-
Έχω φάει μερικές φορές. Έχει πολύ καλό φαί, όχι τοπ. Επίσης σχετικά μικρές μερίδες. Κάτι μανιτάρια με τυρί γκερεμέζι που θυμάμαι ήταν εξαιρετικά. Έχει και μία σούπα κέρασμα για ορεκτικό, την οποία σερβίρει σε ...φλυτζάνι του (ελληνικού) καφέ. Οι τηγανιτές πατάτες ήτανε μούρλια.
Ένα θέμα είναι ότι η αίθουσα έχει πολύ βαβούρα.
100 ευρά τα 4 άτομα την τελευταία φορά, φάγαμε χωρίς να σκάσουμε. -
για όποιον βρεθεί Βενετία, στο Burano, το καλύτερο εστιατόριο μακράν απ αυτά που φάγαμε
Ρυζότο και κρέπα αμαρετο για επιδόρπιο.
Πήγαμε και σε άλλο ένα το σάββατο βράδυ (Gli incredibili), υποτίθεται απ τα καλά, αλλά δεν μου κανε κάποια φοβερή εντύπωση.
Τολμώ να πώ ότι το ιταλικό που φάγαμε στο eindhoven ήταν κορυφαίο
Vinovino κοντά στο θέατρο, για κάτι προσιτό, με καλή ποιότητα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://www.rivarosa.it
για όποιον βρεθεί Βενετία, στο Burano, το καλύτερο εστιατόριο μακράν απ αυτά που φάγαμεΆργησε η πρόταση κατά 2,5 χρόνια Εμείς τη βγάλαμε με κάτι υπαίθρια πιτσόνια
(ωραίο πάντως το Burano αν και φάγαμε τη βροχή της αρκούδας εκείνη τη μέρα) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα ολοι οι καφεδες ιδιοι μου φαινονται και δεν καταλαβαινω, γιατι καποιος να παλεψει μια ωρα και να πληρωσει ενα σωρο φραγκα, για να φτιαξει εσπρεσο, ενω με ενα μπρικακι μπορει να φτιαξει σχεδον τζαμπα ελληνικο, που, μαλλον (γιατι ολοι ιδιοι μου φαινονται λεμε), ειναι και πιο γευστικος+οο στον ελληνικό καφεδάκο
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
για όποιον βρεθεί Βενετία, στο Burano, το καλύτερο εστιατόριο μακράν απ αυτά που φάγαμεΆργησε η πρόταση κατά 2,5 χρόνια Εμείς τη βγάλαμε με κάτι υπαίθρια πιτσόνια
(ωραίο πάντως το Burano αν και φάγαμε τη βροχή της αρκούδας εκείνη τη μέρα)τι να σου κάνω, τώρα κατάφερα να πάω ρομαντικό σκ
βασικά δεν ήθελα να πάω μουράνο, τα γυαλικά δε με συγκινούν, οπότε την τελευταία μέρα είπαμε να κάνουμε μια βολτούλα προς το μπουράνο που είναι όντως πολύ όμορφο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα ολοι οι καφεδες ιδιοι μου φαινονται και δεν καταλαβαινω, γιατι καποιος να παλεψει μια ωρα και να πληρωσει ενα σωρο φραγκα, για να φτιαξει εσπρεσο, ενω με ενα μπρικακι μπορει να φτιαξει σχεδον τζαμπα ελληνικο, που, μαλλον (γιατι ολοι ιδιοι μου φαινονται λεμε), ειναι και πιο γευστικος+βραστό νερό και 2 κουταλιές νες του lidl
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
(ωραίο πάντως το Burano αν και φάγαμε τη βροχή της αρκούδας εκείνη τη μέρα)τι να σου κάνω, τώρα κατάφερα να πάω ρομαντικό σκ
βασικά δεν ήθελα να πάω μουράνο, τα γυαλικά δε με συγκινούν, οπότε την τελευταία μέρα είπαμε να κάνουμε μια βολτούλα προς το μπουράνο που είναι όντως πολύ όμορφο
Το μπουράνο είναι πανέμορφο, αλλά εάν πήγαινες (με τα πόδια) στο γειτονικό Ματζόρμπο, θα έτρωγες σε κορυφαία μέρη για ψάρι
-
Κανένα καλο κινέζικο προς τα δυτικά της Αθήνας υπάρχει;
Θέλει μια φίλη να πάμε αλλα δεν έχω ιδέα.
-
Υπάρχουν καλά κινέζικα;
-
Όλο και κάτι δε θα υπάρχει;
Δέχομαι και προτάσεις για συγκεκριμένα πιάτα. Το πολυ πολυ αν δε βρω τίποτα θα μάθω να μαγειρευω κινέζικο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
[b]Κανένα καλο κινέζικο προς τα δυτικά της Αθήνας υπάρχει;[/b]Θέλει μια φίλη να πάμε αλλα δεν έχω ιδέα.Δεν γνωριζω , κ αν υπαρχει θα ειναι Ελληνοποιημενο .
Αυτην την περιοδο πολυ καλο φαγητο εχει το golden phoenix στην Χαριλαου Τρικουπη στο Κεφαλαρι ,ευκολη η προσβαση απο Αθηνων -Λαμιας .Με 100 ευρω εχεις καθαρισει κ το ποτο μαζι (κρασι) ,αν θελεις να την βγαλεις πιο οικονομικα ,την κυριακη το μεσημερι εχει μπουφε με 25 το ατομο οτι κ οσο θελεις ,απουσιαζουν βεβαια 2-3 καλα πιατα απο το μπουφε
Εχει προοπτικη η φιλια η ειναι απλως μια υποχρεωση για να σου προτεινω κ πιατα -
Δεν είναι υποχρέωση.
Η πρώην μου είναι.Αν έχεις δοκιμάσει κάτι καλο πρότεινε.
Ευχαριστώ.
-
http://www.far-east.gr/philoshopy.html (της Γλυφάδας)
Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που πήγα, αρκετά καλό μου είχε φανεί.
Παρότι δεν μου αρέσει η κινέζικη κουζίνα (επιθυμία παρέας φίλων ήταν), έμεινα ικανοποιημένος (αν και ανησυχούσα ). -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν είναι υποχρέωση.
Η πρώην μου είναι.αρκετά χάλασες γι'αυτήν, κι άλλα θες;
πήγαινε παρακάτω man να νιώσεις την χαρά του καινούριου -
Μα δεν περιμένω κάτι. Είμαστε όντως φίλοι. Απο το νήπιο την ξέρω.
-
πρέπει ν'ανοιχτεί το θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς θέλω να συζητήσουμε για τη φιλία μετά το σεξ (μετά από σχέση γενικώς)
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
http://www.far-east.gr/philoshopy.html (της Γλυφάδας)
Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που πήγα, αρκετά καλό μου είχε φανεί.
Παρότι δεν μου αρέσει η κινέζικη κουζίνα (επιθυμία παρέας φίλων ήταν), έμεινα ικανοποιημένος (αν και ανησυχούσα ).Θα το κοιτάξω και αυτο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πρέπει ν'ανοιχτεί το θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς θέλω να συζητήσουμε για τη φιλία μετά το σεξ (μετά από σχέση γενικώς)Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πρέπει ν'ανοιχτεί το θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς θέλω να συζητήσουμε για τη φιλία μετά το σεξ (μετά από σχέση γενικώς)Ποιός ρισκάρει να το ξανανοίξει??
Περιμένουν οι mods να 'μαλακώσουν' όλοι , μετά τις φωτό που ποσταρίστηκαν, γιατί ακόμα κάποιοι κρατάνε κάτι σκληρό στο χέρι τους ...
END -
Ολα τα πιατα με φιλετο μοσχαριου ειναι καλα ,αλλα μου αρεσε παρα πολυ αυτο ,με κινεζικα μανιταρια κ σως στρειδιων .
Το κοτοπουλο επισης καλο καθως κ η παπια .
Τ ο κρασι ειναι ακριβοΑυτο που σου προτεινει ο bekos οντως πριν λιγα χρονια ηταν καλο ,τελευταια δεν ακουγονται καλα σχολια
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)