-
Μόνο δυο καλοπροαίρετα σχόλια και τίποτ ' άλλο!
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
οχι ρε δεν εννουσα απο ηγουμενιτσα πηγε κερκυρα εννοοω οτι εχει πηγε και στα δυο μερη, οσο τωρα για το ESP το συζητησα με τον πατερα μου και του ειπα να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω αλλο και μου λεει ,'ασε το ESP και τις μαλακιες, εγω δηλαδη στον καιρο μου ειχα ESP ?ματια και χερια δεν εχεις ?'Ζήτα τότε να σου αφαιρέσουν και τους αερόσακους για να ελαφρύνει και το αυτοκίνητο στο 0-100 του!!!
Τα συστήματα ασφαλείας δεν έχουν καθημερινή παρέμβαση στο αυτοκίνητο! Μια φορά θα χρειαστεί ο αερόσακος, μια φορά το ESP και μια φορά θα λειτουργήσει ο προεντατήρας! Τον να αφοριστούν ... απλώς δεν είναι λογικό! Οι δε πατεράδες μας ... στον καιρό τους δεν είχαν και a/c και ύδρωναν!!!Τωρα θα μου πείτε δηλαδή ότι τα peugeot 106 rally με τα 200+ αλογα που κυκλοφορουν δεν μπορουν να ζησουν χωρις ESP .........................
Το θέμα είναι αν θα ζήσει το 106 ή ο οδηγός!!!
Και ένα 106 rally με τα 200+ αλογα χωρίς ESP στον δρόμο μπορεί να είναι ακόμα και δολοφόνος ενώ σε πίστα ... απόλαυση!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οχι ρε δεν εννουσα απο ηγουμενιτσα πηγε κερκυρα εννοοω οτι εχει πηγε και στα δυο μερη, οσο τωρα για το ESP το συζητησα με τον πατερα μου και του ειπα να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω αλλο και μου λεει ,'ασε το ESP και τις μαλακιες, εγω δηλαδη στον καιρο μου ειχα ESP ?ματια και χερια δεν εχεις ?'
τελος παντων και η πισοκουνα mercedes 200e που οδηγαω μεχρι να ερθει το φιεστακι που ειναι και του 90 δεν νομιζω να εχει ESP και και παει τον κώλο της στις στροφες και δεν μου φευγει και αποτομες τιμονιες στα 100 εχω κανει και το αμαξι δεν φευγει.....
Τωρα θα μου πείτε δηλαδή ότι τα peugeot 106 rally με τα 200+ αλογα που κυκλοφορουν δεν μπορουν να ζησουν χωρις ESP .........................
Αφου εχεις τοση εμπειρια τι το ψαχνουμε;
θα είμαι ειλικρινής, όταν πήγα και αγόρασα το αυτοκίνητο είμουν τόσο ψημένος που δεν το έψαξα καθόλου για το θέμα ESP γιατί πραγματικά δεν ήξερα, αν ήταν να το κλείσω τώρα λογικά θα ζητούσα ESP αλλά η παραγγελία έχει γίνει ήδη, δηλαδή το αμάξι έχει κλίσει στα χαρτιά , εχει πωλήθει ,ήταν ετοιμοπαραδοτο και το περιμένει η αντιπροσωπεία για να του περάσει πινακίδες κλπ.
Πραγματικά δεν έχω επιλογή να πάρω ESp τώρα !! Και για να πάρω το ESP θα πρέπει να το 'πιέσω' ουσιαστικά στην αντιπροσωπεία και να τους πρήξω να μου ακυρώσουν την παραγγελία, και αμάξι με ESP θα δω από Αύγουστο-Σεπτέμβριο....εχω δώσει προκαταβολή και το μόνο που περιμένω είναι η παραλαβή στις 22 Απριλίου κοντά...οπότε bill δεν παίζει τώρα για μένα να το ακυρώσω γιατί δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό και επίσης θα αργήσει πολύ να ερθει το Espato....
εγώ το καλοκαιράκι το θέλω το fiestaki στρωμένο !!
-
Από το ύφος των γραφόμενών σου και μόνο, εγώ απλά θα πω πρόσεχε.
-
Αφού το παιδί έχει εμπειρία δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλοτάξιδος
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
'παίζει' στις στροφές ο πατέρας?
Ηταν το πρώτο του αυτοκίνητο 1.6?
Μήπως πιστεύει κιόλας ότι τα 'βαριά' αυτοκίνητα 'πατάνε' καλύτερα στο δρόμο?
Δεν θα σου χρειασθεί καθημερινά . αλλά αυτή τη μία φορά που 'χτύπα' ξύλο υπερεκτιμήσεις αυτό που δεν θα δεις ή δώσεις περισσότερη εμπιστοσύνη στα χέρια σου.Αυτό που λες για τα 'βαρια' αυτοκίνητα πατάνε καλύτερα στο δρόμο ισχύει έτσι, γιατί εσυ το λες ειρωνικα , δηλαδη τι πατάει καλύτερα ενα smartaki η μια mercedes s500 ???? το ενα 800 κιλα το αλλο 1.5 τονο , Εννοήτε οτι το πιο βαρυ πατάει καλύτερα και πάει σαν τρένο .....
είναι σαν να λεσ τι παταει καλύτερα μια hayabusa 1300 cc ή ενα παπι ......
-
Για την Lotus τι έχεις να πεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από το ύφος των γραφόμενών σου και μόνο, εγώ απλά θα πω πρόσεχε.ΓΙα πια γραφομενα ακριβως θέλω παράθεση....
Αφού το παιδί έχει εμπειρία δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλοτάξιδος
Δεν έχω εμπειρία απλώς τώρα δεν έχω επιλογή πλέον
παιδιά τα παράπονα στην ford που το είχε σαν εχτρα εξοπλισμό ! Δηλαδή δεν κατάλαβα πρέπει να εγώ ,που είμαι ένας μέσος ελληνας ασχετος από τεχνολογία αυτοκινήτων οδηγος ,να ξέρω ότι πρέπει να βάλω ESP ?Είχα και στο χωριό μου Esp ???
Από την στιγμή που το έχουνε και σε αφήνουνε να το απενεργοποιήσεις με on/off (για να παίξεις με το αυτοκίνητο) πάντως δεν είναι τόσο σημαντικό, αν ήταν δεν θα μπορούσες να το βγάλεις....
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
Δεν θα σου χρειασθεί καθημερινά . αλλά αυτή τη μία φορά που 'χτύπα' ξύλο υπερεκτιμήσεις αυτό που δεν θα δεις ή δώσεις περισσότερη εμπιστοσύνη στα χέρια σου.Αυτό που λες για τα 'βαρια' αυτοκίνητα πατάνε καλύτερα στο δρόμο ισχύει έτσι, γιατί εσυ το λες ειρωνικα , δηλαδη τι πατάει καλύτερα ενα smartaki η μια mercedes s500 ???? το ενα 800 κιλα το αλλο 1.5 τονο , Εννοήτε οτι το πιο βαρυ πατάει καλύτερα και πάει σαν τρένο .....
ΛΑΘΟΣ.Ολα ειναι θεμα στησιματος,αναρτησεων και υψους.
Από την στιγμή που το έχουνε και σε αφήνουνε να το απενεργοποιήσεις με on/off (για να παίξεις με το αυτοκίνητο) πάντως δεν είναι τόσο σημαντικό, αν ήταν δεν θα μπορούσες να το βγάλεις....
Kαι στη Ferrari μπορεις να βαλεις τα ηλεκτρονικα στο OFF,τι σημαινει αυτο???
-
CharoS
κοιταξε να παρεις ενα ολοκληρωμενο αμαξι και ασε τις δικαιολογιες οτι το θες το καλοκαιρι και δεν προλαβαινουν να στο φερουν πιο νωρις.
και στην τελικη δεν ειναι αναγκη να παρει φορντ ,υπαρχουν και καλυτερα αμαξια . -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
CharoS
κοιταξε να παρεις ενα ολοκληρωμενο αμαξι και ασε τις δικαιολογιες οτι το θες το καλοκαιρι και δεν προλαβαινουν να στο φερουν πιο νωρις.
και στην τελικη δεν ειναι αναγκη να παρει φορντ ,υπαρχουν και καλυτερα αμαξια .αδελφέ το punto evo που ήθελα και η μιτο βγαίνανε αρκετα πιο ακριβα απο ενα φιεστα... αν ειχα τα φραγκα για κατι καλυτερο θα το επαιρνα αλλα για 16000 χιλιαρικα για μενα ειναι το καλυτερο ,ακομη και το swift κοστιζει παραπανω........
-
ποσο σου βγαινει αυτο το φιεστα without ESP;
λεγε και ιπποδυναμη αν ξερεις. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΛΑΘΟΣ.Ολα ειναι θεμα στησιματος,αναρτησεων και υψους.Εμείς μιλάμε για βάρος....δεν μιλήσαμε για αναρτηση στησιμο αναρτηση ,υψος... όλα αυτα που είπες είναι σωστά απλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν λέει να εινε και λιγότερο από τόνο...
-
Βαριεμαι να διαβαζω τα ιδια κλισέ καθε φορα
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
Εμείς μιλάμε για βάρος....δεν μιλήσαμε για αναρτηση στησιμο αναρτηση ,υψος... όλα αυτα που είπες είναι σωστά απλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν λέει να εινε και λιγότερο από τόνο...
Ξαναδιάβασε τη θεωρία γιατί είσαι λάθος.
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
Εμείς μιλάμε για βάρος....δεν μιλήσαμε για αναρτηση στησιμο αναρτηση ,υψος... όλα αυτα που είπες είναι σωστά απλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν λέει να εινε και λιγότερο από τόνο...
Τότε γιατί πήρες Φιέστα;
-
δεν εχεις ρωτησει καν αν μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια.........δειχνεις τρελος και παλαβος για το νεο οχημα(φυσιολογικο) αλλα ρωτας κατοπιν εορτης τι παιζει με το esp και οταν η πλειονοτητα σου λεει ΣΩΖΕΙ προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν ειναι αναγκαιο με παραδειγμα τη μαουνα του πατερα σου και τη γνωμη του
κανε ενα τεστ ντραιβ σε καποιο με esp σε αλανα και θα καταλαβεις οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις σε ενα συγχρονο και δυνατο αυτοκινητο! -
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
δηλαδη τα μονοθεσια F1 εχουν κακο κρατημα και σε ολα τα αγωνιστηκα βαζουν μεσα και μερικα σακια τσιμεντο
το βαρος φιλε μου ειναι η καταρα της συγχρονης αυτοκινησης και μακαρι να μπορουσα να ξεφορτωθω καμια 300αρια κιλακια να στα δωσω εσενα να πατας καλυτερα, ωστε να μπορω εγω να στριβω καλυτερα
και οχι οι s class δε στιβουν καλα , συγκρινε την με κανονικο αυτοκινητο και οχι με smart το οποιο δε θα πρεπε να ανηκει στην κατηγορια
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποσο σου βγαινει αυτο το φιεστα without ESP;
λεγε και ιπποδυναμη αν ξερεις.Αυτην την στιγμη αν πας σε αντιπροσωπεια παιρνεις με 16.125 € το fiesta sport 1.600 cc 120 αλογα , με μεταλλικό χρώμα,'εξοδα διακινησης ' και τέλη πάει 16700 κοντα,
-
Ο χρήστης CharoS έγραψε:
.....δηλαδη τι πατάει καλύτερα ενα smartaki η μια mercedes s500 ???? το ενα 800 κιλα το αλλο 1.5 τονο , Εννοήτε οτι **το πιο βαρυ πατάει καλύτερα και πάει σαν τρένο **.....
Πραγματικά....στη στροφή φεύγει ευθεία με θόρυβο τραίνου.
Δεν τα λέω ειρωνικά πρωτίστος.
Την Κυριακή που έκανα τη βόλτα μου στις ορεινές διαδρομές , ενεργοποιήθηκε 2-3 φορές το esp σε κάτι στροφούλες.
Να έβαζα λες καλύτερα έρμα στο πορτ παγκάζ? -
νομιζω η φιατ αυτην την περιοδο κανει καλες ευκολιες ειδικα αν εχεις αμαξι για αποσυρση.
QsisVTS
τα μονοθεσια δεν στριβουν με το βαρος ουτε με τις αναρτησεις αλλα με την αεροδυναμικη.
Ford Fiesta Sport 1.6 without ESP