΑΤ θα έδινε στο ΚΚΕ υλικό για αντιπαράθεση που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί μια χαρά επικοινωνιακά.
'Η φασιστική αντιμετώπιση της λαϊκής αντίδρασης στα νέα μέτρα...' και λοιπές @@διές.
Μια από τα ίδια με τα υποτιθέμενα φοιτητικά συλλαλητήρια πριν κάτι χρόνια που στέρησαν σε κάποια άτομα το δικαίωμα να πάρουν πτυχίο όταν είχαν προγραμματίσει. -
Οταν δεν μπορεις να δεις πιο μακρυα απο την μυτη σου τετοιες ενέργειες κάνεις.
-
Οι κατά καιρούς υπερασπιστές της εν λόγω κάστας που είναι;
Έχουν τους μουσαφιραίους του Πάσχου για τραπέζι; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποιους στο Μαξιμου και στον Περισσό.χαχ.. πολυ πιο κοντα απο οτι νομιζεις σιγα μην ασχολιθουν πολιτικοι με ενα shipment αλλοι πιο λαικοι γυφτοι τα κανουν αυτα η παπαβλητα μονο το στομα ανοιγει
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXu ... re=related
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άραγε έχουμε κατανοήσει που βρισκόμαστε? Το να πληρώσουν οι τουρίστες που διάλεξαν να μας επισκεφθούν τί εξυπηρετεί? Δεν ξέρω κάπου τα χάνω...http://en.wikipedia.org/wiki/White_guilt
'White guilt refers to the concept of individual or collective guilt often said to be felt by some White people for the racist treatment of people of color by Whites both historically and presently.[1] The term is generally used in a pejorative way (and in a partisan fashion within American political circles).'Στην Ελλάδα μετά το '80 έχουμε το ανάλογο φαινόμενο 'Δεξιά ενοχή'. Επειδή παλιά αρκετοί άνθρωποι υπέφεραν απίστευτα για τις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους, σήμερα κάποιοι άλλοι καπηλεύονται την ιστορία των πρώτων και πηδάνε αβέρτα όλη τη κοινωνία.
Περίπου όπως οι κυβερνήσεις του Ισραήλ κάνουν το ίδιο και μόλις τολμήσει κάποιος να ψελλίσει τη παραμικρή κριτική (ακόμα και Εβραίος!) απέναντι τους, εκτοξεύουν τα κλασσικά buzzwords 'αντισημιτισμός', 'ολοκαύτωμα' κλπ...Μπα. Εγώ πιστεύω ότι μια ενδεχόμενη επέμβαση των ΜΑΤ θα έδινε στο ΚΚΕ υλικό για αντιπαράθεση που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί μια χαρά επικοινωνιακά.
'Η φασιστική αντιμετώπιση της λαϊκής αντίδρασης στα νέα μέτρα...' και λοιπές @@διές.Αυτό ακριβώς εννοώ.
Κάτι ενδιαφέρον: Do Nice Gals Finish Last?
How strongly is pay linked to productivity? Conventional economic theory tells us that people earn more when they contribute more to society — competitive markets should reward intelligence, effort and innovation.
But many high earners seem disconnected from this idealized picture. Top banker bonuses soared even as bank profits tanked and public bailouts materialized. Over the last 30 years, the top 1 percent of American families seems to have increased its share of total income much faster than its share of productive contributions. (...)
Social scientists have long observed that a “Machiavellian personality” tends to enhance economic success. (...) Some personality traits — like conscientiousness — are likely to increase productivity. But other traits, including Machiavellianism and aggressiveness, can increase earnings via a more direct route. They can increase both efforts to demand higher pay and propensity to lie, cheat and steal.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]